Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-05-11, 12:03
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελος στον νεο ΚΟΚ το αδηλωτο μοτερ προβλέπεται κατασχεση αυτοκινητου! διαβαστε κανα ΚΟΚ!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ποιο άρθρο του ΚΟΚ αναφέρεται αυτό;
Παράθεση:
καπου νομιζω το εχω δει, τώρα που να καθόμαστε να ψάχνουμε όλο τον ΚΟΚ, αν ενδιαφερετε καποιος να μαθει μπορει απλά να πάρει ενα τηλ στο υπουργείο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis Εμφάνιση μηνυμάτων
Από την μια λες ότι ισχύει κάτι από την άλλη που να ψάχνουμε...
Εφόσον ούτε και εσύ δεν ξέρεις σίγουρα,και δεν έχεις διαβάσει τον νέο ΚΟΚ...τότε θα σε παρακαλέσω να μην παροτρύνεις μόνο εμάς να τον διαβάσουμε...κανε και εσύ μια προσπάθεια.
Παράθεση:
Τι να σου πω και εμένα έτσι μου είχαν πει, γιατι ετρεχα να δηλωσω στο starlet ep82 το μοτερ νομίζεις? τώρα δεν πρόκειται να κάτσω να τα διαβάσω όλα, ας πιάσουν κάποιον να μάθουμε
Επειδή λοιπόν Νικηφόρε εγώ (και αρκετοί άλλοι φαντάζομαι) έχω διαβάσει τον ΚΟΚ και γνωρίζω ότι δεν αναφέρει πουθενά για ακινητοποίηση του οχήματος για αυτές τις περιπτώσεις (αλλά και στις περιπτώσεις που δεν είμαι πλήρως ενημερωμένος προσέχω πριν μιλήσω-γράψω κάτι), φρόντισε την επόμενη φορά να είσαι λιγότερο ειρωνικός...
Παλιά 23-05-11, 14:30
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο.ακουω κατασχεσεις,σε σταματανε να δουνε το μοτερ κτλ.Στην Ελλαδα ειστε οχι στην Γερμανια.εχω πει εαν δεν προκαλεις κοντρες,δεν φορας καμια κ@λοεξατμιση κτλ κανεις δεν προκειται να σε ενοχλησει.
Αληθεια ποσα αμαξια κυκλοφορουνε αναμεσα μας και εχουνε ΑΔΗΛΩΤΟ το κιτ υγραεριου που βαλανε στην Βουλγαρια η δεν ξερω που αλλου?και αυτο παρανομη μετασκευη ειναι και επισηρει ποινες αλλα δεν ακουσα κανεναν να λεει μου ανοιξανε καπο και ειδανε οτι εχω υγραεριο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-11, 14:46
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Εγώ προσωπικά ξέρω άτομο που του έχει ανοίξει ο Ζητάς το καπό για να δει μηχανή και εάν ταιριάζουν τα νούμερα με την άδεια. Είναι που θα πέσεις... Και το πιο σημαντικό είναι αυτό που έχουν πει και προηγουμένως, ότι σε περίπτωση που εμπλακείς σε σοβαρό ατύχημα, ούτε η ασφάλεια θα σε καλύψει και εσύ θα τρέχεις και δε θα φτάνεις... Και αυτό είναι το σημαντικότερο από οποιοδήποτε πρόστιμο ή κατάσχεση αυτ/του...
Παλιά 23-05-11, 15:43
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
κι εμενα εχουν σταματησει τον μηχανικο μου στα διοδια των Μαλγαρων (εκει συνηθως ειναι τα κλιμακια αυτα) αλλα τους ειπε οτι δοκιμαζει την μηχανη και οτι μολις την ειχε βαλει και εκανε τα πρωτα χιλιομετρα για να δει πως παει...τον αφησαν κι εφυγε...παντως το κυριοτερο μου φαινεται κι εμενα αυτο με τις ασφαλιστικες...και δικαιο να χεις το χασες οποτε θελει σκεψη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-11, 15:58
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Το δικιο και το αδικο ειναι το τελευταιο. Αν, χτυπα ξυλο, σκοτωσεις κανεναν ή τον τραυματισεις ασχημα, τα ορια κάλυψης που θα ζητησει ειναι μέχρι 700.000 ευρω (συμφωνα με τον τωρινο νομο - θα παει στο 1.000.000 ευρω προσεχως).

Αντε να σου πει η ασφαλιστικη οτι δεν σε καλυπτει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-05-11, 18:07
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
το σωστο ειναι να δηλωνουμε το μοτερ για να μην εχουμε οποιαδήποτε προβληματα, σε περίπτωση που δεν δηλώνεται καλύτερα να μην το βαζουμε! εγώ παντως εχω μαζι μου το νομο που λεει πως η αλλαγη κινητηρα με ιδια cc και με ιδιο τυπο δεν θεωρειτε αλλαγη κινητηρα και δεν θελει δηλωμα! φυσικα αναφερομαι από 4E-FE σε 4E-FTE. Μια φορα που χρειαστηκε να κανω από 2Ε σε 4Ε πηγα και το δηλωσα κανονικα και νόμιμα. Οσο για το αν ανοιγουν καπο ειναι αναλογα τι θα σου τυχει! εμενα οπως ειπα καπου μου ειχαν τυχει ασφαλιτες που με εβαλαν να ανοιξω καπο, καταλαβαν πως το μοτερ δεν ειναι το μαμα (ειχα τοτε απο πανω το intercooler) και μου ζητησαν να δουν την αδεια! και στο ΚΤΕΟ εγινε μια φορα αλλα ηταν δημοσιο, στα ιδιωτικα μαλλον δεν το πολυκοιτάνε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-05-11 στις 18:17.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-05-11, 01:48
Skipi Offline:

