Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
υγραεριο
Παλιά 18-01-11, 18:56
Το avatar του χρήστη corollakiato
corollakiato Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla g6
Περιοχή: κιατο κορινθοs
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 230
corollakiato είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
υγραεριο

μιχανικοσ αυτοκινιτον ειμαι αδερφε και τα εχω δει μετα ματια ολααυτα που λεω..ι μετατροπη ειναι μετατροπη τελοσ δεν μπορεισ να τ αλλαξεισ αυτο φιλε μου ...σασ λενε μονο τα υπερ και οχι και τα μειον.οι κινιτιρεσ που εχουνε κατασκευαστει ναι εχουνε καυσιμο ΒΕΝΖΙΝΑ πρεπει να δουλευονε με βενζινα ..ετσι δεν ειναι ?δουλευε εναν βενζινοκινητιρα μονο με υγραεριο και θα δεισ φθορεσ που ουτε τισ φανταζοσουνα.γιαυτο αλοστε βαζουνε ΛΑΔΙΕΡΕΣ καιτα σχετικα .και οταν βαλεισ ΛΑΔΙΕΡΑ σε ενα κινητιρα που εχει 4ησ αισθιτιρεσ λ με 4ρα καλωδια ι 6 καλωδια ανιχνευει καπνο και υστερα αρχιζουνε τα προβλιματα σε βαθοσ χρονου ολα αυτα οχι αμεσωσ φυσικα..και αρχιναει ι κρουστικι καυση και σιγασιγα ολα τα υπολοιπα που ακολουθουνε μετα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-01-11, 19:33
JPrekas Offline:
banned

Δύναμη Σεβασμού: 0
JPrekas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σαν μηχανικος κι εγω το σημαντικότερο πρόβλημα που ξέρω είναι η διαφορετική καύση που κάνει το υγραέριο από την βενζίνη, οπότε απαιτεί διαφορετικό αβάνς κι εκεί αρχίζουν τα διάφορα προβλήματα.
Εξαρταται βεβαια και απο το αυτοκίνητο και απο τον τρόπο οδήγησης.
Το ότι σε σαιτς κατασκευαστων αναφέρονται μπλακ λιστ κινητήρες σημαίνει ότι δεν είναι όλα τα αμαξια καταλληλα για μετατροπή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 04:35
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakiato Εμφάνιση μηνυμάτων
μιχανικοσ αυτοκινιτον ειμαι αδερφε και τα εχω δει μετα ματια ολααυτα που λεω..ι μετατροπη ειναι μετατροπη τελοσ δεν μπορεισ να τ αλλαξεισ αυτο φιλε μου ...σασ λενε μονο τα υπερ και οχι και τα μειον.οι κινιτιρεσ που εχουνε κατασκευαστει ναι εχουνε καυσιμο ΒΕΝΖΙΝΑ πρεπει να δουλευονε με βενζινα ..ετσι δεν ειναι ?δουλευε εναν βενζινοκινητιρα μονο με υγραεριο και θα δεισ φθορεσ που ουτε τισ φανταζοσουνα.γιαυτο αλοστε βαζουνε ΛΑΔΙΕΡΕΣ καιτα σχετικα .και οταν βαλεισ ΛΑΔΙΕΡΑ σε ενα κινητιρα που εχει 4ησ αισθιτιρεσ λ με 4ρα καλωδια ι 6 καλωδια ανιχνευει καπνο και υστερα αρχιζουνε τα προβλιματα σε βαθοσ χρονου ολα αυτα οχι αμεσωσ φυσικα..και αρχιναει ι κρουστικι καυση και σιγασιγα ολα τα υπολοιπα που ακολουθουνε μετα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.επί του θέματος τώρα.
Σαφώς και δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα φθοράς.
Κάθε βενζινοκινητηρας μπορεί να δουλέψει με υγραεριο αρκεί να λυφθουν υπόψιν οι παρακάτω παράγοντες.
Υλικά κατασκευής βαλβιδων(κραματα)
Εάν το όχημα είναι Τούρμπο η ατμόσφαιρα
Τεχνολογια κινητήρα vvti,vti,vtec,vvti-I,tsi,fsi κτλ
Σωστή επιλογή μπουζι
Σωστή ρύθμιση αβανς
Υλικό κατασκευής τσιμουχων βαλβιδων
Σωστή επιλογή συστήματος υγραεριου 4ης η 5ης γενιάς
Και το βασικότερο απο όλα τα παραπάνω η επιλογή του σωστού μάστορα

Και εξηγω.Αρκετά αμάξια δουλεύουμε πολυ καλά με σύστημα 4ης γενιάς και αλλα πάλι μπορούν να κάψουν βαλβίδες και στην χειρότερη να καψουνε μοτέρ.
Η Honda εδώ και καιρό έχει πει ότι η μετατροπή σε υγραεριο κάνει ζημιά στις βαλβίδες της.
Το Nissan qasqui με υγραεριο προκαλεί φθορά στα τσιμουχακια των βαλβιδων τα οποία έτσι και αλλιώς είναι ευαίσθητα.

