Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
ναι το ξερω και εμενα μου τα ειχαν πει οταν εψαχνα.
Κοιτα δε νομιζω οτι αξιζει να το κανεις ηλεκτρικο.
Αλλαζει ο αισθητηρας πανω στο σασμαν αλλα πως ακριβως συνδεεται με το καντραν μετα? εδω ειναι το θεμα!
αντιθετως να βγαλεις την πλακετα στροφομετρου απο το ενα καντραν να την βαλεις στο αλλο ειναι πανευκολο! αυτο ελεγαν και σε εμενα να κανω!
καλημερα! ριξε μια ματια εδω στο tutorial για να δεις πως ειναι μεσα αμα δεν ξερεις πανευκολο ειναι στο δικο σου Plug n play! εγω τι να πω που ηθελε κοψιματα ραψιματα και κολληματα με κολλητηρι???? http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21554
και συνδεση του τουρμπομετρου με τα σωστα καλωδια στην ECU! γιατι μετραει απο map sensor.
Κοιτα και κατι αλλο επειδη το επαθα, πρεπει να δουλεψει 100%, αμα δεν δουλευει μπορει να εχουν κανει λαθος στην πλεξουδα και να μην δινει σημα! ναι αυτο επαθα!!!! γιαυτο ο αλλος μου χαρισε ενα σταρλετ GT καντραν γιατι νομιζε οτι ειναι χαλασμενο το στροφομετρο σε αυτο που μου πουλησε!
επειδη ειχα εξωτερικο στροφομετρο ειχα καλωδιο απο την ηλεκτρονικη τραβηγμενο βρηκα τα σημεια το ενωσα και δουλευε!
μπορεις ανα ξερεις να δωσεις σημα απο εκει + γειωση + ρευμα απο μπαταρια και να δουλευει η πλακετα στο χερι σου.
Αυτο το τεστ εκανα εγω.
Δοκιμασε και πες μου αμα ειναι οκ.
Το σημα στο ταμπλο του στροφομετρου δλδ δειχνει να ειναι αρνητικο (-) αλλα δεν ειναι οπως η κανονικη γειωση, αν γειωθει με αλλη γειωση χανει το παλμικο του σημα και το στροφομετρο δεν παιζει.
Ο μονος τροπος να το δει κανεις ειναι με παλμογραφο.
Οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο φιλαρακι ηλεκτρονικο που συνεργαζομαστε στα δυσκολα!
Δύναμη Σεβασμού: 212
Το σκεφτόμουν πολύ καιρό να βάλω και εγώ κάτι τέτοιο αλλά δεν ήθελα να βάλω κάτι έξτρα εκεί γύρο οπότε έκανα υπομονή μέχρι να βρω το συγκεκριμένο κατραν.
και εγω οταν βρηκα με στροφομετρο απο starlet gt τρελαθηκα λεμε! αλλα δεν επαιζε μεχρι να βρω τι βλακειες ειχε κανει ο ηλεκτρολογος....
τελικα ολα καλα και εφτιαξα και για αλλον!
στο tutorial εχω και φωτος και απο τα 2 http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=21554
Δοκιμασε το μερικες βιδες ειναι ακομα δεν το εκανες?