Μικρό Μέλος

Περιοχή: Ημαθία
Δύναμη Σεβασμού: 249
Skipi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τελικά πήγα στην διεύθυνση μεταφορών στη Βέροια. Η απάντηση του αρμοδίου μηχανικού ήταν οτι εφοσον το νέο μοτέρ ξεπερνάει το 25% του κυβισμού του αρχικού κινητήρα, χρειάζεται επιστολή απο toyota που να λέει οτι μπορεί να μπει ο 3sgte σε αυτό το αυτοκίνητο και να υποδικνύει ποια μέρη του αυτοκινήτου θα πρέπει να αλλαχτούν. Μακαρι να είχαμε αυτό το κολόχαρτο θα ξεμπερδεύαμε πολύ γρήγορα. Καυσαέρια θα περνούσε κανονικά γιατί το st215 έχει χαμηλούς ρύπους,τιμολόγια αγοράς κινητήρα, τιμολόγιο τοποθέτησης, εκθεση μηχανολόγου μηχανικού που στην ουσία αναφέρει οτι οι αλλαγες των εξαρτημάτων που προτείνει η toyota, έχουν γίνει και έλεγχος ΚΤΕΟ στην Βέροια και όχι στο Κτεο Ελληνικού. Αλλα κολλάει η δουλεία στο χαρτί της toyota. Η Βεβαίωση για διλιτρο μοτέρ απο diesel δεν τους κάνει. Του είπα οτι εχει δηλωθεί 111 με τετοιο μοτερ και αν γίνεται να πατήσουμε εκεί και μου είπε οτι απο το 2009 εχει αλλαξει η νομοθεσία, αυτό δηλώθηκε με την παλιά. .
...Ενα ροπάτο μοτερ είπαμε να βάλουμε...θα μας τα σκοτίσουν στο τέλος!
Παλιά 24-05-11, 18:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Και ρώτησες στην Toyota κάποιον μηχανολόγο αν μπορεί να σου βγάλει τέτοιο χαρτί? το κακό είναι πως αυτό το μοντέλο δεν έβγαινε με αυτό το μοτερ και είναι κάπως δύσκολο γιατί αν σου δώσει κάποιος τέτοιο χαρτί αυτόματα παίρνει και την ευθύνη αν συμβει κάτι αφού θα έχει υπογράψει αυτός. Δλδ αν βάζαμε 3S-GTE σε ΕΕ111 (στρογγυλοφάναρη) θα μας έλεγαν να βάλουμε τα συστήματα της WRC για να δηλωθεί το μοτερ? LOL! το λέω επειδή ΕΕ111 με 3SGTE ήταν η Corolla WRC.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-05-11, 20:31
Skipi Offline:

Μικρό Μέλος

Περιοχή: Ημαθία
Δύναμη Σεβασμού: 249
Skipi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το τελευταίο μου χαρτί είναι να πάρω χαρτι απο αντιπροσωπεία και να τους το πάω...
Παλιά 25-05-11, 17:22
STEFANIDISGEORGIOS Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
STEFANIDISGEORGIOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα!! Αρχικά πρέπει να πας να απευθυνθείς σε ενα μηχανολογικό γραφείο..Αλλά εαν δεν κάνω λάθος και για να μην είμαι απόλυτος μου φαίνεται ότι για να γίνει αντικατάσταση κινητήρα θα πρέπει, τα κυβικά του μοτερ να μην ξεπερνανε τα "μέγιστα" που βγαίνουνι στο συγκεκριμένο μοντέλο (Corolla).....για παράδειγμα...Το 3SGTE απο Caldina είναι 2.0Lt ενω στο Corolla δεν βγάζει μοτερ πέρα απο το 1.8Lt του TS .......Ψάξε το πάντως και καλή επιτυχία!!! Πάντως αν τελικά έχω δίκιο, γιατί δεν δοκιμάζεις της GT4 τον ST165?????
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βοήθεια για μοτέρ corolla G6 zorzkalamata ΦΟΡΟΥΜ 0 05-09-15 01:23
Αλλαγή μοτέρ corolla g6 MitsosG6 Ειμαι νεος 7 18-11-14 18:05
corolla e90 4wd 3sgte makatos3sgte TOYOTA COROLLA E*90 4 24-01-13 00:53
Καλύτερο μοτέρ Corolla? παντελης 20v 4AGE 20v Levin 17 29-08-10 11:03
Μετατροπή με μοτέρ απο corolla TS σε G6R? loykas loykopoylos ΦΟΡΟΥΜ 9 03-08-10 16:11

Page generated in 0,18445396 seconds (83,22% PHP - 16,78% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com