Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-03-12, 20:04
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειναι καλυτερα που σου αφησε τη μαμα αντλια υδραυλικου λογικα δεν θα εχεις και πτωση στροφων οταν στριβεις το τιμονι!θα μου πεις τοσο που χεις παιδευτει με αυτο το θεμα αυτο σου ελειπε!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-12, 20:31
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν διαβασες μαλλον τι ειπα σε προηγουμενο ποστ μου! η αντλια αυτη εχει 2 εισοδους που πρεπει να συνδεθουν σε συγκεκριμενο σημειο στην ΜΑΜΑ πολλαπλη εισαγωγη! η δικια μου που ειναι του 4ΕFTE δεν εχει τετοιες συνδεσεις! εγω δεν ξερω πως ακριβως παιζει η βαλβιδα αυτη στην αντλια υδραυλικου και εβαλα ενα ταφακι και εκανα τα 2 σε 1 και το συνδεσα επανω σε μια αναμονη στην πεταλουδα στην πολλαπλη μου. Προφανως δεν κανει εκει κατι, γιατι δεν εχω δει καμια διαφορα!!! και ο μηχανικος μου ειπε πως δεν κανει τπτ γιατι ειναι μονο για την αλλη πολλαπλη εισαγωγη και να το ξηλωσω! σημερα οπως ειπα που το πρωι ξηλωσα αυτες τις συνδεσεις το ρελαντι δεν επεφτε τοσο χαμηλα οπως χτες το βραδυ που τα ειχα επανω! ισως να εφταιγε αυτο! θα δουμε.... αυτα λεω : http://www.toyodiy.com/parts/p_E_199...MNKW_1708.html to 17630 ειναι η βαλβιδα στην αντλια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 11-03-12 στις 20:42.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-12, 23:29
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

και η νεα πολλαπλη εχει δυο χοντρες υποπιεσεις απο πισω,μηπως πανε εκει?αυτες που εχει η φε πολλαπλη λειτουργουν σαν κλασικες υποπιεσεις?δηλαδη φυσανε και ρουφανε ταυτοχρονα?γτ το ιδιο κανουν και του φτε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-12, 09:33
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δεν ξερω ρε συ η αντλια του 4EFTE δεν εχει συνδεσεις για υποπιεσεις τετοιες! το θεμα ειναι πως το πρωι ξανα τα ιδια! το ρελαντι να φτανει στις 600rpm με ανοιχτα φωτα, καλοριφερ τερμα και θερμανση πισω τζαμιου! εβγαζα την φυσα της βαλβιδας ρελαντι και κατεβαινε λιγο παρακατω, μικρη διαφορα ομως, μηπως δεν δουλευει σωστα? αυτα που κανει αλλαζουνα αναλογα τις καιρικες συνθηκες και αν παταω φρενο ή οχι κτλ. δεν καταλαβαινω! εσενα saligkare τι κανει? αν εχεις αυτα ανοιχτα? ποσες στροφες εχεις με αυτα ανοιχτα και ποσες με ολα αυτα κλειστα? εμενα εχει 1000rpm κανονικα, αλλα αλλες φορες σταματαει στις 800! οτι νανε! μηπως φταει η βιδα απο πανω? ειχε χαλασει το oring λαστιχο και εχω βαλει ενα αλλο!
στην 1η σελιδα εδω τα δειχνω οριστε και φωτος : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=18283
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-12, 11:15
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λες να ξηλωσω κ εγω τις υποπιεσεις?εγω εχω το υδραυλικο του 4efte και εχει πανω προσαρμοσει τ με τις υποπιεσεις για 4efe
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-12, 11:17
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
λες να ξηλωσω κ εγω τις υποπιεσεις?εγω εχω το υδραυλικο του 4efte και εχει πανω προσαρμοσει τ με τις υποπιεσεις για 4efe
σου εχω γραψει εκει που λες για το αμαξι σου! δεν τα ειδες? δες τα σχεδια πως ειναι η αντλια του υδραυλικου του 4EFTE, βαλε το σωστο σωληνα παροχης λαδιου και εννοειτε βγαλε τις υποπιεσεις! αφου δεν εχει κανονικα αυτη η αντλια vaccum valve!!! εγω χτες τις ξηλωσα και ΠΑΛΙ δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα στο τερμα στριψιμο τιμονιου! αυτες χρειαζονται μονο με την αντλια του 4EFE και εφοσον εχουμε και την εισαγωγη (πεταλουδα) του ΕΕ111 4ΕFE μοτερ γιατι στα αλλα μοτερ 4EFE εχουν αλλη πολλαπλη εισαγωγη!
Jason για ξαναπες μου εσυ τι συμπεριφορα ρελαντι εχεις με ηλεκτρικα φορτια! (οχι με ηχοσυστημα).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-12, 11:23
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
προς το παρον χανω υποπιεση απο την σκαστρα οποτε δεν μπορω να σου πω,μες στην βδομαδα θα σου πω,τι θες να τα αναψω ολα να δω αν θα καει τιποτα

να σου πω το βολτομετρο που το εχεις συνδεσει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-12, 12:45
NikiforosGT Offline:
Moderator