Και σε αυτό το σημείο έρχομαι να αντιπαρατεθω στα παραπάνω.
Πόσοι μάστορες/μετατροπεις ξέρουμε καλά την δουλειά τους;εγώ σου λέω τους μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού σου.
Ποσά αυτοκίνητα διαλυσανε κάποιοι προσπαθώντας με το έτσι θέλω να βάλουνε 4ης γενιάς σύστημα σε αμάξι Τούρμπο;πρόσφατα παραδείγματα στην Θεσσαλονίκη 3-4 αμάξια
Ποσά φιντανια ξεφυτρωσανε ξαφνικά και γίνανε μετατροπεις οι πιο πολλοί χωρίς πιστοποίηση μέσα σε λίγο καιρο;

Επειδή έχω ακούσει πολλά και επειδή έχω σύστημα 5ης γενιάς απο τον Μπιρμπο εδώ και 15 μήνες και με σχεδόν 55000χλμ στην πλάτη μου επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη.όταν πήγα εγώ για μετατροπή η βενζίνη τότε είχε 95 λεπτά βέβαια έκατσα πόση ώρα στον Mπιρμπο και ο άνθρωπος μου ανέλυσε τα υπέρ και τα κατα των 2 συστημάτων 4ης και 5ης γενιάς λέγοντας μου ότι για το δικό μου αμάξι μπορούμε να βάλουμε 4ης γενιάς χωρίς κανένα πρόβλημα αλλα ο ίδιος μου πρότεινε το 5ης μιας και είναι τεχνολογικά πολυ ανώτερο του 4ης.
Εκεί μου εξήγησε πως κάποια αμάξια όπως προειπα δουλεύουμε αποκλειστικά και μόνο με 5ης γενιάς αλλιώς θα έχουνε πρόβλημα.ποιος άλλος μάστορας θα μου τα έλεγε αυτά αφού κανείς άλλος δεν έχει 5ης γενιάς και σαν να μην φτάνει αυτό λένε διάφορες βλακείες για ένα σύστημα το οποίο δεν έχουνε και δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψουνε.
Απλός είναι η κονομα στην μέση και τακα τακα να τα αρπαξουμε.
Όταν πήγα εγώ όλοι και όλοι οι εγκαταστατες ήταν 7 σε όλη την Ελλάδα τώρα βλέπεις σε κάθε συνεργείο με κεφάλαια γραμματα ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ σοβαρά;απο ποτέ ρε μάγκες αποκτήσατε γνώση;

Ίσως να σας κούρασα λίγο αλλα το γενικό συμπέρασμα για μένα είναι ένα.όταν πληρώνεις έναν μάστορα πληρώνεις αξιοπιστία και εμπειρία.οι πιο πολλοί ψάχνουμε τον φθηνότερο και αυτο είναι μέγα λάθος
Γιατί πολυ απλά κανένας δεν έχει την γνώση και την εμπειρία που έχουνε αυτοί οι 5 στην Ελλάδα με κορυφαίο κατεμε τον Μπιρμπο ο οποίος ναι μεν είναι πολυ ακριβός αλλα και θα σου κάνει τέλεια δουλειά και θα σου εξηγήσει 5 πραγματα και έχεις και πολυ καλο after sale.
Υπόψιν ο παραπάνω έχει φτιάξει με υγραεριο και απροβληματιστα όσα είναι σε μαύρη λίστα και τουρμπατα και FSi τα οποία οι άλλοι δουλεύουνε μισό βενζίνη μισό υγραεριο.και φυσικά δεν έχω ακούσει να έχει πρόβλημα κανένας η να του έσπασε.
Αυτά απο εμένα και πιστεύω να έγινα κατανοητος στους περισοτερους.

Υ.Γ η λαδιερα είναι εντελώς άχρηστη σε αυτοκίνητα τα οποία έχουνε απο την μάνα τους πρόβλημα στις βαλβίδες με το υγραεριο.τα οχήματα αυτά όπως τα Honda δουλεύουνε μόνο με 5ης γενιάς χωρίς προβλήματα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 19-01-11 στις 11:13.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 09:37
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
ποιας εταιτιας ητανε το κιτ?
REVOLLI μου είπε. Ιταλικό.
Παλιά 19-01-11, 09:55
Το avatar του χρήστη corollakiato
corollakiato Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla g6
Περιοχή: κιατο κορινθοs
Δύναμη Σεβασμού: 230
corollakiato είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
.......

