Μας λέτε τώρα ότι αν ένα παλιό έκανε μια μέρα να βγει από ειδική 20 χλμ και το καινούριο κάνει 15 λεπτά, πως το παλιό είναι καλύτερο μόνο και μόνο επειδή πετούσε κώλους και έστριβε μια από την μία και μια από την άλλη και επειδή έκανε ΤΟΝ ήχο!!
Αυτά με συγχωρείτε αλλά δεν είναι για τους φανατικούς του σπορ και γενικά γι αυτούς που ΞΕΡΟΥΝ τι βλέπουν, αλλά γι αυτούς που πήγαν στο βουνό να δουν κάτι κουτιά που τα λένε αυτοκίνητα να τρέχουν και να ουρλιάζουν και να σηκώνουν σκόνη (δεν λέω πως θα τους χαρακτήριζα, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)
Μου αρέσει που λες πως δεν κατηγορείς τον Loeb και τον Schumacher. Άμεσα ναι δεν τους κατηγορείς, ίσα ίσα λες πως είναι κορυφαίοι αλλά στο καπάκι λες πως ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι κουλοί ή έχουν υπαρξιακά προβλήματα και γι΄αυτό δεν υπάρχει ανταγωνισμό....χαχαχαχα, καλοοοοο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
... αλλα να βλεπουμε ολη την εικονα... οχι μικρα κομματακια,μια σφαιρικη οπτικη σας εδωσα για το πως φτιαχτηκαν αυτα τα τεραστια σερι απο loeb /schumacher.Δεν προσπαθω να επιβαλλω κατι σε κανεναν ,απλα εγω εχω την ταση να δινω αναλυτικα επιχειρηματα για να τεκμηριωσω τις (πιθανως υποκειμενικες δεν αντιλεγω) αποψεις μου ενω στον αντιποδα εχω λαβει αρκετες σκωπτικες απαντησεις που απαντανε ειτε επιλεκτικα, ειτε δεν απαντανε καθολου σε αυτα που εγω προειπα...Η ουσια της formula 1 και του wrc ηταν παντα το θεαμα και το πως ο οδηγος δαμαζει θηριωδεις μηχανες κυνηγοντας το οριο ... οι χρονοι απλα πιστοποιουν την καταταξη αλλα δεν λενε ολη την αληθεια απλα...Γιατι με την σημερινη τεχνολογια τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα για τους οδηγους ωστε να γραψουν χρονους , σε σχεση με παλια...Γιαυτο μετραει περισσοτερο η αντιστοιχη προσπαθεια των παλιων γιατι ειχαν να αντιμετοπισουν ποιο δυστροπα αυτοκινητα και περισσοτερες αντιξοοτητες .Οι οδηγοι πανυγηριζουν με τιτλους , οι θεατες με θεαμα ,εγω ειμαι θεατης, το θεαμα με ενδιαφερει περισσοτερο , απο το ποιος θα ναι ο τελικος νικητης και ποιος θα γραψει ταχυτερο γυρο , μεσα στον αγωνα
|
-Όλη η εικόνα είναι τα σερί πρωταθλήματα έναντι των άλλων που είχαν απο 1-2 άντε 3??
-Με ποια επιχειρήματα τεκμηρίωσες τις απόψεις σου ΟΤΑΝ τα νούμερα λένε άλλα απο αυτά που υποστηρίζεις?
Μήπως έζησες εκείνη την εποχή ?
-Η ουσία που αναφέρεις για την F1 - WRC είναι για τους απλούς θεατές που δεν ξέρουν τι εστί αγωνας. Κάνε μια έρευνα σ΄αυτούς που βρίσκονται μέσα στα αυτοκίνητα αυτά να δεις τι τους ενδιαφέρει!!!
-Οι ΘΕΑΤΕΣ στο τέλος ρωτάνε....ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ???
-Την ξέρεις την σημερινή τεχνολογία και την αναφέρεις συνεχώς? Ξέρεις να μου πεις τι βοηθήματα έχει ένα WRC?
-Ποιες ήταν οι αντιξοότητες...έβρεχε πιο πολύ ή οι δρόμοι ήταν πιο άγριοι....??
- Τέλος, με το κόκκινο είπες το πιο σημαντικό.... (τζάμπα γράφαμε)
Το οτι έτρεχες απο μωρό παιδί στα βουνά δεν σημαίνει οτι ξέρεις ή έμαθες να ξεχωρίζεις....όλοι αυτό λένε "Στο PlayStation εγώ στριβω έτσι, δεν πατάω φρένο κλπ κλπ"
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Ε τί αλλο θα ακούσουμε! Όταν ο Σουμάχερ έκανε ρεκόρ πίστας το '90 στο Monaco και όλοι ψάχνονταν να δουν πώς το έκανε όλοι ήταν υπέρ του βιλνέβ κλπ που είναι τώρα αυτοί; Έτρεχε στο βργμένο με την Benetton και τους έριχνε γύρο!!! Αλλο το τί έγινε μετά επειδή πουλούσε...
Αυτή η νοσταλγία του παρελθόντος έχει γίνει μοιρολατρική και καθόλου αντικειμενική, έτσι δεν βγαίνει συμπέρασμα. Αλλες εποχές άλλοι οι πρωταγωνιστές, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
"Τί καλύτερος παίκτης απο τον Μαραντόνα και τον Πελέ απαπα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!" Αυτό μου λέτε
ΥΓ. Ξεχάσατε και τον Μάκκινεν απο την εξίσωση...
|
Πέστα ρε Φίλιππε, πέστα...θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε σε λίγο!! Ότι του φανεί...
Όλοι όσοι κάνουν την διαφορά πρέπει (με τις υποθέσεις κάποιων-επειδή χάνει ο δικός τους) να υποστηρίζονται από κάποιους και να προωθούνται γιατί δεν είναι άξιοι μόνοι τους!!
Ξεκολλήστε, επειδή δεν συμπαθείτε κάποιον δεν σημαίνει πως πρέπει και όλος ο κόσμος να κάνει το ίδιο! Καταλάβετε πως αυτό είναι η δική σας θέση και κάποιων άλλων αλλά
όχι όλων!