Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-09-09, 15:17
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το κακο με τον κοτσαδόρο ειναι οτι κτυπάει ψυγειο αμεσος. στα καινουρια που εχουν και παθητική ασφάλεια οι προφ και εχουν και τεραστιο κενο αναμεσα δεν εχουν τοσο

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 11-09-09 στις 16:50. Αιτία: χρώμα γραμματοσειράς...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-09-09, 17:04
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Ψάξε-ψάξε για το θέμα του κοτσαδόρου, βρήκα διάφορες περιπτώσεις όπου το θέμα αυτό αναλύεται, είτε από σχετικά sites και περιοδικά (π.χ. autotriti), είτε από σχετικά με την ρυμούλκηση forum (διάφορα forums για φίλους του τροχόσπιτου). Σε όλες τις περιπτώσεις, στις αναφορές που γίνονται θεωρείται δεδομένο ότι ο κοτσαδόρος θα πρέπει να αφαιρείται στην περίπτωση που το όχημα δεν ρυμουλκεί. Αυτό βέβαια χωρίς να αναφέρεται ξεκάθαρα από ποιον νόμο προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις αναφέρεται ο Κ.Ο.Κ., προφανώς το κομμάτι του άρθρου που λέει για τα μέρη που προεξέχουν. Μιλάνε μάλιστα για επιβολή προστίμου από την τροχαία για αυτές τις περιπτώσεις. Η πιο σαφέστατη και πιο αξιόπιστη πηγή που αναφέρει την υποχρέωση αφαίρεσης του κοτσαδόρου είναι το site του autotriti σε αυτό το Link: http://www.autotriti.gr/xrhsima/xrhs...ID_CATEGORY=10.
Παλιά 22-09-09, 17:02
Το avatar του χρήστη ToXiCkilla
ToXiCkilla Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: CoRoLLA E12 3ZZ-FE
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ToXiCkilla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παλι που εχω αποσπομενο κοτσαδορο δεν τον ειχα πανω και επεσε ενα καγουρι πανω μου σε φαναρι με λιγα χιλιομετρα και μου εκανε ζημια γιατι ο προφυλακτηρας βρηκε εσωτερικα αντισταση στα σιδερα του κοτσαδορου και εσπασε σε περιεργο σημειο και μου εκατσε περιεργα σκεφτομαι να τον βγαλω για να μην ξαναγινει παλι.( αλλα ειναι χοντρο πακετο να βγει )
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 23:41
Το avatar του χρήστη corollakias1.6
corollakias1.6 Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 237
corollakias1.6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σημερα πηγα να ανανεωσω την ασφαλεια μου και επι της ευκαιριας ρωτησα τον ασφαλιστη μου αν επιτρεπεται ο κοτσαδορος να ειναι τοποθετημενος πανω στο αμαξι οταν δεν τραβαει κατι..η απαντηση ειναι λοιπον οτι απαγορευεται και δεν δεχομαι καμια ενσταση πανω σε αυτο το θεμα..αρα καλο ειναι οσοι ισχυριζονται το αντιθετο να προσπαθησουν καθε φορα που δεν ρυμουλκουν κατι να τον αφαιρουν αλλιως θα εχουν προβλημα σε περιπτωση πιθανου ατυχηματος(χτυπα ξυλο)...αυτα λοιπον απο εμενα...μπορει τωρα να το επιβεβαιωσει και αλλο ενα μελος του club που ηταν μαζι μου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 23:49
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το τι εχει πει η δικη μου ασφαλιστική και το τι είπε η πραγματογνωμονας της ασφαλειας του φιλου μου το έχω δηλωσει.απο εκεί και πέρα εγώ προσωπικα τον κοτσαδορο μου δεν τον καταργω και δεν τον αλλαζω.ποιος ο λόγος αφου με εχουν διαβεβαιωσει οτι ειμαι καλημένος?ποιος έχει δίκιο?οεο?χαχαχα.στα λόγια ολοι οι ασφαλιστές είναι καλοι φιλε μου.οταν έρθει η ωρα να σε καληψει ο δικος σου θα το κανει ομως?και ρωτάω γιατί αν εσυ είσαι παρκαρισμενος πισω μου και εγω παρκαρω/ξεπαρκαρω μπροστα σου και σου κανω ζημια σε πληρώνω(μου το είπε και εμενα ο ασφαλιστής μου αλλά και ανθρωπος απο τα γραφεια της ασφαλειας μου).αν όμως εγώ φρεναρω αποτομα και εσύ δεν κρατάς σωστή αποσταση ή απλά τυχει και πέσεις επάνω μου τότε τι?θα σε πληρωσει η ασφαλεια μου νομιζεις επειδή έχω κοτσαδόρο?
σιγουρα σε συμφερει να πεις ναι βεβαια,αλλά έτσι νομιζε και το παλικαρι με το μεγκαν που έπεσε πανω στο φιλο μου.ο πραγματογνωμονας ζήτησε άδεια ρυμουλκισης (αυτή του υπουργειου) και το ασφαλιστηριο για να δει αν πληρώνει για ρυμουλκουμενο οχημα εξτρα.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 24-11-09 στις 23:55.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-09, 23:54
corollakias1.6 Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
το τι εχει πει η δικη μου ασφαλιστική και το τι είπε η πραγματογνωμονας της ασφαλειας του φιλου μου το έχω δηλωσει,απο εκεί και πέρα εγώ προσωπικα τον κοτσαδορο μου δεν τον καταργω και δεν τον αλλαζω.ποιος ο λόγος αφου με εχουν διαβεβαιωσει οτι ειμαι καλημένος?
απο τη στιγμη που εστω και ενας ασφαλιστης ισχυριζεται οτι απαγορευεται υπαρχει φοβος να εχει καποιος προβλημα...εγω ανεφερα γενικα τι μου ειπαν απο εκει και περα το τι θελει να κανει ο καθενας ειναι δικο του προβλημα...αν θεσ εσυ αστον εμενα ο πατερας μου απο το rav τον βγαζει και δεν του καιγεται καρφι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-09, 00:04
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

