Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
VideosΕδω μπορουμε να βαζουμε μονο δικα μας videakia αστεια και μη χωρις πονηρο και προσβλητικο περιεχομενο.
ENΗΜΕΡΩΣΗ .Mε το ανεβασμα των video στο forum αποδεχεστε αυτοματα οτι τα πνευματικα δικαιωματα παραχωρουντα στο www.corollaclub.com.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Χωρίς παρεξήγηση...
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως επειδή δεν τον γουστάρεις σαν οδηγό (πιθανόν να είσαι ένας από αυτούς που υποστηρίζουν κάποιον άλλο οδηγό π.χ Solberg, που δεν μπορεί να τον φτάσει με τίποτα) είσαι προκατειλημμένος.
Με όποιον μιλήσεις (που είναι του χώρου και σχετικός με το άθλημα) τα ίδια θα σου πει!
Δεν προσπαθώ να σε πείσω...απλά σου λέω την αλήθεια όσο πικρή και να είναι...χαχαχαχα
Και για να σε προλάβω...δεν είμαι φανατικός οπαδός του Loeb...είμαι του αθλήματος και ξέρω να ξεχωρίζω!!
Διόρθωσε και το ποστ όμως και γράψε με Ελληνικά, γιατι μετά θα λες φταίει ο Loeb....
Και ας τελειώνουμε γιατί είπα δεν θα ξαναβγω OFF TOPIC...
Το οτι θεωρω οτι δεν υπαρχουν σημερα οδηγοι πραγματικα υψηλου επιπεδου να τον κοντραρουν ,ωστε να φανει περισσοτερο το οποιο ταλεντο εχει ...και μαζευει τις κουπες ελλειψει ανταγωνισμου ,δεν σημαινει οτι αμφισβητω οτι ειναι ο κορυφαιος εν ενεργεια οδηγος,ουτε οτι ειμαι προκατηλειμμενος ,αλλα οταν μου συγκρινεις loeb με βατανεν βαλτερ ρερλ και μου λες .. αυτοι δεν ειναι θεοι αλλα ειναι ο loeb που τρεχει μονος του εδω και μια 5ετια τουλαχιστον και κοντραρεται μονο με τον team mate του κι αλλον εναν..βρισκομενος στην κορυφαια ομαδα με τα καλητερα αυτοκινητα και στρατηγικες χρονια τωρα.... ε τι να πω εγω μετα ...κι ο Σουμαχερ που κατα τα αλλα ειναι τεραστιος οδηγος.... οταν ηταν στην κορυφαια ομαδα και ηταν το αγαπημενο παιδι της fia (κι ολοι σκοτωνονταν πως θα τον βγαλουν πρωτο ... οταν δεν τα καταφερνε μονος του )εκανε κι αυτος απιστευτα σερι και απαξιωθηκαν αλλοι οδηγοι για να μαζευει αυτος τιτλους....τωρα που ειναι σε χειροτερη ομαδα και δεν ειναι η μασκοτ της F1 τι κανει ομως ??πασχιζει να μπει στην 6αδα(στις καλυτερες του μερες..) ,συνηθως εγκαταλειπει ...τον περνανε για πλακα οι πιτσιρικαδες ... και τρεχει με mercedes... οχι force india.... Ημουν fan του σουμαχερ τα πρωτα πρωτα χρονια ..αλλα ολες αυτες οι αβαντες με ξενερωσαν κι επαψα να ασχολουμαι μαζι του ,παραλιγο να πεθανει η F1 εξαιτιας του και των τακτικων της ferrari που εφερνε τους κανονισμους στα μετρα της και ευνουχιζε τους ανταγωνιστες )... τεσπα παλι ξεφυγα..Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα ειναι στα μετρα του loeb και εχει υπερεκτιμηθει και εχουν μεγεθυνθει τα σερι του τοοοοοσο πολυ λογω ελλειψης αντιπαλων ομαδων.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ναι αυτην τη στιγμη κορυφαιος , αλλα για μενα αλλοι ειναι οι θρυλοι....που τους θυμουνται οι παντες 30 χρονια μετα.. κι οχι ο loeb.. που κανεις δεν ασχολειται γιατι ολοι ξερουν οτι τρεχει μονος του και ειναι λογικο οτι θα κερδιζει εκτος κι αν τρακαρει πουθενα....Η πραγματικη αξια ενος οδηγου φαινεται κατω απο τρομερη πιεση , Ο loeb εχει αρκετα χρονια να δεχτει σοβαρη πιεση,(ισως λιγο περυσι... αλλα τον μοναδικο του αντιπαλο.. τον εκαναν team mate του πλεον ) Αν εσυ δεν τα βλεπεις αυτα ... τοτε εγω χαιρομαι που ειμαι φανατικος αλλα απλος θεατης ... κι οχι "του χωρου" .
