[quote=Gorillas;404627]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
|
Επιτρεψε μου να μην συμφωνησω μαζι σου μιας και ειμαι χρηστης 5ης γενιας και ξερω τι καιω.καταρχην ποιος ειπε οτι καιει 2 με 3 λιτρα παραπανω;με μετρησεις και βαση υπολογιστη ταξιδιου θα σου πω τα εξης.οταν ειχα απανω τα μπεκ C2 ηταν η αντιστοιχια με τα μπεκ βενζινης του 4ΖΖ και εκαιγα ακριβως τα ιδια με αυτα που ελεγε ο υπολογιστης ταξιδιου.
Οταν αλλαξα μπεκ και εβαλα μεγαλα C5 εκαιγε και καιει 0.7 παραπανω απο αυτα που λεει ο υπολογιστης ταξιδιου.βεβαια με τον 4ΖΖ ειχα λαμπακι πλουσια μειγματα αλλα αφου σκοπευα να βαλω 1ΖΖ το αφησα ετσι,γιατι πλεον τα μπεκ υγραεριου ειναι σε αναλογια ιδια με του 1ΖΖ και λιγο μεγαλυτερα.
Μιλαω παντα με γνωμονα την προσωπικη μου εμπειρια για το δικο μου αμαξι που το εχω εναν και κατι χρονο και εχω κανει 40.000χλμ.
Φυσικα υπαρχει και η πλευρα των μαστορων οτι ταχα το 5ης δεν ειναι καλο και μπλα μπλα μπλα αλλα πως εχουνε γνωμη για κατι το οποιο δεν εχουνε δουλεψει και ουτε προκειται βεβαια.ειπαμε οσα δεν φτανει η αλεπου!!!!
Κατι αλλο πολυ σημαντικο τωρα που μου ειχανε πει και στην υγραεριοκινηση.θα πρεπει απαραιτητος να αλλαχτει το αβανς του αυτοκινητου για να δουλεψει τελεια με υγραεριο μιας και το αβανς της βενζινης ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτο που θελει το υγραεριο.οταν με το καλο παω για προγραμματισμο που θα γινει με καυσιμο το υγραεριο θα σας πω.
Και μην σας πει κανεις οτι το αβανς πειραζεται στο 4ης γενιας απο τον εγκεφαλι του υγραεριου ειναι ψεμα.