Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="
Φυσικά και είναι diesel... και είναι ένα μαγικό μοτέρ... και το t-sport δεν έχει ποτέ 192 άλογα... πραγματικά κάπου 163... ούτε λόγος για ροπή... και που μυαλό οι Έλληνες να αφήσουν τα diesel εδώ... αυτααααααααααά!
|
Δημήτρη θα μας τρελάνεις, και βέβαια έχει 192 άλογα δύναμη το μοτερ, στον τροχό έχει τα 163 που λες.
Δηλαδή το gti έχει 200 άλογα στον τροχό ? προφανώς έχει και αυτό λιγότερα.
Δεν καταλάβα τι σε έχει πιάσει και κατηγορείς συνέχεια έτσι το πρώην αυτοκίνητο σου.
Ναι λοιπόν αυτο το άχρηστο 1.8 ατμοσφαιρικό μοτερ έχει 163 άλογα στον τροχό και αυτή την ροπή που έχει, εάν κυκλοφορεί κάτι καλυτερο σήμερα σε ατμόσφαιρα μου λες να πάω να το αλλάξω
|
Η αλήθεια είναι ότι είναι ίσως και παραπάνω από τόσα... σε κάθε περίπτωση για να απαντήσω σε όλους που μου απάντησαν...
1. Ναι, μου λύπει ο ήχος στις 8000!
2. Φανταστικό μοτέρ το VVTLi. Απίθανη τεχνολογία... αλλά υστερεί πάρα πολύ στην ροπή και δίνει τη δύναμη πάρα πολύ ψηλά! Είναι δεδομένα αυτά και τα ξέρετε όλοι. Πρέπει να δουλεύεις συνέχεια το κιβώτιο για να είσαι εκεί που έχεις δύναμη.
3. Ενώ ο TFSI δουλεύει απλά παντού! Από τις 1500 έχεις ροπή. Είναι σχεδόν ίδιο να επιταχύνεις με 2α, 3η, 4η ακόμα και 5η από τις 2000 στροφές! Χωρίς κατέβασμα. Απλά πατάς το γκάζι
4. Δουλεύει μέχρι τα κόκκινα βαθειά, μέχρι τον κόφτη στις 7000 στροφές.. και έχει δύναμη μέχρι και τις 6500 που αρχίζουν τα κόκκινα, δεν κρεμάει όταν ξεφυσάει το turbo. Και έχει και πολύ όμορφο μπάσο ήχο (όχι δεν στριγγλίζει σαν το TS αλλά είναι όμορφος)
Αυτά... πάντα ήμουν άρρωστος Corollaκιας... αλλά απλά τώρα λέω ότι το GTI είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο!
Πάω να τα πω και στο άλλο θέμα...