EΥΧΑΡΙΣΤΩ ... φιλε μου που απαντισεσ και εσυ ...αμα ειναι να κανεισ ολα αυτα σε εναν κινητιρα τσιμουχακια εδρεσ βαλβιδον βαλβιδεσ και τα συναφει περειφεριακα του κινιτιρα δεν αξιζει ο κοποσ νομιζο ... αλλο να κανεισ εναν κινιτιρα να δουλεψει με αεριο για 3 χρονια 4 χρονια και μετα να γινουνε ΚΟΤΛΕ τα εμβολαχιτονια.. τεσ πα εγω παντοσ ι γνωμη μου συνεχειζει να ειναι ι ιδια για το αεριο οσο αναφορα για μετρατροπι βενζινικινητιρα σε αεριο...οσο για τουσ μαστορεσ εχεισ δικιο και συμφονο .

θυμιζο αλλο υγραεριοκινητιρασ κατασκευαστικα..και αλλο βενζινοκινητιρασ κατασκευαστικα.

με λιγα λογια αλλο βουρτσα και αλλο ..... φιλικα αδερφε . ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 11:26
davarisx Offline:
banned

Καλημερα φιλε μου να συμπληρωσω και καποια πραγματα ακομα.
κοτλε τα εμβολοχιτωνια για ποιο λογο να γινουνε?απο την τελεια καυση?

Υπαρχει μια προκαταλυψη εδω στην Ελλαδα και ειναι λογικο αφου μπηκαμε στο παιχνιδι πριν λιγους μηνες ενω αλλες χωρες το εχουνε(μετατροπη παντα)20-25 χρονια.
και να στο πω πιο απλα.οι βουλγαροι εχουνε εδω και 20 χρονια μετατρεψει τα περισοτερα βενζινοκιτητα σε υγραεριοκινητα.λετε να ειναι τοσο μ@λ@κες και να τα κανουνε για να τα κλαινε?
Λες η Vialle η η ICOM ιταλιας να βγαζουνε συστηματα για μετατροπη(5ης γενιας παντα)για να βγαζουνε προβληματα τα αμαξια?δεν νομιζω
Κατι πολυ απλο να σκεφτουμε ολοι αλλο αερια καυση και αλλο υγρη καυση.Το 5ης γενιας λογο υγρου ψεκασμου λειτουργει οπως ακριβως και η βενζινη.πεφτει υγρο πανω στις βαλβιδες(αρα εχουμε λιπανση και καποια ψυξη ας πουμε)οπως επισης και μεσα στον θαλαμο καυσης.
Ο αεριος ψεκασμος απο την αλλη μπορεις να πεις οτι ταλαιπωρει τον κινητηρα αφου το μονο που ερχεται σε επαφη με βαλβιδες και χωρο καυσης ειναι ενα αεριο.

Και κατι πιο απλο.οταν δουλευανε τα 4ης γενιας συστηματα τουρμπο αμαξια εβλεπες μονο στους αγωνες vvti,vti,vtec κτλ δεν ξεραμε τι ειναι καν.οι καιροι αλλαξαν νεες τεχνολογιες στους κινητηρες προκυψανε ετσι και στο υγραεριο προχωρησε η τεχνολογια.και το 5ης γενιας ειναι ενα συστημα που χρειαστηκε χρονια ερευνων,δοκιμων και επισης και πολλα χρηματα σε επενδυσεις.δεν ειναι τυχαια ολα αυτα οπως επισης που μονο 2 εταιριες εχουνε συστηματα 5ης γενιας.
Γιατι η lovato,Brc,Revolli και αλλες δεν εχουνε βγαλει ακομα?
Δεν ειναι τυχαιο εξαλου που ολα τα τουρμπο μοτερ δουλευουνε ΜΟΝΟ με 5ης γενιας χωρις κανενα προβλημα και αυτο μου ειπε και ο ιδιος ο Μπιρμπος.
Απο την αλλη δεν μου αρεσει και εμενα το μονοπωλιο στα συστηματα αφου τους γ@μ@νε την μανα στις τιμες με συνεπεια παιδια και απο εδω οπως ο Νικηφορος με το FTE να θελει να βαλει το παιδι αλλα η τιμη να ειναι απογοητευτικη για εκεινον.Ξαναλεω ειμαι κατα του μονωπολιου και θα επρεπε να υπηρχε ανταγωνισμος.
Νικηφορε που εισαι να τα πεις και εσυ μονος μου θα τα λεω????

