Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Διαφορές σε Κόντρες
Παλιά 14-05-06, 23:15
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 852
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
προσεχε τωρα βαζω λαστιχα με πιο μικρο προφιλ και καινουρια το αποτελεσμα τις πρωτης υπολογιζω το ιδιο γιατι ενω ειναι μικροτερα ειναι καινουρια
Δηλαδη απο 195/60/15(στην τυχη βαζω μια διασταση) θα βαλεις 195/50/15 αυτο εννοεις ή 205/50/15?Γιατι αν εννοεις μια αλλαγη της ταξεως μεγεθους στο πρωτο παραδειγμα δεν προκειται να κερδισεις τιποτα για το δευτερο θα ξεκινας λιγο καλυτερα.
Υ.Γ.
Φιλος σε γκολφ εχει 18αρια(μαμα φορουσε 16αρια) το αποτελεσμα ειναι να μετραει το κοντερ του 1000μ και πραγματικα ειναι 800μ...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 05:14
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 287
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
λεον καπως τα μαζεψες τωρα και συμφωνω .και εξηγουμε οτι τωρα λες οτι θα μαζεψη πιο γρηγορα τα χιλομετρα αλλα πριν διαφωνουσες οταν λεω 80ως 120 μιλαω για τριτη δεν λεω να αλλαξουμε ταχυτιτα να βαλουμε 4τη ενοητε .παντος οτι αλλαξες γνωμη και συνεβαλα σε αυτο και εγω με κανει πολυ χαρουμενω αληθεια
Χαίρομαι που σε έκανα χαρούμενο. Εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω τι και πώς τα μάζεψα και πώς άλλαξα γνώμη... Αυτά λέω από την αρχή, εκτός αν είμαι τρελός ή έχω διπλή προσωπικότητα... Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει να αποδείξω ή όχι αν είμαι σχιζοφρενής, νομίζω ο κόσμος καταλαβαίνει...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
.πιστευω το οτι γραφης μεσα στο κλαμπ και μας λες καποια πραγματα οπως π.χ.για την ροπη και ιπποδυναμη που δεν μπορουσα να καταλαβω με τιποτα (οχι τωρα οτι ειμαι σιγουρος οτι το ξερω αλλα κατι εχω πιαση)ειναι για μενα πολυ συμαντικο να εισαι καλα
Ευχαριστώ, αν θεραπευθεί και η σχιζοφρένειά μου... τότε θα είμαι σίγουρα καλά...

Παράθεση:
παμε τωρα στην κοντρουλα...
προσεχε τωρα βαζω λαστιχα με πιο μικρο προφιλ και καινουρια το αποτελεσμα τις πρωτης υπολογιζω το ιδιο γιατι ενω ειναι μικροτερα ειναι καινουρια αρα οχι πολυ χασιμο χρονου μαλλον καλυτερα αν σκευτης και και την ποιοτιτα ...απο εδω και περα για τα 180 πραγματικα αν υποθεσουμε τωρα με τις μεγαλες ροδες η 4τη πιανη 210 -9% παμε 190και κατι ψηλα εχω 4 ταχυτιτες ετσι και αλλιως να αλλαξω οποτε δεν χανω χρονο εξτρα σε αυτο το σημειο και θελω 0,2-0,3 να καληψω μηπως θες να σου πω το αποτελεσμα? δεν υπαρχη καμια μα καμια ελπιδα
Φαντάσου την TS με εμένα οδηγό, που είμαι τα μισά κιλά από τον JIMS192 (140/2=70). Τα 70 κιλά διαφορά θα μου δώσουν περίπου 5% καλύτερη επιτάχυνση... Δηλαδή 0,5" μέχρι τα 100 χαω. Μήπως θες να σου πω το αποτέλεσμα...δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.

Παράθεση:
οσο αν ειναι πιο καλος το μοτερ τις τς δεν με απασχολη καθολου εγω το μονο που λεω ειναι οτι ειναι πιο αργος απο τον 20ν ως τα 180 απο σταση το παραδεχεστε και τελος η κουβεντα αν δεν το παραδεχεστε θα αναγκαστο την επομενη φορα να το αποδιξω και με την τς του jims202 τοτε δεν σας ξεπλενη τιποτα
Μα αφού ΕΧΑΣΕΣ μέχρι τα 180 και η TS έχει μεγαλύτερες ρόδες από εσένα (φυσικά δε συμφωνώ με το επιχείρημα αλλά εσύ έτσι θες να πιστεύεις). Πώς είναι πιο αργός ο 2ZZGE??????

