Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
 |
|

13-08-11, 18:08
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Έχω ένα corolla 1.4 2006 και ετοιμάζομαι και εγώ να βάλω υγραέριο. Μία προσφορά που έχω είναι σύστημα Prins (εδώ παίζουν 2 επιλογές, απλή Silverline 1.350ε και ανώτερη VSI με μπεκ Keihin 1.650ε). Η άλλη προσφορά είναι εγκέφαλος Bartolini - πνεύμονας Tomaseto - λοιπά BRG περίπου 1.300.
Αν μπορείτε βοηθήστε στην επιλογή (αν πρέπει να ψάξω και για άλλη λύση ακούω) γιατί θέλω μέσα στον επόμενο μήνα να το βάλω. Thanks!
|

13-08-11, 18:12
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με τον Φάνη που έχει προσφορά για τα μέλη και αν δεις την δουλειά του θα καταλάβεις.
|

14-08-11, 11:28
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με τον Φάνη που έχει προσφορά για τα μέλη και αν δεις την δουλειά του θα καταλάβεις.
|
Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά μένω Γιάννενα και θεωρώ σωστό να κάνω εδώ την εγκατάσταση (για τυχόν μελλοντικά προβλήματα-ανάγκη ρυθμίσεων κτλ).
|

14-08-11, 13:42
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
νόμιζα είσαι Αθήνα.
στα Γιάννενα είναι ο φαρμάκης ο οποίος δουλεύει σύστημα 5ης γενιάς Icom υγρού φεκασμου το οποίο εχω την τιμή να εχω και εγώ εδώ και 2 χρόνια με 80000 χλμ στην πλάτη και απόλυτα ευχαριστημένος.
βέβαια είναι λίγο ακριβό αλλά δεν χρειάζεται ούτε πνεύμονα, ούτε παράλληλο εγκέφαλο, ούτε σωληνακια νερού , ούτε λ ούτε λαδιερες, ούτε μουσταρδες
αν έχεις 4ΖΖ μοτερ μπορώ να σου πω και τι ζιγκλερακια θέλει στα μπεκ για να μην ξαναχρειαστεί να πας για ρύθμιση.
κανε έναν κόπο λίγες σελίδες πίσω και διάβασε τα αναλύω πλήρως.
|

14-08-11, 17:08
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
νόμιζα είσαι Αθήνα.
στα Γιάννενα είναι ο φαρμάκης ο οποίος δουλεύει σύστημα 5ης γενιάς Icom υγρού φεκασμου το οποίο εχω την τιμή να εχω και εγώ εδώ και 2 χρόνια με 80000 χλμ στην πλάτη και απόλυτα ευχαριστημένος.
βέβαια είναι λίγο ακριβό αλλά δεν χρειάζεται ούτε πνεύμονα, ούτε παράλληλο εγκέφαλο, ούτε σωληνακια νερού , ούτε λ ούτε λαδιερες, ούτε μουσταρδες
αν έχεις 4ΖΖ μοτερ μπορώ να σου πω και τι ζιγκλερακια θέλει στα μπεκ για να μην ξαναχρειαστεί να πας για ρύθμιση.
κανε έναν κόπο λίγες σελίδες πίσω και διάβασε τα αναλύω πλήρως.
|
Ο Φαρμάκης είναι που μου έκανε την προσφορά για Prins, για Icom δεν μου είπε κάτι...
|

19-08-11, 10:12
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Αν το αυτοκίνητό σας έχει θύρα OBDII, τότε αγοράζετε ένα ScangaugeII ή κάτι αντίστοιχο, το "καρφώνετε" στην OBDII και έχετε έναν υπολογιστή ταξιδιού, αλλά και ένα όργανο που μπορεί να σας δίνει και άλλα στοιχεία της λειτουργίας του κινητήρα απευθείας από την ECU.
Αααααααααα!
Και σε περίπτωση CEL, μπορείτε να δείτε τη βλάβη και να την "σβήσετε" κιόλας...
|

19-08-11, 15:40
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αυτο με το wifi πραγματικα δεν το ηξερα. Δεν πιστευα καν οτι αξιζε να γινει η ζευξη με wifi ενω γινεται μια χαρα με BT... Ωραιο παντως!
Εγω εχω ακριβως αυτα που εχει ο τυπος στο βιντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=Ay-ZvTn3fLo
Το OBDII BT το πηρα απο ebay κατι λιγοτερο απο 25 ευρω, και το προγραμμα torque το πληρωσα 2 ευρω αν θυμαμαι μεσω android market για να ξεκλειδωσω ολα τα χαρακτηριστικα του.
Υ.Γ.: Τα android μ@μ@νε τα apple... 
|

19-08-11, 16:36
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Επειδή έχω και iphone 4 και Android OS 2.3 το Android γενικα δεν το φτανει σε τπτ το IoS, είναι καλύτερο στο μονο οτι ειναι open source και αν ξερεις απο προγραμματισμο κανεις παπαδες + οτι είναι ποιο παραμετροποιήσιμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αλλά τπτ παραπάνω. Αυτά....
https://market.android.com/details?id=org.prowl.torque, το εχω βάλει και εγώ αυτό αλλα δεν με εντυπωσίασε τόσο όσο το REV του iphone.
Tελικά το μόνο που με ενοχλεί είναι πως δεν έχει OBD-II interface το αμάξι μου, κάτι γιαυτό δεν γίνεται?
Mερικά απο αυτά που είπαμε πριν υπάρχουν και εδώ αλλά μάλλον τα εχει ακριβά! http://www.obdspy.gr/products.php?su...ices&view=list
Υ.Γ μην σχολιάσω συσκευές γιατί μάλλον πρέπει να γράψω εκθέσεις και ήδη είμαστε Off topic! :Ppp
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-08-11 στις 16:47.
|

19-08-11, 16:52
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
|

19-08-11, 18:11
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλανδρι
|
|
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,αλλα δυστηχως νικηφορε δεν εχω τοσο εξελιγμενο κινητο γιατι το θεωρω πεταμενα λεφτα αλλα απο οτι ειδα μπορεις να κανεις παπαδες... 
ο φανης μου εδωσε την απαντηση που ηθελα γιατι ειμαστε σε σκεψεις για υγραεριο αλλα οχι για το corollaki αλλα για το αλλο αμαξι της οικογενειας,οποτε μαλλον φανη θα σε επισκευτουμε συντομα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 1,02687192 seconds (86,57% PHP - 13,43% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|