Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-03-10, 08:49
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμφωνώ με τον Πάνο για το quick shift. Μεγάλη βελτίωση, κάνει κάπου στα 170 αν θυμάμαι καλά (κατα τη γνώμη μου πάαααρα πολλά για ένα κομμάτι μέταλλο και 4 αποστάτες)

Κατα τη γνώμη μου πρώτα ρύθμισε το πεντάλ του συμπλέκτη (αν θες σου δίνω οδηγίες - εκεί είδα τη μεγαλύτερη βελτίωση) και κάνε εξαέρωση του συμπλέκτη (πολύ σημαντικό και αυτό). Γράσσαρε την μπίλια στο επιλογέα και τον πύρο πάνω στο σασμάν μέσα στη μηχανή. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορείς με αυτά που έχεις. Αν εξακολουθήσεις να έχει πρόβλημα τότε κάνε αυτό που σου λέει ο Πανος. Εγώ δεν άλλαξα βολάν -ίσως έπρεπε- άλλαξα δίσκο στα 75.000 και έβαλα έναν απλό aisin που είναι ίδιος με τον μαμά. Βελτίωση από εκεί δεν είδα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 09:50
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Θα με εξυπηρετούσες πολύ εάν μου έδινες περισσότερες λεπτομέρειες για όλες αυτές τις διαδικασίες. Θα κοιτάξω να τα κάνω μέσα στο Σαββατοκύριακο...
Παλιά 26-03-10, 11:33
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Γράσσαρε την μπίλια στο επιλογέα και τον πύρο πάνω στο σασμάν μέσα στη μηχανή.
Αυτον τον πυρο στο σασμαν θα ηθελα και εγω να μαθω που ειναι για να τον λαδωσω.
Ευχαριστουμε προκαταβολικα Παυλο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 12:54
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θυμησε μου πόσο κοστίζει αυτό. Εάν θυμάμαι καλά μόνο μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας το βρίσκουμε Ελλάδα αυτό, σωστά;[/quote]

το εχουν ολες η ΤΟΥΟΤΑ εχει περιπου 160 ευρα
τωρα αν καποιος εχει παθε ζημια και δεν μπορει να δωσει τα 160 και θελει το μαμα ΤΟΥΟΤΑ το εχω .......................
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 15:19
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν το αγόρασα είχε 41.600 και τώρα έχει περίπου 43.100...
Κάνε την παραγγελία του σετ και θα με θυμηθείς...
Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα το έχεις να "κάθεται" για μερικούς μήνες, αλλά θα είναι διαθέσιμο αμέσως μόλις το χρειαστείς!
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-10, 19:23
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτον τον πυρο στο σασμαν θα ηθελα και εγω να μαθω που ειναι για να τον λαδωσω.
Ευχαριστουμε προκαταβολικα Παυλο.
Βάλτε κάποιον μέσα στο αυτοκίνητο να πατάει και να αφήνει συμπλέκτη και πηγαίνετε πάνω από τη μηχανή. Αριστερά από τη μπαταρία και λίγο χαμηλά θα δείτε κάτι να κινείται που έχει και μια φούσκα απο πάνω. Αν τραβήξετε τη φούσκα θα δείτε από μέσα το τι κινείται. Εκεί βάζω γράσσο και μάλιστα βάζω κάποιον να έχει πατημένο συμπλέκτη. Προειδοποιώ ότι το να βάλετε πάλι τη φούσκα θέλει λίγο ζόρι. Εγώ που το έχω κάνει κάποιες φορές το έχω μάθει, αλλά για 1η φόρα μπορεί να σας δισκολέψει.

Τη μπίλια που είναι πάνω στον επιλογέα θα τη δείτε πολύ εύκολα αν τραβήξετε την δερματίνη που καλύπτει τον επιλογέα. Και εκεί θέλει γράσσο αν και επειδή η μπίλια δεν έχει καθολου μπόσικα δεν περνάει εύκολα

Όσον αφορα τη ρύθμιση του πενταλ, πρέπει να βγάλετε το πλαστικό κάτω από το τιμόνι (2 βίδες) και να σκύψετε ανάποδα κάτω ώστε να βλέπετε τη βάση του πενταλ. Θα δείτε μια εικόνα περίπου σαν αυτη