Χμμμμ, νομίζω ότι η σχιζοφρένειά μου αρχίζει να χειροτερεύει....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 09:12
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 921
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
όμως ξέρεις ότι ο κανόνας του μοχλού λέει μεγάλος τροχός=μικρή δύναμη και αντίστροφα.
Φιλε Leon συμφωνω και εγω μαζι σου αλλα εξηγησε μου αυτο το τελευταίο.
Ο κακνονας του μοχλου εχει εφαρμογη οσο απομακρυνομαστε απο το σταθερο σημειο που κανει τον μοχλο. Ετσι κατα την γνωμη μου δεν εχει εφαρμογη στους τροχους του αυτοκινητου και μαλιστα οσο αυξάνει η διαμετρος της ζαντας τοσο δυσκολευεται να τη γυρισει το μοτερ επειδη η δυναμη του εφαρμοζεται στο κεντρο της και οχι στην περιφερεια της.
Αν κανω λαθος δεκτη καθε διορθωση.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 18:06
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 322
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

wastegate το κανονικο λαστιχο για την καρινα ειναι 195/55/15 με κοστος 375 ε τωρα φοραει 205/60/15 και θελω να βαλω 195/50/15 με κοστος 250ε.

endurasKE-30 κατα την γνωμη την δικη μου δεν κανεις λαθος αυτο λεω τοσες μερες και εγω

αυτα ειναι δικα σου λεον...
Άλλο η παλαιότητα και η ποιότητα και άλλη διάμετρος. Γιατί εσύ για διάμετρο μίλησες και γι'αυτό σου απάντησα. Και δεν μίλησα για την εκκίνηση, αλλά για τις υψηλές ταχύτητες. Για εξήγα μου λοιπόν, πώς η διάμετρος του ελαστικού επηρεάζει την επιτάχυνση, π.χ. με δευτέρα πάνω από τα 70, να το καταλάβω δηλαδή.Προφανώς μου κάνεις πλάκα έτσι? Προφανώς ρε συ, άμα αλλάξω το σασμάν και βάλω ένα κοντό σασμάν θα φτάνω π.χ. τα 100 χιλιόμετρα, πιο γρήγορα από ότι αν έχω μακρύ σασμάν... Εννοείται αυτό! Άμα βάλεις ένα σασμάν που σου δίνει τελική 100 χαω, θα τα φτάνεις τα 100 σε 7 δευτερόλεπτα, αλλά αυτή θα είναι και η τελική σου!!!! Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν σε κόβουν οι τροχοί ή όχι. Αυτό έχει να κάνει επειδή δουλεύεις τον κινητήρα στην περιοχή υψηλής ισχύος του συνέχεια! Τι, είναι αυτό τώρα επιχείρημα? Αν είναι, βάλε ένα σασμάν που να έχεις τελική 80, και δεν θα σε πιάνει ούτε Carrera 4 μετά.

Αυτό που συζητάμε είναι αν οι μεγάλοι ή οι μικροί τροχοί ΚΟΒΟΥΝ την επιτάχυνση. Λοιπόν, έκανα έναν υπολογισμό (μπορώ να σου τον εξηγήσω). Ένα όχημα 1100 kg που επιταχύνει από τα 80 στα 160 χαω χρειάζεται ενέργεια από τον κινητήρα 813 kJ. Οι τροχοί του, αν είναι π.χ. 10 κιλά ο καθένας και έχουν ακτίνα 0.3 m θα χρειαστούν ενέργεια για να περιστραφούν ταχύτερα 29,57 kJ. Αρα, σύνολο ενέργειας και όχημα 842,57 kJ.

