Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-03-07, 12:33
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος ούτε των υποστηρικτών του "λαδώματος", αλλά ούτε και των αντίθετων αυτού έχω να πω τα εξής ολίγα. Όλοι νομίζω συμφωνούμε πως το να λαδώνεις κάπου για να εξυπηρετηθείς και να κάνεις τη δουλειά σου είναι λάθος και όλοι θα θέλαμε να εξαφανιστεί αυτή η συνήθεια. Όμως όσο θα παραμένει ασαφής η νομοθεσία για το αυτοκίνητο η κατάσταση θα διαιωνίζεται. Πριν λίγες μέρες έβαλ μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση στο αμάξι με την οποία το χαμήλωσα 7 πόντους και έπαιρνε και άλλους 5. Αν πάω στο ΚΤΕΟ με 12 πόντους χαμήλωμα θα περάσω? Σίγουρα όχι!! Αν πάω με τα φιμέ που έχω θα περάσω? Πάλι όχι. Γιατί λοιπόν εισάγεται και πωλείται η ανάρτηση αυτή και τα φιμέ νόμιμα και με αποδείξεις στην Ελλάδα και δεν απαγορέυεται η διάθεσή της από τα μαγαζιά? Όλοι ξέρουμε πως στο θέμα ασφάλειας (που νομίζω γι αυτό υπάρχουν τα ΚΤΕΟ να ελέγχουν κατά πόσο είναι ασφαλές να κυκλοφορεί ένα αυτοκίνητο στους ελληνικού δρόμους) η ανάρτηση αυτή κάνει το αυτοκίνητο πιο ασφαλές και για μένα και για τους άλλους. Τα φιμέ ποιόν ενοχλούν? Λέτε η μισή Ελλάδα που έχει φιμέ στα αμάξια της να είναι τρομοκράτες και καταζητούμενοι και πρέπει να φαίνονται από το αυτοκίνητο? Η μήπως κάποιος που θέλει να κρυφτεί θα κυκλοφορήσει μέρα μεσημέρι με φιμέ μεμβράνες? Η κατάσταση είναι τουλάχιστον αστεία...Αν θέλουν να μη βάζουμε τίποτα στα αυτοκίνητά μας να απαγορέψουν την πώλησή των βελτιωτκών προίοντων. Όχι να τα εισάγουν και να τα πωλούν κερδίζοντας από ΦΠΑ και δασμούς και μετά να μας τα ξαναπαίρνουν σε κλήσεις και επανελέγχους στα ΚΤΕΟ και διάφορα πρόστιμα. Άρα όπως ισχύει παντού το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Το κράτος είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος παράνομος στο θέμα του αυτοκινήτου. Εμείς είμαστε απλά τα θύματα της υπόθεσης, που έχοντας την πόρωση μας ρίχνουμε λεφτά στα αυτοκίνητά μας για τους λόγους που ανέφερε και ο bill (κάνοντας το καλύτερο και ασφαλέστερο) , αφού πρώτα μας το επέτρεψαν διαθέτοντας στην αγορά τα διάφορα βελτιωτικά προϊόντα και μετά είμαστε και παράνομοι...Αλλά αυτό είναι η Ελλάδα και δεν θα αλλάξει ποτέ. Έτσι για να μην αναγκαστούμε να βγάλουμε ό,τι έχουμε ρίξει στο αυτοκίνητο και μας στοιχίσει τα λεφτά που δώσαμε προτιμούμε όλοι να δώσουμε το 20αρικάκι μας και να καθαρίσουμε, αφού ξέρουμε πως πραγματικά δε βλάπτουμε κάποιον...Στη μόνη περίπτωση που διαφωνώ με το να περνάνε χαριστικά τα αμάξια στο ΚΤΕΟ είναι αυτή που πραγματικά αποτελούν κίνδυνο για τους υπόλοιπους (φρένα, αναρτήσεις και ότι άλλο μπορεί να βλάψει τους άλλους οδηγούς) Και κάτι τελευταίο...