Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εγώ προσωπικά δε θα το χαρακτήριζα ούτε αισιόδοξο ούτε απαισιόδοξο. Κρίνοντας από κάποια μαμά αυτ/τα που μετρήθηκαν, όλα έβγαλαν λίγο-πολύ τα εργοστασιακά νούμερα σε ροπή και ισχύ. Πιο αντιπροσωπευτικό ήταν νομίζω το τελείως μαμά Civic 1,8 που έδειξε σχεδόν ακριβώς τα εργοστασιακά...
|
Τα ειχαμε πει και τοτε ρε παιδια ηταν λιγο πιο αισιοδοξο σε αλογα απο της Βεροιας και αρκετα πιο απαισιοδοξο στην ΡΟΠΗ απο οτι της Βεροιας!
Οσο αφορα για το μαμα Civic 1.8 πριν απο 1 μηνα ηρθε ενας αεροπορος στο Βολο στο δυναμομετρο και με Φ.Π.Ε (παραλληλο εγκεφαλο απο τον x-per του ειδους ΝΙΚΗΦΟΡΟ HONDASPORT,εξελιγμενο στο δικο του δυναμομετρο και εβγαλε εκει 149 αλογα) εβγαλε 148 αλογα!
Του ειπα οτι μαμα εβγαλε στην Αθηνα 140 και μου ειπε: <με τιποτα φιλε μου ,αυτα μετριουνται απο 132-134 αλογα MAX,εμφανως απογοητευμενος και δυσαρεστημενος> και μου εκανε εντυπωση αλλα αυτη ειναι η αληθεια!!!Του το ειπε και εκει ο βελτιωτης!!!
ΟΠΟΤΕ τα 140 του ΗΟNDA μαλλον ηταν 132-134 υπολογιζοντας και την διαφορα με το δικο μου Megane ως μετρο συγκρισης!!!(με το δυναμ.Βολου,sorry που σας εχω πρηξει απλα το εχουμε ως ενα αποδεδειγμενα πολυ αξιοπιστο και επαναληψιμο δυναμομετρο
)
Μιχαλη ειδες που τα ελεγα εγω οτι θα προγραμματισεις!!!
Και πολυ καλα θα κανεις!!!