http://www.miata.net/garage/adjust_clutch/index.html

Δεν είναι έτσι αλλα μοιαζει. Εκει θα δείτε ένα παξιμάδι το οποίο το λύνετε νομίζο με 12ρι κλειδί. Εγώ βάζω και 2ο κλειδί για να κρατάω κόντρα και να μην ζορίσω το υπόλοιπο σύστημα. Αφού λύσετε το παξιμάδι θα δείτε ότι ο κοχλιας που σταθεροποιούσε γυρίζει με το χερι. Τον ρυθμίζετε εκεί που θέλετε με το χέρι (δε χρειαζετε κλειδι) και κάνετε δοκιμές για το που πιάνει. Εγώ τον εχω ρυθμίσει χαμηλά. Πιθανόν για να γυρίσει πιο ευκολα θα πρέπει με το άλλο χέρι να πατάτε λίγο το συμπλέκτη για να συμπιεστεί λίγο το ελατήριο επαναφοράς και να γυρίζει πιο εύκολα ο κοχλίας. Αφού το ρυθμίσετε ξανασφίγγετε το παξιμάδι που λύσετε στην αρχη.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός, αν όχι δείτε και πείτε/
Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτα κάνω εγώ στο δικό μου, μην λύσετε τίποτα και μετα δε το δέσετε και μου πείτε ότι σας το χάλασα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-10, 11:12
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Βάλτε κάποιον μέσα στο αυτοκίνητο να πατάει και να αφήνει συμπλέκτη και πηγαίνετε πάνω από τη μηχανή. Αριστερά από τη μπαταρία και λίγο χαμηλά θα δείτε κάτι να κινείται που έχει και μια φούσκα απο πάνω. Αν τραβήξετε τη φούσκα θα δείτε από μέσα το τι κινείται. Εκεί βάζω γράσσο και μάλιστα βάζω κάποιον να έχει πατημένο συμπλέκτη. Προειδοποιώ ότι το να βάλετε πάλι τη φούσκα θέλει λίγο ζόρι. Εγώ που το έχω κάνει κάποιες φορές το έχω μάθει, αλλά για 1η φόρα μπορεί να σας δισκολέψει.

Τη μπίλια που είναι πάνω στον επιλογέα θα τη δείτε πολύ εύκολα αν τραβήξετε την δερματίνη που καλύπτει τον επιλογέα. Και εκεί θέλει γράσσο αν και επειδή η μπίλια δεν έχει καθολου μπόσικα δεν περνάει εύκολα

Όσον αφορα τη ρύθμιση του πενταλ, πρέπει να βγάλετε το πλαστικό κάτω από το τιμόνι (2 βίδες) και να σκύψετε ανάποδα κάτω ώστε να βλέπετε τη βάση του πενταλ. Θα δείτε μια εικόνα περίπου σαν αυτη

http://www.miata.net/garage/adjust_clutch/index.html

Δεν είναι έτσι αλλα μοιαζει. Εκει θα δείτε ένα παξιμάδι το οποίο το λύνετε νομίζο με 12ρι κλειδί. Εγώ βάζω και 2ο κλειδί για να κρατάω κόντρα και να μην ζορίσω το υπόλοιπο σύστημα. Αφού λύσετε το παξιμάδι θα δείτε ότι ο κοχλιας που σταθεροποιούσε γυρίζει με το χερι. Τον ρυθμίζετε εκεί που θέλετε με το χέρι (δε χρειαζετε κλειδι) και κάνετε δοκιμές για το που πιάνει. Εγώ τον εχω ρυθμίσει χαμηλά. Πιθανόν για να γυρίσει πιο ευκολα θα πρέπει με το άλλο χέρι να πατάτε λίγο το συμπλέκτη για να συμπιεστεί λίγο το ελατήριο επαναφοράς και να γυρίζει πιο εύκολα ο κοχλίας. Αφού το ρυθμίσετε ξανασφίγγετε το παξιμάδι που λύσετε στην αρχη.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός, αν όχι δείτε και πείτε/
Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτα κάνω εγώ στο δικό μου, μην λύσετε τίποτα και μετα δε το δέσετε και μου πείτε ότι σας το χάλασα!
ελα να μας το κανεις εσυ................
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-10, 21:23
Το avatar του χρήστη gio911
gio911 Offline:

Περιοχή: Ρέθυμνο
Δύναμη Σεβασμού: 233
gio911 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάνε την παραγγελία του σετ και θα με θυμηθείς...
Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα το έχεις να "κάθεται" για μερικούς μήνες, αλλά θα είναι διαθέσιμο αμέσως μόλις το χρειαστείς!
Πάνος.
Πανο κανενα link εχεις ενδιαφερομε και εγω για βολαν και κιτ δισκο πλατο
λεω να βαλω βολαν fidanza και δισκο το ιδιο fidanza 2.1 το εχει τοποθετησει κανενας ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-03-10, 22:57
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Είχα πάρει από USA βολάν Fidanza και δίσκο οργανικό Exedy, μαζί με πλατώ και ρουλεμάν.
Κάνε μία αναζήτηση στο ebay και θα βρεις καμιά δεκαριά πωλητές.
Κάποια στιγμή που θα "αδειάσω" λίγο, θα το ξανακοιτάξω να σου πω.
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-10, 22:09
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Εδώ και καιρό ακούω έναν "κλούβιο" θόρυβο από τον εμπρός άξονα και πιο συγκεκριμένα από τη δεξιά ανάρτηση όταν πέφτω σε κάποιες λακκούβες. Είναι πιο έντονο όταν πέφτω σε λακκούβα με στριμμένο το τιμόνι, π.χ. σε μια καμπή του δρόμου. Να σημειώσω ότι από την πρώτη στιγμή που πήρα το αυτ/το του έβαλα επάνω τα ελατήρια ΤΤΕ που είχα και στην παλιά μου Ε12, στην οποία δεν είχα κανένα τέτοιο φαινόμενο. Καμιά ιδέα πριν επισκεφτώ το συνεργείο;

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,18483305 seconds (80,54% PHP - 19,46% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com