Εντελως φιλικα
"WRC is for boys.....GROUP B was for MEN" Juha Kankunnen 4th times world champion
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 180
Μεγάλοι είναι αυτοί που μένουν στην ιστορια... Ο χρόνος είναι το απόλυτο κριτηριο...
Όσον αφορα τον loeb αν είχε ανταγωνισμό θα βλέπαμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος...
Καλά ο Σουμάχερ δεν είναι καν άξιος αναφοράς για μένα... Μαγκιά είναι όταν κερδίζεις ενιαία, όχι όταν σε αβαντάρουν όλοι γτ είσαι το μεγάλο αστέρι... Τα βλέπουμε τωρα τα αποτελεσματα του...
Όποιος συγκρίνει τώρα Σένα - Σουμάχερ ή Βατάνεν - Λεμπ νομίζω ειναι τουλάχιστον φαν μπόι κάποιων απο τους 2ους...
Δύναμη Σεβασμού: 254
Ε τί αλλο θα ακούσουμε! Όταν ο Σουμάχερ έκανε ρεκόρ πίστας το '90 στο Monaco και όλοι ψάχνονταν να δουν πώς το έκανε όλοι ήταν υπέρ του βιλνέβ κλπ που είναι τώρα αυτοί; Έτρεχε στο βργμένο με την Benetton και τους έριχνε γύρο!!! Αλλο το τί έγινε μετά επειδή πουλούσε...
Αυτή η νοσταλγία του παρελθόντος έχει γίνει μοιρολατρική και καθόλου αντικειμενική, έτσι δεν βγαίνει συμπέρασμα. Αλλες εποχές άλλοι οι πρωταγωνιστές, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
"Τί καλύτερος παίκτης απο τον Μαραντόνα και τον Πελέ απαπα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!" Αυτό μου λέτε
Δύναμη Σεβασμού: 420
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Ε τί αλλο θα ακούσουμε! Όταν ο Σουμάχερ έκανε ρεκόρ πίστας το '90 στο Monaco και όλοι ψάχνονταν να δουν πώς το έκανε όλοι ήταν υπέρ του βιλνέβ κλπ που είναι τώρα αυτοί; Έτρεχε στο βργμένο με την Benetton και τους έριχνε γύρο!!! Αλλο το τί έγινε μετά επειδή πουλούσε...
Αυτή η νοσταλγία του παρελθόντος έχει γίνει μοιρολατρική και καθόλου αντικειμενική, έτσι δεν βγαίνει συμπέρασμα. Αλλες εποχές άλλοι οι πρωταγωνιστές, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
"Τί καλύτερος παίκτης απο τον Μαραντόνα και τον Πελέ απαπα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!" Αυτό μου λέτε
ΥΓ. Ξεχάσατε και τον Μάκκινεν απο την εξίσωση...