του πατερα σου στο rav φιλαρακι ειναι αποσπομενος εμενα που δεν είναι?τι? να παω να τον αντικαταστησω ?

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-09, 00:06
corollakias1.6 Offline:

ναι ρε φιλαρακι καλα λες απλα σου λεω οτι απλα ειναι ηρεμος οτι δεν θα γινει κατι...οχι απλα μπορεις να βρεις μια λυση και εσυ...αν δλδ απαγορευοταν και στο ελεγαν ολοι τι θα εκανες??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-09, 00:13
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

απο την στιγμή που κανενας όμως δεν μπορει να με πεισει για το αντιθετο από αυτό που γνωριζω θα τον αφησω ως έχει.το οτι είπαν σε εσενα αυτό και στον γνωστο του γνωστού μου το άλλο απλά δεν τα υπολογίζω γιατι και εμενα μου έχει πει καποιος άλλος κάτι άλλο και πάει λέγοντας.ειναι φαβλος κύκλος.αν μπορεις παρε στα χερια σου υπογεγραμένο απο την ασφαλεια σου ένα χαρτι που να λέει ότι αν εσύ πέσεις πάνω μου σε πληρώνω επειδή έχω κοτσαδορο και δεν ρυμουλκώ εκείνη την ώρα.

και όσο για την λύση που λες ότι και εγώ μπορώ να βρω υπάρχουν 3 λύσεις.
1)να κυκλοφορώ μονιμως με την μπαγαζιερα αφου δεν ειναι αποσπομενως ο κοτσαδορος μου και να καταναλώνω περισσότερα καυσιμα
2)να τον κοψω και οταν χρειαζομαι την μπαγαζιερα.......
3)να τον αντικαταστήσω με αποσπώμενο.εσύ θα το έκανες ?πριν απαντήσεις όμως ριξε μια ματια πόσο κοστίζει ένας κοτσαδόρος με την τοποθέτηση και πόσο κοστίζει ένα αυτοκίνητο 12ου του 92.εγώ λοιπόν όχι.προτιμώ να σου κάνω μια δήλωση αν και μόνο αν αποδειχτεί ότι εγώ έφταιγα και να πληρώσω εγώ τη δική μου ζημιά.
και μην μου πεις ότι εξέχει κλπ κλπ.και το πεζοδρομιο εξέχει αλλά όχι γιατί είναι κακοτεχνία(το τελευταίο το αναφέρω για καποιους που μου είχαν πει αν πέσει ένας με μηχανακι ή ένας πεζος)

www.eseepa.gr

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 25-11-09 στις 00:24.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-09, 00:33
corollakias1.6 Offline:

δεν καταλαβαινεις οτι εγω δεν αναφερομαι σε εσενα και στο τι θα κανεις,,απλα εγραψα τι μου ειπαν για να βοηθησω καποιον που ισως θελει μια παραπανω γνωμη...

Υ.Γ μαλλον δεν μιλας σοβαρα οταν μου λες οτι λυση ειναι να τον κοψεις...λοιπον το θεμα δεν εχει νοημα και δεν αξιζει να γραφοθμε τοσα Post...ο καθενας ας κανει οτι νομιζει...εσυ αστον
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Περιβαλλοντικό Τέλος: Τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται & διαδικασία loukia OFF TOPIC 2 19-08-20 23:28
Αλλαγή Καταλύτη, πότε; agrileza TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 09-01-20 21:56
Κοτσαδόρος corolla e12 aldou SUPPORT 5 03-09-12 18:26
Πότε αλλαγή Ελαστικών? teoNOKIA TOYOTA COROLLA E 12 58 15-05-12 20:12

Page generated in 0,17566490 seconds (82,78% PHP - 17,22% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com