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 19-01-11 στις 11:35.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 17:13
Marios50 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε 111
Marios50 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε βλέπω ότι πετάς τη σκουφια σου με τον μπίρμπο.

Καλός είναι και βάζει χρόνια υγραέριο όπως λες, όπως κι ο θεοδώρου κι ο γεωργιάδης στη θεσσαλονίκη(αέρια βέβαια 4ης, με πνεύμονα, το 5ης προχθες τα μαθανε κι αυτοι) , αλλά αν ήταν τόσο γ@μ@ουα μαστόρι θα δίνε μια εγγυηση παραπάνω.
Αντιθέτως ούτε αυτός ούτε κανένας άλλος δίνει εγγύηση. (όχι για τα κομμάτια του συστήματος, αυτά χαίρω πολυ....), και αν ψάξεις σε φόρουμ υπάρχουν άτομα που πήγαν αρκετές φορές στον μπιρμπο για και καταφέρουν να σετάρουν το συστημα τους να δουλεύει απροβλημάτιστα.
Πάμε παρακάτω.
Τι πάει να πεί υγρή και αέρια καύση?
Δλδ κατά την καύση το υγραέριο παραμένει υγρό και δεν ανεβάζει θερμοκρασία; να το δούμε αυτό ποιος μηχανικός το λέει να τον προτείνουμε να γράψει νέα θεωρία για τις ΜΕΚ.
Αν είναι έτσι γιατί δεν ψεκάζουμε και λίγο νερό μέσα να είναι ακόμα πιο χαμηλή η θερμοκρασία?
Απλά το 5ης με τον υγρό ψεκασμό λιπαίνει κατά κάποιον τρόπο τις βαλβίδες εισαγωγής. Αυτό είναι όλο.
Το κυριότερο πρόβλημα είναι οι βαλβίδες εξαγωγης, κι αυτό γιατί η καύση του αερίου δεν γίνεται στον ίδιο χρόνο με την βενζίνη με αποτέλεσμα η "φλόγα" να τις βρίσκει ανοιχτές και να τρώνε τη θερμοκρασία οι έδρες και να τις παίρνουμε στο χέρι.
Η θερμοκρασία που αναπτύσεται στο θάλαμο καύσης με το υγραέριο είναι μεγαλύτερη, εξαρτάται από την αναλογία του μίγματος (προπάνιο-βουτάνιο)και σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρότερη απ ότι στην βενζίνη.
Μόνο αν σκεφτείς ότι το σημείο ανάφλεξης του μίγματος της βενζίνης είναι 270+ και του αερίου είναι 450+ (δεν τα θυμάμαι ακριβώς)
Έλεος δηλαδή με τους Αίσωπους...

Όντως όπως λες είδαν φως και μπήκαν όλοι και γίναν ειδικοί.

Μεταξύ άλλων έχουμε ακουσει ότι,
η τιμή του υγραερίου θα είναι σταθερή βάσει κάποιας οδηγιας ενώ κοντεύει να πάρει 20 λεπτά απο το καλοκαίρι,
ότι η κατανάλωση σε λίτρα είναι σχεδόν ίδια με την βενζίνη (μπορεί να το πετύχεις αν κάνεις τελείως φτωχό το μίγμα)
και ότι οι επιδόσεις είναι και αυξημένες!!!
Αν ισχύουν αυτά απορώ γιατί τα εργοστάσια βγάζουν ακομα κινητήρες με βενζίνη λοιπον αφου το lpg είναι τόσο ανώτερο......

Για να κλείσουμε και να μην παραμυθιαζόμαστε και μεταξύ μας.
Η μετατροπή συμφέρει για κάποιον που έχει αρκετά κυβικά και κάνει 20,000+ χλχ ανα έτος.
Με αυτές τις προϋποθεσεις αξίζει και να πάρεις και το ρίσκο για όσα προβλήματα.
Οι υπόλοιποι που έχουμε 1400 κυβικά και τα 10,000 με το ζόρι τα περνάμε ας το ξανασκεφτούμε....