Πες τα επιτελους,εχουμε γεμισει χιλιαδες να αναπολουν το παρελθον και το αστειο ειναι οτι πολλοι απο αυτους δεν ειχαν γεννηθει καν τοτε(που λέει ο λόγος)!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GMASTER6 : 13-07-12 στις 15:11.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Πες τα επιτελους,εχουμε γεμισει χιλιαδες να αναπολουν το παρελθον και το αστειο ειναι οτι πολλοι απο αυτους δεν ειχαν γεννηθει καν τοτε!!!
re μαγκες γιατι πατε στα ακρα??? μιλαω ταυλανδεζικα μηπως ???? Αντε παμε αλλη μια συντομα ... Ο σουμαχερ ειναι καταπληκτικος οδηγος οπως και ο loeb ειναι κορυφαιοι και δυο . ΟΚ?? Αυτα που αμφισβητω εγω ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα και τους δυο τους αβανταρε το ιδιο το σπορ προσβλεποντας σε υπερπροβολη και κερδη, βοηθοντας τους με κανονισμους στα μετρα τους ... ατιμωρησια η χαδακια σε πολλες περιπτωσεις....ευνουχισμος αντιπαλων (βλεπε απαγορευση βυρηλλιου στους κινητηρες της mercedes που ηταν αχτυπητοι τοτε) team mate που δεν τους αφηναν να τερματισουν για να παρει ο Σουμι το πρωταθλημα και αλλα πολλα που θα μπορουσαν να ειχαν στερησει τιτλους και απο τους δυο ...και να μην ειναι μονοπωλειο ....και η F1 παραλιγο να πεθανει απο αυτες τις τακτικες και το WRC στον ταφο ειναι....Το φετινο πρωταθλημα formula 1 ειναι σουπερ υπαρχει πολυς ανταγωνισμος προσπερασματα θεαμα καθε γκραν πρι εχει αλλο νικητη ...... αυτο το κανει συναρπαστικο κι οχι να υπαρχει 1 οδηγος με ολα στα μετρα του που να ριχνει γυρο στον δευτερο και να κανει τους απολυτους χρονους .....Εγω δεν ειμαι κολλημενος με τα χρονομετρα,παρα μονο στα προκριματικα που ολο το νοημα ειναι ποιο εχει τις ποιο τελειες γραμμες για να κανει τον καλυτερο χρονο...... στον αγωνα αυτο που συναρπαζει ειναι τα dogfights απο την εκκινηση μεχρι το τερμα ... και λιγοτερο ποιος θα κανει ταχυτερο γυρο ( απο την σκοπια του θεατη)
Δεν αντιλεγω οτι με τα σημερινα αυτοκινητα μπορει ο loeb να ναι πιο γρηγορος απο τους παλιους ακομα και με τα πολυ δυνατα group b ,αλλα αυτο οφειλεται πιο πολυ στα ιδια τα σημερινα αυτοκινητα και την τεχνολογια που κουβαλανε τωρα παρα στην απολυτη οδηγικη του ικανοτητα , που παρολα αυτα σε σχεση με τους υπολοιπους σημερινους ανταγωνιστες ειναι ανωτερη γιαυτο ειναι κι ο κορυφαιος αυτη την στιγμη ,μονο που το wrc ειχε σχεδον τελειωσει οταν αυτος ξεκινουσε το 2003 με το citroen
Εν πασει περιπτωσει δικαιωμα του καθενος να βλεπει οπως θελει τα πραγματα ...απλα GMASTER6 ,μπορει να μην προλαβα στο τσακ τα group b αλλα απο το 90 , μωρο παιδι ετρεχα με τον πατερα μου να δω τα ακροπολις ,τις ριτσωνες ,τα ραλλυ στο ταττοι... κι εχω παραστασεις απο τους παλιους οδηγους , το τι γινοταν τοτε , σε σχεση με τωρα δεν εχει συγκριση. Για μενα 1990 με 2000 ηταν τα καλυτερα χρονια του συγχρονου wrc...και εξηγησα με επιχειρηματα γιατι...wrc δεν ειναι μονο χρονομετρο... ειναι πολλα περισσοτερα ...