Αν τους αλλάξεις και βάλεις τροχούς 9 κιλά με ακτίνα 0,25 μέτρα, θα χρειαστούν ενέργεια 29,04 kJ. Δηλαδή σύνολο ενέργειας 842,04 kJ.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ: 0.063%

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ 0,063% ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Mike_G, δεν έχει μεγάλη διαφορά για την κόντρα ρε συ...! Ο κινητήρας δεν δυσκολεύεται να γυρίσει τους τροχούς! Βάλε ένα αυτοκίνητο στο γρύλο και επιτάχυνε... πιστεύεις ότι ο κινητήρας θα ζοριστεί να γυρίσει τον τροχό? Ο κινητήρας ζορίζεται να επιταχύνει το αυτοκίνητο, αυτή είναι η ουσία. Άμα θέλετε καλύτερες κόντρες, κοιτάξτε να ελαφρύνετε το αυτοκίνητο, αυτό λέω, και μην ψάχνεστε με τους τροχούς!
1. Το μέγεθος του τροχού δεν παίζει ρόλο
έχεις καλύτερη επιτάχυνση σε μέσες ταχύτητες (αυτό που λέει και ο 2579).

στην αρχη ηθελες να σου εξηγισω
μετα ειχαμε μια διαφορα 0,063
μετα μην ψαχνεστε για τροχους
μετα το μεγεθος του τροχου δεν παιζει κανενα ρολο
τελευταιο ...έχεις καλύτερη επιτάχυνση σε μέσες ταχύτητες (αυτό που λέει και ο 2579).τι ειπα εγω οτι στις μεσαιες ταχυτιτες με μικροτερη ροδα εχεις καλυτερη επιταχηνση και ελεγες οτι (το μεγεθος του τροχου δεν παιζει κανενα ρολο)
για την πρωτη το συζηταμε ειπα αλλα σε εμενα συγγεκριμενα που φοραω ενα λαστιχο σχεδον 3 χρονον καρφουρ (οχι και η καλυτερη ποιοτιτα )και στην πρωτη τα πραγματα πιστευω οτι θα ειναι τα ιδια αν οχι καλυτερα... στην δικη μου περιπτωση .
τωρα αν τα λαστιχα ειναι καινουρια σε σταση τα μεγαλα θα ειναι καλυτερα μετα θα χανουν αυτη ειναι η θεση μου
παντος αν θες και επηδη εισαι ελαφροτερος αρα παει πιο γρηγορα το δικο σου ανοιγουμε και δεν θα αλλαξω ουτε λαστιχα ετσι για να δουμε τις διαφορες τωρα και αφου αλλαξω λαστιχα με κλειστο τον ρυθμηστη βενζινης και χωρις μποζοκαλοδια(βελτιωμενα) με ενα φιλτρο ελευθερο μονο
οσο οτι εχασα εχασα την μια φορα την αλλη κερδισα η τς μπορει να εχει μεγαλυτερες ροδες αλλα μαμα, εμενα το μοτερ μαμα δεν φοραει αυτη την διασταση που εχω ...

σε καμια περιπτωση δεν θελω νασε φερνω σε δυσκολη θεση αλλα πες μου πιο ηταν το επιχηριμα η με πιον συζυτησες και αλλαξες γνωμη οτι τελικα η μικροτερες ροδες παιζουν ρολο στις ενδιαμεσες επιταχυνσης .

ολοι κανουμε λαθη και ολοι μαθενουμε υπαρχη και ρητω αλλα φοβαμε να το γραψω γιατι καποιο λαθος θα κανω.
θα το γραψω ομως γιατι μου αρεση να μαθενω απο τα λαθη μου "γηρασκο αει δηδασκομενος"
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 20:05
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 517
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Διαβαζω εδω και πολυ καιρο για την περιφημη κοντρα και ελεγα να μην απαντησω γιατι πιστευα οτι θα καταλαγιασουν τα πραγματα αλλα δεν αντεξα.Ρε παιδια σε μια κοντρα που θα γινει καποιος κερδιζει καποιος χανει.Αυτος ειναι ο κανονας.Τωρα αν καποιοι θελουν να αλλαξουν τους κανονες προς οφελος τους οκ,παω πασο αλλα μην μας τα "τουμπανιαζετε" με ανουσια ποστ.Εχω βαρεθει να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια.Γιατι αν ειχα αυτο,γιατι αν ειχα εκεινο,γιατι αν ειχα το αλλο,γιατι δεν ξεκινησα καλα,γιατι σπινιαρισα,γιατι ειχα δυνατη μουσικη,γιατι δεν ειχα καλο σημα στο κινητο,γιατι ειχα μαλωσει με τη γυναικα,γιατι,γιατι,γιατι,γιατι.Ελεος ρε παιδια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 20:45
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 287
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
σε καμια περιπτωση δεν θελω νασε φερνω σε δυσκολη θεση αλλα πες μου πιο ηταν το επιχηριμα η με πιον συζυτησες και αλλαξες γνωμη οτι τελικα η μικροτερες ροδες παιζουν ρολο στις ενδιαμεσες επιταχυνσης .