Όσο για την εγκατάσταση, όντως οι τιμές έχουν φύγει.
Αντί να χαμηλώνουν, αυξάνονται.
Ακόμα και αναλώσιμα όπως το υγρό της "λαδιέρας" πωλούνται έξω στο 1/3 της εδώ τιμής.
Από κεί και πέρα κουμάντο στην τσέπη κανενός δεν κάνουμε, απλά λέμε τη γνώμη μας.
Αυτά....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 17:30
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
LPG System 1: BRC Sequent System (Latest Dual Fuel Sequential Injection)

Cost of Conversion: £1399.00 + VAT (Very reliable and recommended system, best system in the market)

Aυτό είναι από forum εξωτερικού. Οι τιμές είναι παραπλήσιες με την ελλάδα.

Ορίστε και το λινκ:
http://www.vehicross.info/forums/showthread.php?t=17502

Γιατί λέμε ότι μας εκμεταλεύονται στην ελλάδα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 17:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Xθες το πρωί, επειδή ήμουν στο Καλαμάκι πέρασα από περιέργια από το μαγαζί που έφτιαξε το OCTAVIA. Του έχει βάλει το 4ης γενιάς. Καταρχήν, δεν έχει ακόμα την πιστοποίηση. Θα την πάρει μάλλον, λέει, μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, μέσα από την συζήτηση του ξέφυγε και μου είπε ότι το συγκεκριμένο αυτ/το το εφτιαξαν μαζί με τους Ιταλούς που είχαν έρθει για να τους το δείξουν και γι αυτό η απόκλιση γκαζιού-βενζίνης ήταν μόνο 2 άλογα!!!!! Επίσης για την λίπανση των βαλβίδων δεν χρησιμοποιεί λαδιέρα αλλά ψεκάζει βενζίνη σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ητιμή για τουρμπάτο...1300 + ΦΠΑ.
Με συγχωρείς αλλα όπως δουλεύει αυτό μου φαίνεται μεγάλη #$#@$%$#%!!!! το θέμα ειναι να ΜΗΝ χρησιμοποιούμε βενζίνη! το κόστος καλό όμως. Πάντως δεν θα το ήθελα έτσι με την καμία! για τα άλλα θέματα επειδή τωρα τα διάβαζα, θα απαντήσω οτι σίγουρα δεν δημιουργείτε θέμα με θερμοκρασίες και ΔΕΝ πιστευω με την καμια πως ισχυει από την στιγμή που το υγραέριο κάνει κατά ΠΟΛΥ καλύτερη καύση από την βενζίνη! εδώ και πολλα χρονια οπως είπατε σε άλλες χώρες έχουν υγραέριο! απλά εδώ πολλά λαμόγια έγιναν μάστορες οπως ένας που ειπα εγω παραπάνω και βάζουν και κάνουν τις πατεντες τους (by mastromitsoy) και μετά τα σπάνε και τα κλαίνε!!! με όλα αυτά που ακούω πως να βάλω εγώ δλδ? όπως εχω πει 100 φορές ΚΑΝΕΙΣ δεν φαινεται να έχει βάλει σε 4Ε-FTE! δεν ξέρω τον λόγο αλλά αν δεν δω με τα ματάκια μου ή έστω σε δοκιμή δεν προκειτε να βάλω! το μοτερ μου ειναι του 94 (το έχω από το 2003) εχει πάνω από 155000χλμ και δεν εχει βγαλει το παραμικρό πρόβλημα, δεν θέλω να αλλάξει τώρα αυτό, ουτε να πάθει κάτι! με το να κανω υποθέσεις αν το ενα και αν το άλλο δεν βγάζω ασφαλή συμπεράσματα! επίσης το avans ρυθμίζεται σε αυτό μόνο χειροκινητα! εξάλου δεν κάνω πολλα χλμ και δεν αξίζει! ειπαμε το 2010 για 12000χλμ περίπου έδωσα σχεδον 1400 ευρώ βενζίνη. Το παραπάνω με το octavia πραγματικά σορρυ αλλά το θεωρώ καραγκιοζιλίκι μεγάλο!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-01-11 στις 18:07.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-11, 17:51
davarisx Offline:
banned

Μαριε θα συμφωνησω μαζι σου σε ενα μεγαλο κομματι.
Μαστορια οπως ειπα πιο κατω υπαρχουνε 5-6 με μεγαλες γνωσεις.
και εγω ειμαι απο αυτους που πηγαν στον Μπιρμπο 2 φορες απλα για να μου βαλει μεγαλυτερα μπεκ.καμοια φορα ειναι και θεμα αυτοκινητου.
Για την τιμη που λες οσο καιρο εχω υγραεριο ειναι παντα η μιση της βενζινης.

Gorillas για το BRC δεν ξερω αν ειναι dual αλλα 2 τουρμπατα που σπασανε αυτο φοραγανε απανω.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,20870304 seconds (79,16% PHP - 20,84% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com