Δύναμη Σεβασμού: 254
Γιώργο εσύ μιλάς με την καρδιά και το συναίσθημα (αν καταλαβα καλά τα "ταυλανδεζικά" ) δλδ υποκειμενικά και όχι με χρόνους κλπ που είπαμε παραπάνω δλδ αντικειμενικά. Μας έκανες σαφές ότι δεν γουστάρεις του νέους Μας είπες την αποψή σου και σεβαστή αλλα μην μας την επιβάλεις ως την πιο σωστή! αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όπως στο μυαλό σου δεν "στέκουν" τα δικά μας επιχειρήματα, έτσι και στο δικό μας μυαλό δεν "στέκουν" τα δικα σου αν και πρέπει να πω ότι για συναίσθημα και το τι και απο ποιον οδηγό αποκομισε κάτι ο καθένας μας είναι καθαρά υποκειμενικό! Εν αντίθεση με χρόνους - πρωταθλήματα κλπ που όχι μονο είναι αντικειμενικό αλλα μένουν στην ιστόρια (ακομα και για τον αδαή αλλα και το νέο του 2030).
Στα μάτυα σου ναι ο Λεμπ δεν πιάνει μία αλλα στην ιστορία και γενικότερα στον κόσμο πιάνει πολλά σου αρέσει δεν σου αρέσει!!!
Όπως λέει και η διαγήμιση "Τι δεν καταλαβαίνεις; Τι δεν καταλαβαίνεις;"
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aliengoa : 13-07-12 στις 15:57.
Παράθεση:
Γιώργο εσύ μιλάς με την καρδιά και το συναίσθημα (αν καταλαβα καλά τα "ταυλανδεζικά" ) δλδ υποκειμενικά και όχι με χρόνους κλπ που είπαμε παραπάνω δλδ αντικειμενικά. Μας έκανες σαφές ότι δεν γουστάρεις του νέους Μας είπες την αποψή σου και σεβαστή αλλα μην μας την επιβάλεις ως την πιο σωστή! αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όπως στο μυαλό σου δεν "στέκουν" τα δικά μας επιχειρήματα, έτσι και στο δικό μας μυαλό δεν "στέκουν" τα δικα σου αν και πρέπει να πω ότι για συναίσθημα και το τι και απο ποιον οδηγό αποκομισε κάτι ο καθένας μας είναι καθαρά υποκειμενικό! Εν αντίθεση με χρόνους - πρωταθλήματα κλπ που όχι μονο είναι αντικειμενικό αλλα μένουν στην ιστόρια (ακομα και για τον αδαή αλλα και το νέο του 2030).
Στα μάτυα σου ναι ο Λεμπ δεν πιάνει μία αλλα στην ιστορία και γενικότερα στον κόσμο πιάνει πολλά σου αρέσει δεν σου αρέσει!!!