ολοι κανουμε λαθη και ολοι μαθενουμε υπαρχη και ρητω αλλα φοβαμε να το γραψω γιατι καποιο λαθος θα κανω.
θα το γραψω ομως γιατι μου αρεση να μαθενω απο τα λαθη μου "γηρασκο αει δηδασκομενος"
Κοίτα, πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια μονοδιάστατη οπτική των λεγομένων μου και αποσπασματική επεξεργασία των φράσεων μου, όσο κάνεις εσύ... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις φάει τέτοιο κόλλημα... Εχασες και τελείωσε. Όπως βλέπεις από τα λεγόμενα όσων γράφουν σε αυτό το θέμα, σε μένα λένε μπράβο που εξηγώ κάποια πράγματα και μάλλον τους δυσαρεστεί η επιμονή στο θέμα. Νομίζω ότι κουράσαμε πια, οπότε για μένα σταματάει εδώ. Χρωστάω μια απάντηση μόνο στον endura, που θα την δώσω αργότερα...

Τώρα σε ό,τι αφορά τα λάθη: Δεν έγραφα τίποτα τόσο καιρό αλλά επειδή με ειρωνεύεσαι, δες λίγο πώς γράφεται στα ελληνικά (και όχι στα κινέζικα) αυτό που έγραψες πιο πάνω, για να "γηράσκεις διδασκόμενος":

Παράθεση:
Σε καμια περιπτωση δεν θελω νασε φερνω σε δυσκολη θεση αλλα πες μου πιο ηταν το επιχείρημα η με πιον συζήτησες και αλλαξες γνωμη οτι τελικα οι μικροτερες ροδες παιζουν ρολο στις ενδιαμεσες επιταχυνσεις .

ολοι κανουμε λαθη και ολοι μαθαίνουμε υπαρχει και ρητό αλλα φοβαμαι να το γραψω γιατι καποιο λαθος θα κανω.
θα το γραψω ομως γιατι μου αρεσει να μαθαίνω απο τα λαθη μου "γηρασκω αει διδασκομενος"
Επίσης, η Ελληνική γλώσσα, από το 1981 και μετά χρησιμοποιεί το μονοτονικό σύστημα, που σημαίνει ότι οι λέξεις στον γραπτό λόγο τονίζονται στο φωνήεν της συλλαβής που τονίζεται στον προφορικό λόγο. Εξαιρούνται οι μονοσύλλαβες λέξεις, εκτός από τα "πώς" και "πού" όταν εισάγουν ερωτηματικές δευτερεύουσες προτάσεις ακόμα και στον πλάγιο λόγο αλλά όχι όταν εισάγουν αναφορικές προτάσεις. Δηλαδή γράφουμε:

