Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
04-12-09, 19:55
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
----------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 19:50.
|
04-12-09, 19:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Με τι δικαιλογητικό καταθέτουν πινακίδες? γιατί κανονικά αν δεν δώσεις αμάξι για απόσυρση δεν γίνεται! εκτός φυσικά αν έφυγε πουθενά και είναι δύσκολο να το μαζέψεις! τότε με το σταρλετ ρώτησα παντού (εφορία, υπουργείο και ΚΕΠ) και τελικά πήρα τηλ σε κάποιον ιδιώτη με μάντρα απόσυρσης - διαλυτήριο στον Ασπρόπυργο που τα κανονίζει αυτός. Εκτός αν πήγαν έτσι για διαμαρτυρία και φυσικά δεν τους τις πήραν.
|
04-12-09, 20:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Με τι δικαιλογητικό καταθέτουν πινακίδες? γιατί κανονικά αν δεν δώσεις αμάξι για απόσυρση δεν γίνεται! ....
|
Μπορείς να καταθέσεις πινακίδες και άδεια, για ακινησία οχήματος (όχι απόσυρση) και να τις παρεις μετα απο καποιο διάστημα. Ετσι δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας αλλα βεβαια απαγορεύται και να το κυκλοφορήσεις!
Δικαιολογητικά χρειάζονται για οριστική διαγραφή!
|
|
|
04-12-09, 20:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτό το γνωρίζω, αλλά για μερικό διάστημα και όχι για να το κρατήσεις έτσι! και φυσικά ΔΕΝ επιτρέπεται να είναι στον δρόμο χωρίς τέλη κυκλοφορίας! μόνο σε ιδιωτικό χώρο. Επειδή έχω μιλήσει με τον Δήμο Αθηναίων αλλά και με δημοτική αστυνομία για εγκατελλημένα οχήματα στην περιοχή της Κυψέλης, στην γειτονιά μου έβαλαν σήμα εγκατελημένου σε 2 που είχαν πινακίδες αλλά δεν είχαν τέλη κυκλοφορίας. Και μου είπαν χωρίς τέλη επάνω όταν είναι στον δρόμο θεωρούνται εγκατελημένα ακόμα και αν έχουν πινακίδες, βάζουν σήμα για λίγο καιρό και αν δεν πάει ο ιδιοκτήτης να αγοράσει το σήμα (με το πρόστιμο μαζί μετά) τότε το μαζεύουν και πάει για απόσυρση, αν το όχημα δεν φέρει και πινακίδες πάει ακόμα γρηγορότερα. Ηδη κάλεσα για άλλο ένα εδώ κάτω από το σπίτι μου που δεν έχει τίποτα επάνω! Πάντως για οριστική διαγραφή δεν μπορείς πλέον τουλάχιστον στην Αθήνα να παραδώσεις μόνιμα πινακίδες χωρίς να αποσυρθεί και το αμάξι.
|
04-12-09, 21:33
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanassis
1300 EE90 --> 187€
112€ τα τελη!! και 75€ τα περιβαλλοντικά τελη!!
ουουουουουουουουου!!!!
|
75 πληρωσες εσυ λογω 90αρας που ναι παλιοτερο μοντελο?
04-12-09, 23:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ναι αφού εμένα που είναι του 1997 μου έβαλαν 50!
|
05-12-09, 01:22
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
ναι αφού εμένα που είναι του 1997 μου έβαλαν 50!
|
Kαι γω στογγυλοφαναρη εχω νικηφορε αλλα του 99 οποτε καπου εκει θα μαι και γω αν οχι το ιδιο...+50 δηλαδη αυτα ειναι...
05-12-09, 03:28
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εμενα ηρθαν προχθες 162 στρογγυλοφαναρη του 99 εχω γενικα τοσο θα ερθει σε οσους εχουν 1,3 απο 1-1-96 ως 31-12-99
05-12-09, 03:46
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
----------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikr : 11-12-09 στις 19:50.
|
05-12-09, 11:23
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ&AΓΓΛΙΑΣ το έχουμε ρίξει στην έρευνα...
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Μπορεις να καταθεσεις πινακιδες και αδεια και να κανεις δηλωση οτι το αυτοκινητο θα ειναι σε ακινησια φυλαγμενο σε δικο σου χωρο. Ειναι 10 λεπτα υποθεση.
Βεβαια εχω ενα mercedes 2000cc του 1973. Κατεθεσα πινακιδες τελος 2008 και το εχω κρατησει ως ιστορικο. Περυσι δεν μου ηρθε τιποτα απο την εφορεια. Χθες μου ηρθε να πληρωσω 812 ευρω τελη! Θα παω δευτερα στην εφορεια και θα πεσει πολυ γελιο!!!!
KE-30 Classic
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16948009 seconds (82,45% PHP - 17,55% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|