Αν εγω ειπα πουθενα οτι ο loeb δεν πιανει μια τοτε σε παρακαλω να διαβασεις τα ποστ μου ολα ξανα .Oτι μου προσαπτεις οτι δεν ανεφερα , υπαρχουν ολα γραμμενα...και για makkinen και για το οτι ο σουμι ειναι φοβερος και οτι αλλο αναφερεις... αλλα να βλεπουμε ολη την εικονα... οχι μικρα κομματακια,μια σφαιρικη οπτικη σας εδωσα για το πως φτιαχτηκαν αυτα τα τεραστια σερι απο loeb /schumacher.Δεν προσπαθω να επιβαλλω κατι σε κανεναν ,απλα εγω εχω την ταση να δινω αναλυτικα επιχειρηματα για να τεκμηριωσω τις (πιθανως υποκειμενικες δεν αντιλεγω) αποψεις μου ενω στον αντιποδα εχω λαβει αρκετες σκωπτικες απαντησεις που απαντανε ειτε επιλεκτικα, ειτε δεν απαντανε καθολου σε αυτα που εγω προειπα...Η ουσια της formula 1 και του wrc ηταν παντα το θεαμα και το πως ο οδηγος δαμαζει θηριωδεις μηχανες κυνηγοντας το οριο ... οι χρονοι απλα πιστοποιουν την καταταξη αλλα δεν λενε ολη την αληθεια απλα...Γιατι με την σημερινη τεχνολογια τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα για τους οδηγους ωστε να γραψουν χρονους , σε σχεση με παλια...Γιαυτο μετραει περισσοτερο η αντιστοιχη προσπαθεια των παλιων γιατι ειχαν να αντιμετοπισουν ποιο δυστροπα αυτοκινητα και περισσοτερες αντιξοοτητες .Οι οδηγοι πανυγηριζουν με τιτλους , οι θεατες με θεαμα ,εγω ειμαι θεατης, το θεαμα με ενδιαφερει περισσοτερο , απο το ποιος θα ναι ο τελικος νικητης και ποιος θα γραψει ταχυτερο γυρο , μεσα στον αγωνα
Δύναμη Σεβασμού: 391
Μας λέτε τώρα ότι αν ένα παλιό έκανε μια μέρα να βγει από ειδική 20 χλμ και το καινούριο κάνει 15 λεπτά, πως το παλιό είναι καλύτερο μόνο και μόνο επειδή πετούσε κώλους και έστριβε μια από την μία και μια από την άλλη και επειδή έκανε ΤΟΝ ήχο!!
Αυτά με συγχωρείτε αλλά δεν είναι για τους φανατικούς του σπορ και γενικά γι αυτούς που ΞΕΡΟΥΝ τι βλέπουν, αλλά γι αυτούς που πήγαν στο βουνό να δουν κάτι κουτιά που τα λένε αυτοκίνητα να τρέχουν και να ουρλιάζουν και να σηκώνουν σκόνη (δεν λέω πως θα τους χαρακτήριζα, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)
Μου αρέσει που λες πως δεν κατηγορείς τον Loeb και τον Schumacher. Άμεσα ναι δεν τους κατηγορείς, ίσα ίσα λες πως είναι κορυφαίοι αλλά στο καπάκι λες πως ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι κουλοί ή έχουν υπαρξιακά προβλήματα και γι΄αυτό δεν υπάρχει ανταγωνισμό....χαχαχαχα, καλοοοοο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
... αλλα να βλεπουμε ολη την εικονα... οχι μικρα κομματακια,μια σφαιρικη οπτικη σας εδωσα για το πως φτιαχτηκαν αυτα τα τεραστια σερι απο loeb /schumacher.Δεν προσπαθω να επιβαλλω κατι σε κανεναν ,απλα εγω εχω την ταση να δινω αναλυτικα επιχειρηματα για να τεκμηριωσω τις (πιθανως υποκειμενικες δεν αντιλεγω) αποψεις μου ενω στον αντιποδα εχω λαβει αρκετες σκωπτικες απαντησεις που απαντανε ειτε επιλεκτικα, ειτε δεν απαντανε καθολου σε αυτα που εγω προειπα...Η ουσια της formula 1 και του wrc ηταν παντα το θεαμα και το πως ο οδηγος δαμαζει θηριωδεις μηχανες κυνηγοντας το οριο ... οι χρονοι απλα πιστοποιουν την καταταξη αλλα δεν λενε ολη την αληθεια απλα...Γιατι με την σημερινη τεχνολογια τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα για τους οδηγους ωστε να γραψουν χρονους , σε σχεση με παλια...Γιαυτο μετραει περισσοτερο η αντιστοιχη προσπαθεια των παλιων γιατι ειχαν να αντιμετοπισουν ποιο δυστροπα αυτοκινητα και περισσοτερες αντιξοοτητες .Οι οδηγοι πανυγηριζουν με τιτλους , οι θεατες με θεαμα ,εγω ειμαι θεατης, το θεαμα με ενδιαφερει περισσοτερο , απο το ποιος θα ναι ο τελικος νικητης και ποιος θα γραψει ταχυτερο γυρο , μεσα στον αγωνα
-Όλη η εικόνα είναι τα σερί πρωταθλήματα έναντι των άλλων που είχαν απο 1-2 άντε 3??