"Τον ρώτησα πώς έχασε στην κόντρα" (ερωτηματική πλαγίου λόγου) ενώ γράφουμε
"Του είπα πως μας τα έπρηξε" (εισάγει αναφορική δευτερεύουσα)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 21:27
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 520
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
οσο αυξάνει η διαμετρος της ζαντας τοσο δυσκολευεται να τη γυρισει το μοτερ επειδη η δυναμη του εφαρμοζεται στο κεντρο της και οχι στην περιφερεια της.
Απο τα λιγα που θυμαμαι απο το σχολειο(περασαν και κατι χρονια )οσο πιο μεγαλη ειναι η ακτινα περιστροφης ενος σωματος τοσο πιο μεγαλη η αδρανεια, λογικο ειναι( με τις ιδιες σχεσεις ομως)μια 18"ζαντα να θελει πιο μεγαλη ροπη για να γυρισει απο οτι μια 13", χωρις να ειναι δικαιολογια για τον Νικο. Οταν βαλεις 195-55-15(50 μην βαλεις, ειναι μ@λ@κι@, μην το ξεφτυλισεις κιολας) ο δημητρης σε περιμενει.
Παλιά 15-05-06, 21:37
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαβαζω εδω και πολυ καιρο για την περιφημη κοντρα και ελεγα να μην απαντησω γιατι πιστευα οτι θα καταλαγιασουν τα πραγματα αλλα δεν αντεξα.Ρε παιδια σε μια κοντρα που θα γινει καποιος κερδιζει καποιος χανει.Αυτος ειναι ο κανονας.Τωρα αν καποιοι θελουν να αλλαξουν τους κανονες προς οφελος τους οκ,παω πασο αλλα μην μας τα "τουμπανιαζετε" με ανουσια ποστ.Εχω βαρεθει να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια.Γιατι αν ειχα αυτο,γιατι αν ειχα εκεινο,γιατι αν ειχα το αλλο,γιατι δεν ξεκινησα καλα,γιατι σπινιαρισα,γιατι ειχα δυνατη μουσικη,γιατι δεν ειχα καλο σημα στο κινητο,γιατι ειχα μαλωσει με τη γυναικα,γιατι,γιατι,γιατι,γιατι.Ελεος ρε παιδια.
γιατι εσυ δεν ελεγες αν ειχα την ταδε φιλτροχωανη η το μαμα φιλτρο δε θυμαμαι.....
ε?ε?εε?ε?ε?ε?Ε?
Παλιά 15-05-06, 22:06
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 322
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ημουν σιγουρος λεον οτι θα το πηγενες στην ορθογραφια στο τελος το εχω ξαναδη το εργο ειναι το τελος τον επιχιριματων δεν με χαλαει .παντος τα εχω μπερδεψη με τα ιαπωνικα(οχι κινεζικα) εκανα και 15 χρονια καρατε και καταλαβενης...οσο οτι σου λεν μπραβο... μπραβο τους που τους εξηγεις και τα καταλαβενουν εγω δεν τα καταλαβενα... τωρα ομως που γινα καποιες αλλαγες τα καταλαβενω γιατι λεμε τα ιδια πραγματα τα ποια στην αρχη διαφεραν τωρα οχι (τωρα πως συμφωνουσαν στην αρχη και μετα δεν καταβενω)
δεν τρωω κολημα απλα οταν νομιζω οτι εχω δικιο σε κατι επιμενω οποιος και να ειναι απεναντη μου και ειμαι ετοιμος να μαθω αρκει να με πηση
οσο για οτι σε ειρωνευωμε οχι απλος μου αρεση να βαζω λιγο πιπερι στην συζητιση για να δω σε ποιο επιπεδω μπορει να φτασει ειναι συνηδιτο και παντα με φιλικη διαθεση εχει και πιο ενδιαφερων...
οφειλο να ομολογισω οτι ηταν ενδιαφερουσα συζητηση εκφραστικαν αποψης απο πολλους με ζωηρω τροπο και το ευχαριστηθηκα ναστε καλα ρε παιδια

ηρακλη ειναι 50%πιο ακρειβα αυτα που λες yell
δημητρη το καλοκαιρι θα τα πουμε αν και δεν θα αλλαξω λαστιχα μεχρι τοτε μαλλον θα χασεις κανω προπονηση στις αλλαγες ταχυτητων
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-06, 22:28
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 852
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

195/50/15 θα το ξεφτιλισεις αλλα οκ κανε οτι νομιζεις ποιο σωστο.Παντως απο αποψη χρηματος θα κερδισεις αλλα απο εκκινησεις... ξεχασε τες εως και 1000(ενταξει το ξεφτιλισα μια εκτιμηση κανω)στροφες κατω απο οτι ξεκινας τωρα.
Υ.Γ.
Το καλοκαιρι θελω να παιξω και γω μαζι σας... κλεψτε εκκλησιες δεν με απασχολει εγω θελω να διαπιστωσω μονος μου καποια πραγματα

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διαφορές G6 και G6R στο αμάξωμα και στην ανάρτηση Vasilis G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 1 15-02-15 20:47
Διαφορές στην Τελική&Στροφές!!! Ζήσης TOYOTA COROLLA 111(G6) 33 26-02-10 19:35
Διαφορές σε μπεκ και πεταλούδα γκαζιού ltsantar SUPPORT 3 26-05-09 14:10
διαφορές σε e11 και e11 facelift giannis_k1452 TOYOTA COROLLA 111(G6) 5 10-11-08 16:34

Page generated in 0,27219296 seconds (84,91% PHP - 15,09% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com