Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
06-12-07, 16:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Το 10-60 είναι πολύ "χοντρό" λάδι...ακόμα και σε πιο παλιά μοτέρ μέχρι 20-50 να μπει υπο φυσιολογικές συνθήκες...Για παράδειγμα, στην Ε12 μόλις έκανα το service των 60000 και έβαλα motul 5-30...Κακώς, κατά τη γνώμη μου, έβαλες τόσο χοντρό λάδι. Να αναφέρω πως το βιβλίο προτείνει 5-30 ως το ιδανικό για όλες τις συνθήκες, 10-30, 15-40 και 20-50. Όμως όσο το μοτέρ δεν καίει λάδια και είναι σχετικά καινούριο καλύτερα να μπαίνει λεπτόρευστο λάδι.
|
|
Re: Γρήγορο μήνυμα! |
|
06-12-07, 16:38
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΝΑΥΠΛΙΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Γρήγορο μήνυμα!
Χαιρετώ τη παρέα… ψάχνοντας για το καλύτερο κι εγώ είπα να δοκιμάσω αυτά τα μπουζί ιριδίου. Εχθές λοιπόν πήγα στην αντιπροσωπεία να τα πάρω. Σε μια συζήτηση που είχα με τον τεχνικό μου είπε ότι υπάρχει η περίπτωση και να μην πηγαίνει καθόλου το αυτοκίνητο. Αν ξεπεράσουμε αυτό το μόνο που θα κερδίσεις είναι η μακροζωία των μπουζί. Από θέμα οικονομίας δεν αλλάζει κάτι γιατί σε κάθε μπουζί έχουμε και ανεξάρτητο πολαπλασιαστη. Έχουμε μηδενική απώλεια ρεύματος και ο σπινθήρας που παράγεται είναι μεγάλου μήκους και αυτός είναι ο λόγος που έχουν μεγάλο διάκενο τα μπουζί 1,1 σε σχέση με τα παλιά που είχαν 0,80.
Τώρα εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι λίγο καλύτερο στην επιτάχυνση και αρκετά καλό σε ρεμπριζ. Στο θέμα κατανάλωσης δεν μπορώ να μετρήσω…
Το σίγουρο είναι ότι όσο καλύτερο ρεύμα έχουμε τόσο και περισσότερα θετικά αποτελέσματα.
|
06-12-07, 16:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγω γιατι νομίζω πως ειναι η ιδέα σας ? Εννοω για την καλύτερη επιταχυνση, τη ρεπριζ κτλπ...
Εχω φιλαρακια που τα εχουν βάλει και τα ξαναβγάλανε μετα απο 1 εβδομάδα γιατι δεν είδαν καμία, μα καμία διαφορα...
Τεσπα... εύχομαι σε εσάς να κάνουν δουλειά.
|
06-12-07, 16:52
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΝΑΥΠΛΙΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εγω γιατι νομίζω πως ειναι η ιδέα σας ? Εννοω για την καλύτερη επιταχυνση, τη ρεπριζ κτλπ...
Εχω φιλαρακια που τα εχουν βάλει και τα ξαναβγάλανε μετα απο 1 εβδομάδα γιατι δεν είδαν καμία, μα καμία διαφορα...
Τεσπα... εύχομαι σε εσάς να κάνουν δουλειά.
|
Αν και δε το εύχομαι, μπορεί να είναι και ι ιδέα.. πάντως σε ανηφορικό δρόμο το είδα να έχει μεγαλύτερη τελική σε σχέση με πριν. Θα δείξει….
|
06-12-07, 17:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_90210
Αν και δε το εύχομαι, μπορεί να είναι και ι ιδέα.. πάντως σε ανηφορικό δρόμο το είδα να έχει μεγαλύτερη τελική σε σχέση με πριν. Θα δείξει….
|
Λογικό γιατί με τα καινούρια μπουζί ο κινητήρας χρονίζει καλύτερα οπότε κατεβάζει περισσότερη δύναμη στο δρόμο...
06-12-07, 17:12
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Πάντως και αλλαγή από απλά φραθμένα σε απλά καινούρια θα δεις μια διαφορά...λίγο καλύτερο μπαμ...
|
06-12-07, 17:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Πάντως και αλλαγή από απλά φραθμένα σε απλά καινούρια θα δεις μια διαφορά...λίγο καλύτερο μπαμ...
|
Όντως ισχύει αυτό.Για εξηγήστε μου αν μπορείτε κι εμένα τη διαφορά των απλών μπουζί με τα ιριδίζοντα...
07-12-07, 09:32
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΝΑΥΠΛΙΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Όντως ισχύει αυτό.Για εξηγήστε μου αν μπορείτε κι εμένα τη διαφορά των απλών μπουζί με τα ιριδίζοντα...
|
Να απαντήσω???? Το σκέφτομαι γιατί είναι πολλά και θέλω μια σελίδα… αν δεν υπάρχει πρόβλημα να το κάνω.
|
07-12-07, 09:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα αισθητής βελτίωσης των επιδόσεων του αυτοκινήτου με τα μπουζί ιριδίου. Πιστεύω ότι είναι η ιδέα μας, από το γεγονός και μόνο ότι με αυτά τα μπουζί το αμάξι δουλεύει καλύτερα, χωρίς την σχετική τραχύτητα που είχε με τα απλά. Η καλύτερη λειτουργία του κινητήρα είναι και το βασικό πλεονέκτημά τους, πράγμα που το καταλαβαίνεις πιο έντονα, όπως έχω ξαναπεί παλιότερα, τα κρύα πρωινά. Ακόμα και εάν υπάρχει βελτίωση επιδόσεων, αυτή είναι τόσο αμελητέα που δεν νομίζω να μπορούσε να γίνει αντιληπτή από τον οδηγό.
Τώρα, Μιχάλη το να τα βγάζουν μετά από μία εβδομάδα είναι χαζό (από την στιγμή που μόνο καλό κάνουν και όχι ζημιά στο αμάξι...), όσο χαζό είναι να έχει κάποιος την απαίτηση και την προσδοκία να "μεταμορφωθεί" το αυτ/τό του με την αλλαγή και μόνο των μπουζί...
07-12-07, 10:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Αντρέα το ειχε κανει ο Αντόνης (ο kyro) και μαλιστα μολις τα εβγαλε μου τα εδινε να τα βαλω εγω, αλλα απο τη στιγμη που δεν ειχε δει καμια διαφορα το θεωρησα ψιλο-περιττο. Θα μας τα πει και ο ιδιος φανταζομαι μολις δει αυτο το τοπικ.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουζί για 4Ε-FTE |
NikiforosGT |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
46 |
04-07-12 19:11 |
Μπουζί |
emperor1234 |
Θελω βοηθεια |
18 |
19-11-10 23:04 |
Μπουζί |
malliaros |
UPDATES |
3 |
23-02-10 23:42 |
Μπουζί για Ε11 vvt-i |
TARZAN |
SUPPORT |
6 |
24-12-08 20:10 |
Μπουζί NGK? |
Zaha |
SUPPORT |
1 |
02-04-08 00:07 |
Page generated in 0,17211509 seconds (82,40% PHP - 17,60% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|