-Με ποια επιχειρήματα τεκμηρίωσες τις απόψεις σου ΟΤΑΝ τα νούμερα λένε άλλα απο αυτά που υποστηρίζεις?
Μήπως έζησες εκείνη την εποχή ?
-Η ουσία που αναφέρεις για την F1 - WRC είναι για τους απλούς θεατές που δεν ξέρουν τι εστί αγωνας. Κάνε μια έρευνα σ΄αυτούς που βρίσκονται μέσα στα αυτοκίνητα αυτά να δεις τι τους ενδιαφέρει!!!
-Οι ΘΕΑΤΕΣ στο τέλος ρωτάνε....ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ???
-Την ξέρεις την σημερινή τεχνολογία και την αναφέρεις συνεχώς? Ξέρεις να μου πεις τι βοηθήματα έχει ένα WRC?
-Ποιες ήταν οι αντιξοότητες...έβρεχε πιο πολύ ή οι δρόμοι ήταν πιο άγριοι....??
- Τέλος, με το κόκκινο είπες το πιο σημαντικό.... (τζάμπα γράφαμε)
Το οτι έτρεχες απο μωρό παιδί στα βουνά δεν σημαίνει οτι ξέρεις ή έμαθες να ξεχωρίζεις....όλοι αυτό λένε "Στο PlayStation εγώ στριβω έτσι, δεν πατάω φρένο κλπ κλπ"
Παράθεση:
ΥΓ. Ξεχάσατε και τον Μάκκινεν απο την εξίσωση...
Πέστα ρε Φίλιππε, πέστα...θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε σε λίγο!! Ότι του φανεί...
Όλοι όσοι κάνουν την διαφορά πρέπει (με τις υποθέσεις κάποιων-επειδή χάνει ο δικός τους) να υποστηρίζονται από κάποιους και να προωθούνται γιατί δεν είναι άξιοι μόνοι τους!!
Ξεκολλήστε, επειδή δεν συμπαθείτε κάποιον δεν σημαίνει πως πρέπει και όλος ο κόσμος να κάνει το ίδιο! Καταλάβετε πως αυτό είναι η δική σας θέση και κάποιων άλλων αλλά όχι όλων!
__________________ Σημασία δεν έχει πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, άλλα πόσο γρήγορα μπορείς να το οδηγήσεις...!!!!...Γιατί το όριο είναι μια λεπτή γραμμή που δύσκολα πιάνεται αλλά εύκολα ξεπερνιέται....
Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 13-07-12 στις 19:47.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
-Όλη η εικόνα είναι τα σερί πρωταθλήματα έναντι των άλλων που είχαν απο 1-2 άντε 3??
-Με ποια επιχειρήματα τεκμηρίωσες τις απόψεις σου ΟΤΑΝ τα νούμερα λένε άλλα απο αυτά που υποστηρίζεις?
Μήπως έζησες εκείνη την εποχή ?
-Η ουσία που αναφέρεις για την F1 - WRC είναι για τους απλούς θεατές που δεν ξέρουν τι εστί αγωνας. Κάνε μια έρευνα σ΄αυτούς που βρίσκονται μέσα στα αυτοκίνητα αυτά να δεις τι τους ενδιαφέρει!!!
-Οι ΘΕΑΤΕΣ στο τέλος ρωτάνε....ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ???