Φίλε mechanicaf αν, λέω αν, πήγαινες στο KTEO και σου έβγαζαν το το μαυροκάπακο μοτέρ παράνομο και πως ξεπερνάει τα επιτρεπόμενα επίπεδα ρύπων ή πως η πανάκριβη ανάρτησή σου δεν τους ικανοποιεί, τι θα έκανες ? Θα τα ξήλωνες από πάνω και θα έβαζες κάτι νομότυπο ή θα έδινες το 20αρικο και γειά σας? Πιστεύω το δεύτερο όπως και όλοι μας!! Και μιλάω παντα για τέτοιες περιπτώσεις που δεν βλάπτουν κανέναν αλλά βρίσκουν εμπόδιο στην άθλια ελληνική νομοθεσία και αστυνόμευση των πάντων...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-07, 14:34
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δυστυχώς στην Ελλάδα (αλλά πιστεύω και σε άλλες χώρες – δεν είμαστε εμείς τα λαμόγια της υφηλίου) το λάδωμα είναι μια θλιβερή πραγματικότητα. Τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα αμαυρώνονται από αυτή την συνεχή πελατειακή σχέση των δημόσιων υπαλλήλων και λειτουργών με τους υπόλοιπους πολίτες. Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυτούς είναι πάρα πολλοί. Ένας είναι η αισχροκέρδεια, άλλος είναι οι χαμηλοί μισθοί, άλλος η δυσκοιλιότητα του γραφειοκρατικού συστήματος που κληρονομήσαμε από την Τουρκοκρατία, αλλά ο βασικότερος και οποίος αν λειτουργούσε σωστά δεν θα είχαμε σχεδόν ποτέ πρόβλημα είναι όπως προανέφερε και ο φίλος dRiver7 η ασάφεια των ελληνικών νόμων. Δεν σημαίνει ότι η οποιαδήποτε βελτίωση είναι επικίνδυνη για τους υπόλοιπους πολίτες. Δεν σημαίνει ότι βάζοντας λίγο πιο χαμηλά και καλύτερα ελατήρια ή βάζοντας κάποια απαλά φιμε αποτελώ δημόσιο κίνδυνο όπως αποτελούν τόσοι και τόσοι ηλικιωμένοι ή ανεπίδεκτοι μαθήσεως που παίρνουν στα χέρια τους ένα τιμόνι και το μετατρέπουν σε όπλο θανάτου. Δεν είναι λίγο περίεργο να επιτρέπεται στον κάθε άσχετο να κυκλοφορεί ένα αμάξι 200+ αλόγων επειδή είχε τα φράγκα να το πάρει και από την άλλη να κόβεται κάποιος θεωρούμενος ως επικίνδυνος για την δημόσια υγεία και ασφάλεια επειδή η εξάτμιση του κάνει θόρυβο ή το αμάξι είναι χαμηλωμένο? Δεν λέω ότι πρέπει να είναι όλα ελευθέρα γιατί τότε θα φτάσουμε στην ασυδοσία. Αυτό που λέω όμως είναι ότι η κάθε περίπτωση πρέπει να κρίνεται διαφορετικά και πρέπει να θεσπιστούν τέτοια κριτήρια από τα οποία πραγματικά να προκύπτει αν ένα αμάξι είναι ασφαλές και άρα νομότυπο. Σίγουρα είμαι κατά του λαδώματος και μέχρι τώρα ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να το κάνω . Αλλά αν κάποια στιγμή το απαιτήσουν οι περιστάσεις έχοντας κολλήσει σε κάποιο παράλογο νόμο τότε ναι μπορεί να το κάνω.