Τι σχεση εχει το βολτομετρο? αν εννοεις να μετραει λαθος δεν ισχυει! και το ψηφιακο στον πυκνωτη λεει τα ιδια που παιρνει απο μπαταρια αλλα και με ψηφιακο πολυμετρο!!! ολα τα ιδια λενε! το μεσα δεν θυμαμαι που το εχω συνδεσει, η γειωση στο αμαξωμα σε μια βιδα, το ρευμα το παιρνω απο καποιο καλωδιο που εχει ρευμα απο το ACC ωστε αν σβηνω μοτερ να μην μενει ανοιχτο! οπου και να το συνδεσεις ομως εχει ιδια μετρηση, αυτα ειναι καραδοκιμασμενα! οπως ειπα ομως το προβλημα με το ρευμα ηταν ο αυτοματος δυναμο και αλλαχτηκε ολο με του 4EFTE πριν ειχα του 4EFE που ειναι λιγοτερα A, δλδ 70Α αντι τωρα που ειναι 80 ή 90 συμφωνα με τον Καπελά γιατι εγω δεν βρηκα σχετικες πληροφοριες καπου. Το θεμα με το ρελαντι παραμενει ομως ( στα μαμα μοτερ (4EFE-4AFE) μου λενε οτι κατεβαινει αμεσως και μετα αναβαινει εκει που ηταν! σε αλλα αμαξια ασχετα (αλλες μαρκες δλδ) ανεβαζει και λιγο στροφες ακομα και μονο με φωτα ανοιχτα!
τι ειναι αυτα???? http://autoconnectioninc.net/DaCart/...ucts_id=1 504
http://www.toyodiy.com/parts/p_J_198....html?hl=88691
τετοια ειχα δει στο starlet και χρειαστηκε ενα στην corolla για να ανεβαζει το ρελαντι του A/C, μαλλον αυτο θα είναι, το ενα τουλαχιστον.
87-17: HEATING & AIR CONDITIONING - VACUUM PIPING
μηπως θελει αλλο ενα και για οταν δουλευει το καλοριφερ να ανεβαζει ρελαντι? μηπως γιαυτο εχω το προβλημα????

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-03-12 στις 14:19.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-12, 14:36
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξερω ρε συ η αντλια του 4EFTE δεν εχει συνδεσεις για υποπιεσεις τετοιες! το θεμα ειναι πως το πρωι ξανα τα ιδια! το ρελαντι να φτανει στις 600rpm με ανοιχτα φωτα, καλοριφερ τερμα και θερμανση πισω τζαμιου! εβγαζα την φυσα της βαλβιδας ρελαντι και κατεβαινε λιγο παρακατω, μικρη διαφορα ομως, μηπως δεν δουλευει σωστα? αυτα που κανει αλλαζουνα αναλογα τις καιρικες συνθηκες και αν παταω φρενο ή οχι κτλ. δεν καταλαβαινω! εσενα saligkare τι κανει? αν εχεις αυτα ανοιχτα? ποσες στροφες εχεις με αυτα ανοιχτα και ποσες με ολα αυτα κλειστα? εμενα εχει 1000rpm κανονικα, αλλα αλλες φορες σταματαει στις 800! οτι νανε! μηπως φταει η βιδα απο πανω? ειχε χαλασει το oring λαστιχο και εχω βαλει ενα αλλο!
στην 1η σελιδα εδω τα δειχνω οριστε και φωτος : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=18283
εγω με αντλια απο το φτε μοτερ και ολα αυτα που λες αναμενα δεν παρατηρω διαφορα στις στροφες,τωρα αν πεφτουν απο 900 σε 850 η αν πανε και 950 δεν παιρνω και ορκο αλλα γενικα δεν βλεπω διαφορα που να μου τραβηξει την προσοχη!μακαρι να ξερα τι γινεται με το θεμα σου...το πιο πιθανο ειναι να μην εχω καμια διαφορα γιατι και χαλκιδα που πηγα σημερα ειχα καλοριφερ μουσικη καθαριστηρες χαμος και οι στροφες ηταν εκει που ειναι παντα ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-12, 18:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

Το καλοριφερ ομως το ειχες τερμα ταχυτητα? γιατι με τερμα εχω προβλημα! στην 1η σκαλα ας πουμε δεν εχω. Εμενα μου τραβαει την προσοχη γιατι αν φτασει πχ 600 στροφες τοτε τρεμει το αμαξι ολοκληρο! εκτος αν οταν βαζω καλοριφερ τερμα ανοιγω μαζι και το A/C στο ζεστό.
Το αλλο παραξενο αλλες φορες παρκαρω και σε ηρεμια με ολα σβηστα εχω 1000rpm πχ οταν πηγα εξοχικο το Σαββατο το μεσημερι ή ακομα και 1100! και αλλες φορες οπως σημερα το πρωι που πηγα δουλεια ή και τωρα το μεσημερι που παρκαρα σπιτι μου ειχα 800!!! με ολα σβηστα ξανα! πως γινεται αυτο???
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα Ρελαντί Corolla E-12 nikola TOYOTA COROLLA E 12 44 27-11-16 15:38
Πρόβλημα με στροφές ρελαντί!!!! Makis-corollag6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 31 31-03-16 00:18
Ξαφνικό πρόβλημα αστάθειας ρελαντί DeathDealer SUPPORT 33 25-10-12 15:06
Πρόβλημα με ρελαντί και πετάλ φρένου OxygeN TOYOTA COROLLA E 12 28 13-10-07 15:50
Ρελαντί teoNOKIA SUPPORT 52 05-04-06 23:15

Page generated in 0,18023205 seconds (83,49% PHP - 16,51% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com