-Την ξέρεις την σημερινή τεχνολογία και την αναφέρεις συνεχώς? Ξέρεις να μου πεις τι βοηθήματα έχει ένα WRC?
- Τέλος, με το κόκκινο είπες το πιο σημαντικό.... (τζάμπα γράφαμε)
Φιλε μου καλε, το ποιο αθλημα απο τα δυο ειναι στα πανω του απο τα δυο πλεον εξηγει ακριβως αυτο που λεω.Στην F1 πλεον υπαρχουν 3-4 ομαδες που διεκδικουν βαθρο και με τους δυο οδηγους τους η καθε μια και γινεται της κακομοιρας καθε κυριακη γιαυτο το βλεπει ολος ο κοσμος ξανα και ειδικοι και μη λενε οτι ειναι το καλυτερο πρωταθλημα των τελευταιων χρονων ...αν συνεχιστει αυτο και τα επομενα χρονια...δεν παιζει να κανει καποιος τα μεγαλα σερι του σουμαχερ λογω του τεραστιου ανταγωνισμου που θα διαμοιραζει τις νικες και ο πρωτος θα ειναι ο κορυφαιος μεταξυ ισων ή σχεδον ισων κι οχι πρωτος μεταξυ σημαντικα κατωτερων οδηγων.Στο παλιο wrc και στα group b δεν κατωρθωσε κανεις να κανει τα σερι του loeb ...γιατι υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος ,αρκετοι υψηλου επιπεδου οδηγοι , κι ο πρωτος εφτυνε αιμα...και δεν κερδιζε ο ιδιος καθε φορα...ο loeb τρεχει μονος του καταρχην γιατι φυσικα ειναι ο κορυφαιος και με το καλυτερο αυτοκινητο και επειδη οι αντιπαλοι του ειναι ειτε γενικα χαμηλοτερου επιπεδου ειτε εκτος φορμας-παρηκμασμενοι πλεον....και υπαρχουν ευτυχως 2-3 φερελπιδες που ομως θελουν ψωμια ακομα για να φτασουν το επιπεδο του ... Αυτο τον εχει βοηθησει πολυ στο να κανει πιο ευκολα αυτα τα μεγαλα ρεκορ χωρις να ιδρωνει,με αποτελεσμα αυτος να ειναι κυριαρχος σε ενα αθλημα με πεσμενα στανταρντς
Οσο για την τεχνολογια , οι κινητηρες τις τελευταιας δεκαετιας δεν εχουν σχεση με της περασμενης , λογω της προηγμενης ηλεκτρονικης διαχειρισης και συστηματων ,που φτιαχνουν καμπυλες ροπης-δυναμης με τεραστιο ωφελιμο φασμα χωρις κενα πουθενα χωρις lagg και μεγαλη γραμμικοτητα που διευκολυνει την οδηγηση. τα αμαξωματα ειναι μικροτερα πιο ακαμπτα αρα και ποιο ευελικτα-ταχυτερα στις στροφες κλειστες-μεσαιες στροφες , ενεργα διαφορικα παντου ημιαυτοματα σαζμαν καλυτερα λαστιχα ποιο αλεξισφερα μοτερ , αυτα σιγουρα δεν υπηρχαν στα group B,εμφανιστηκαν λιγα χρονια μετα ,απο το 2000 και υστερα
Για το σχολιακι σου οτι επειδη ειμαι "θεατης" απαξιεις πλεον να απαντας ....θα μπορουσα κι εγω να γινω εριστικος , αλλα απλα θα σε προτρεψω να μην μπερδευεις την εννοια του θεατη με την εννοια του ασχετου.Η κουβεντα τελειωνει εδω απο μενα , ηταν το τελευταιο μου ποστ μιας και γινομαι ενοχλητικος .Εχετε τις αποψεις σας κι εχω τις δικες μου ας μην το κουραζουμε αλλο