Sorry για τα κόκκινα γράμματα αλλά το έκανα για να μπορούν αν διαβάσουν και αυτοί που δουλεύουν σε άσπρο φόντο.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-07, 19:07
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε Κωστα για να το ληξω και εγω το θεμα δεν σου ζητησε κανενας να αλλαξεις.Καλα κανεις οπως λες και εισαι αυτος που εισαι.Θα ηταν κουτο απο μερους μου να ηλπιζα ή εστω και να ηθελα να σε πεισω να αλλαξεις γνωμη.Ουτε σε θεωρω πιτσιρικα επειδη διαφωνω μαζι σου.Εσυ μαλλον με θεωρεις παππου για να συζητησεις τις πρωτοποριακες σου ιδεες.Και ποιες ειναι αυτες;;;Λαδωμα,λαδωμα,λαδωμα.Εσυ ο ιδιος το λες και οχι εγω.Απλως εγω λεω οτι διαφερουμε στην ν ο ο τ ρ ο π ι α και κατα την ταπεινη μου αποψη η ΄λυση' που εμφανιζεις για να περνας καλα ή να βολευεσαι αν μη τι αλλο δεν ειναι για να την διαφημιζεις.Μπορεις απο το να λαδωνεις στα δημοσια να απευθυνεσαι σε ιδωτικα ιδρυματα.Απο Κτεο μεχρι νοσοκομεια.Τι να το κανω να παει η γυναικα μου να γεννησει στο δημοσιο τσαμπα(; και απο κατω απο το τραπεζι να δωσω καμμια 1000ρουμπα και βαλε.Παω στο ιδιωτικο εξαρχης και εχω και το κεφαλι μου ησυχο.Και εδω που ειμαι μην νομιζεις οτι ειναι τεραστια η διαφορα και εχει και το γιατρο πανω απο το κεφαλι της.
Οσον αφορα το θεμα εξατμισης τα εχεις μπερδεψει λιγο.Μιλαμε για street legal εξατμισεις και οχι αγωνιστικες.Αν βαλεις καταλυτη Americat με εγκριση τυπου σου εχει πει κανενας οτι δεν περνας απο καυσαερια;;Αν βαλεις τελικο HKS σου εχει πει κανενας οτι θα ακουγεσαι απο χλμ μακρια;;Σου εχει πει κανενας οτι στα δικα μας μοτερ αλλαζοντας εξατμιση, αντε ετσι οπως τα λες,βαζοντας αγωνιστικη και ελευθερας τελειως θα παρεις τρελλα αλογα σε σχεση με μια πιο ηπια και νομιμη εξατμιση;;Και αν θα παρεις γιατι μονο με εξατμιση μια τρυπα στο νερο θα κανεις.
Και για το φιλο τον DriveR7 να του πω πως δεν υπαρχει αν και αν.Αν εβαζα μοτερ EVO φιλε μου θα εραβα κοσμο.Αλλα εβαλα κατι που προβλεπεται και δηλωνεται κανονικοτατα,αλλιως δεν θα το εβαζα καθολου.Οπως και με τα φιμε εβαλα αυτα που προβλεπονται.Γιατι ρε παιδια εμενα που εχω κανει ολα αυτα που λετε χαμηλωματα,φιμε,εξατμισεις,αλλαγη μοτερ και αλλα πολλα δεν με εχει ενοχλησει ποτε κανενας;;Εχω γνωστους πουθενα και δεν το ξερω;;Απλως οταν βαζεις κατι βεβαιωνεσαι απο πριν οτι ταιριαζει στο αυτοκινητο σου και εισαι νομιμος και οχι μετα αφου τα εχεις βαλει γιατι ετσι τρεχετε ορισμενοι!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-07, 19:55
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ναι αλλά σου ανέφερα το παράδειγμα της ανάρτησης. Θέλω να ξηλώνω κάθε μέρα τους προφυλακτήρες και μ' αρέσει να το χαμηλώσω 12 πόντους ρε παιδί μου! Τι ζόρι τραβάει το ΚΤΕΟ μ'αυτό? Ενοχλώ κανέναν? Βάζω σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια κανενός? Όχι!!! Άρα γιατί μου επιτρέπεις να την αγοράσω αυτήν την ανάρτηση και μετά με κόβεις και απαιτείς να την αλλάξω για να συμμορφωθώ με την πεπαλαιωμένων αντιλήψεων νομοθεσία? Όσο για τη μηχανή σου που ανέφερα καλώς έκανες και δεν έβαλες από EVO αλλά κάποια που επιτρέπεται και ακριβώς στο σημείο αυτό έρχεσαι στα λόγια μου! Κι εγώ έβαλα κάτι που επιτρέπεται και νομίμως εμπορεύονται τα μαγαζιά. Έτσι κι εσύ. Γιατί εκ των υστέρων μου την απαγορεύεις? Κι εσύ μιλάς για τις περιπτώσεις των μηχανικών μετατροπών που αποτελούν την πιο ξεκάθαρη πλευρά των νόμων. Υπάρχουν πίνακες με τους κινητήρες που επιτρέπονται να μπουν σε κάθε καρότσα. Ενώ για φιμέ και ύψος του αυτοκινήτου πρέπει να περιμένουμε τον κάθε άσχετο μηχανικό, που δεν ήξερε τι άλλο να κάνει από το να αλλάζει λάδια και μπήκε στα ΚΤΕΟ, να κρίνει τα αμάξια μας. Κι εγώ κατά του λαδώματος είμαι αλλά δεν μπορώ να τα βάλω με τα καρκινώματα του ελληνικού κράτους. Ε λοιπόν ας πάρουν ένα 20άρικο να πιουν μια μπύρα στην υγειά μου και ας με αφήσουν στην ησυχία μου να χαρώ το νόμιμο και ασφαλές αμάξι μου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-07, 21:14
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
όσον αφορά το θέμα εξάτμισης η γνώμη μου είναι ότι ναι πιάστηκα κορόιδο γιατί με 50-80 ευρω θα έφτιαχνα μια στον παπαδόπουλο και θα ήμουν πιο ήσυχος αλλά το τελικό καζανάκι που έχω βάλει στον Ζαπατίνα δεν κάνει σαν groop n.
είνια πολλές οι φορές που έχω ρωτήσει τα παιδιά στις συναντήσεις αν κάνει πολύ θόρυβο και μόνο τα γέλοια δεν βάζουν.κι όμως μέτρησα με ντεσιμπελόμετρο και βγάζει 12 ντεσιμπέλ παραπάνω.βάλε και τις αποκλισεις γιατί είναι ιδιοκατασκευή.εγώ σου λέω 5 ντεσιμπέλ πάνω να βγάζει κανονικά.πες ότι με σταματάνε στον δρόμο και με ελέγχουν.κύριε είστε παράνομος θα πουν τα όργανα της τάξης.το ίδιο και στο κτεο αν θέλει να το τραβίξει.από τη στιγμή που το αυτοκίνητο μου χαίρει άκρας υγείας και έχω το κεφάλι μου ήσυχο ναι θα λαδώσω και δεν θα μου πει τιποτα κανένας.

τέλος το ότι έχουμε μια διαφορά ηλικίας αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι παππούς.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-07, 21:50
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι ρε παιδια δεν διαφωνουμε με την ουσια των πραγματων αλλα με τα μεσα αυτων για να τα επιτυχουμε.Κανε μου τη χαρη ρε Κωστα και πηγαινε σε ενα ιδιωτικο Κτεο και περασε το μια φορα.Τι να σου πω ρε φιλε η μερα με την νυχτα.Εχω περασει και δημοσιο μην νομιζεις για αυτο το λεω.Δεν αξιζει ρε παιδια να τους κανετε τη χαρη για 20 ευρω.Δωστα στο ιδιωτικο και φερεσαι και σαν πελατης.Ευχαριστουμε,περαστε και τα τοιαυτα.Στο τελος σε πιανουνε και σου λενε τυχον παραλειψεις(δευτερευουσες και οχι κυριες ετσι;Εμενα μου βρηκαν οτι δεν εχω ισχυρη δεσμη φωτος στη μεσαια σκαλα(γνωστο αφου εχω βαλει τις μαλακιες τυπου Xenon).Που να στα πουνε αυτα στα δημοσια.Ασε που σε κοιταει με εναν ωχαδερφισμο ρε παιδι μου αλλο πραγμα.Ολα αυτα ομως ισχυουν για τα παιδια που εχουν βελτιωσει κανονικα και οχι οριακα.Για οποιον εχει 12αρι χαμηλωμα και αλλα μοτερ δεν ισχυουν τα παραπανω.Και το 12αρι χαμηλωμα φιλε drive δεν ειναι για χρηση δρομου αλλα πιστας επομενως ναι εισαι επικυνδυνος πρωτα για τον εαυτο σου και μετα για τους αλλους.(αν το εχεις κανει).Και φυσικα δεν απαγορευεται στον αλλο να στο πουλησει γιατι πολυ απλα ειναι καλυμμενος με την παραπανω προυποθεση.Θελεις ενα παραδειγμα χαρακτηριστικοτατο που το ανεφερα και ποιο πανω;;Οι τυπου xenon λαμπες(αναθεμα την ωρα που της εβαλα).Ο αλλος τις πουλαει κανονικοτατα.Απο πισω στο κουτι ομως γραφει χαρακτηριστικα'' for excibition use only.Για επιδειξη-εκθεση αυτοκινητου και οχι για κανονικη χρηση.Ποσοι το γνωριζουν;Ασε που την νυχτα δεν βλεπεις τιποτα.Αν με γραψει καποιος θα πω α,τον μα..κα ή η μαλα..ια που με δερνει επειδη 4 μηνες τωρα βαριεμαι να τις αλλαξω;;
Απάντηση με παράθεση
Επιτελους νομιμος!!!
Παλιά 12-03-07, 12:09
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Talking Επιτελους νομιμος!!!

Παιδια τελικα το περασα το οχημα!!Εννοειται με αντιτιμο και παλι με το ζορι.ευτυχως ειχαμε γνωστο μεσα στο κτεο και ο μ@λ@κ@ς εγω δεν το γνωριζα (διευθυντη παρακαλω )

Θα γλυτωνα και ταλαιπωρια,αλλα και χρηματα αν πηγαινα μιλημενος απο την αρχη για το κουκλι μου.
Τελος παντων ολα καλα!Το παλικαρι που μας πηγε εκει,οδηγησε το αμαξι μου για να τον παμε σε μια δουλεια και μου λεει εχεις αλλαξει αμορτισερ?Του λεω οχι γιατι?Ειναι πολυ καλα μου λεει σκληρα,ουτε κοπανανε ουτε τιποτα,αν σου πω οτι ειναι μαμα 6 χρονων τι θα μου πεις?

Εμεινε ολιγον μλκς και το αλλο που μου ειπε?Πολυ καλα παει,1.6 ειναι?Οχι του λεω 1.4,παλι εμεινε!!Στην εθνικη που βγηκαμε για λιγο βαζει 5η και το φορτωνει,πολυ μουγκριζει μου λεει,βαλε και την 6η ρε ανθρωπε!!Κτυπαγε το κεφαλι του στο τιμονι Εχει και 6η????Και ραλυ του λεω εχει το εργαλειο!!!
Το πουλας μου λεει στο τελος?

Συμπερασμα?

Ολοι θα ηθελαν να εχουν ενα Ε11 G6
Παλιά 12-03-07, 12:15
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χαχαχα ε πούλα το ρε Γιάννη τώρα που έχεις την ευκαιρία γιατί μετά δεν θα πουλιέται χαχαχα.τελικά όλοι έχουμε βίσμα,άλλοι μονοφασικό και άλλοι τριφασικο

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-07, 12:30
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μπαααα Κωστα δεν το πουλαω θα το κρατησω για τα εγγονια μου να δουνε τι εργαλεια καβαλαγε ο παππους τους και πως ηταν τοτε (τωρα δηλ ) τα αληθινα αμαξια
Παλιά 12-03-07, 13:10
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μια ερωτηση.
Εχω 12αρα 1.4, με 3,5 πόντους χαμήλωμα, φιλτροχωάνη, ζαντες 16αρες 205/50/16 και εξατμιση GroupN.
Σημειωτέον, η εξατμιση GroupN στις 12αρες έχει πολύ διακριτικό ήχο λόγω προκαταλύτη (καμία σχεση με ραλιά, 11αρες κτλπ). Όποιος με ξέρει και το έχει ακούσει το αμάξι μπορεί να επιβεβαιώσει.
Αν πάω σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ θα έχω πρόβλημα? Έχει ντεσιμπελομετρο στα ΚΤΕΟ και το ελεγχουνε ή μόλις ακούσει GroupN θα με κόψει?
Ποια είναι η σουμβουλή σας?

Υ.Γ.: Εγκυκλοπαιδικά ρωταω για να ξερω τι με περιμενει. Το αμαξι ειναι του 2004.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΚΤΕΟ loykas loykopoylos ΦΟΡΟΥΜ 73 17-10-19 22:45
Mr ΚΤΕΟ madvinegar ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 0 25-08-11 11:46
ΚΤΕΟ Nikos SUPPORT 8 05-01-07 16:05
Κτεο Χρηστος ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 31 06-12-05 15:22

Page generated in 0,18750811 seconds (84,26% PHP - 15,74% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com