Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-11-09, 21:30
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Eμένα πριν αλλάξω αμορτισερ είχα έναν μικρό τζόγο στην δεξιά μπροστινή πλευρά την οποία την ένιωθα στο τιμόνι όταν έστριβα! δεν έκανε θόρυβο αλλά ένιωθα το τιμόνι να παίζει σαν κάπως πάνω-κάτω ας πούμε! τελικά το top mount είχε το ρουλεμαν αρκετό τζόγο! και αναγκάστηκα να το αλλάξω. Το πήρα 30 ευρώ imitation από Ιαπωνική, γιατί η toyota το έχει πολλά παραπάνω αλλά δεν θυμάμαι τιμή. Aν πάρεις να είναι κλειστού τύπου το ρουλεμαν αλλιώς πρέπει να τους βάζεις γράσα όταν στεγνώνει! Στην παρακάτω φωτο φαίνεται με κλειστού τύπου ρουλεμαν, όταν όμως άλλαξα και το άλλο μου έδωσαν με ανοιχτού τύπου

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-09, 21:40
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αν θυμάμαι καλά αυτά έχουν ένα λαστιχένιο σαν καπάκι απο πάνω σωστά! Οπότε ανόιγοντάς το μπορώ να δώ σε τι κατάσταση είναι και συνάμα να ρίξω και λίγο γρασάκι μέσα. Ενδέχεται όμως να είναι απο κει ο θόρυβος?

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-09, 21:46
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μπορείς να βαλεις γράσο ΑΝ ειναι ανοιχτου τυπου! αν είναι όπως αυτό στην φωτο δεν μπορείς! αν εχει μεγάλη ζημιά το ρουλεμαν μπορεί αλλά όπως είπα αδύνατον να έχει ζημιά και να μην νιώθεις κάτι στο τιμόνι! εμένα που έπαιζε είχε κραδασμούς στο τιμόνι! αλλά όχι θόρυβο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-09, 21:51
Stetas Offline:
Moderator

Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Οχι εμένα μόνο θόρυβο_τριγμό και αυτό μια φορά στις 3 μέρες το κάνει, καθόλου κενά ή τζόγο θα τα κάνω ενα τσεκ όμως μόλις βρώ χρόνο για καλό και για κακό και αν παίρνουν γράσσο θα ρίξω!

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-09, 22:16
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μήπως έχεις θολόμπαρα 3 σημείων???? εμένα είχαν βαλει λαμαρινόβιδες και χαλάρωσαν και έκανε τρελό θόρυβο!!! για πόσο καιρό το έψαχνα!!!! και μάλιστα ακουγόταν κυρίως σε στροφές και νόμιζα πως είναι η κρεμαριέρα! για τσέκαρε την αν έχεις!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-09, 22:23
Stetas Offline:
Moderator

Ναι έχω την εργοστασιακή του G6 αυτή που είχε απο τη μάνα του. Θα το τσεκάρω και αυτό αλλά είναι σίγουρα τριγμός απο σύστημα διεύθυνσης γιατί το νιώθω στο τιμόνι!

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-09, 22:31
NikiforosGT Offline:
Moderator

Τότε να ελέγξεις τα ακρόμπαρα της κρεμαριέρας, αυτά που είπαμε για τα top mounts, καθώς και τα άκρα της μπροστινής αντιστρεπτικής, εμένα είχαν και τα 2 σκασμένα φουσκάκια και τα άλλαξα, καθώς και ένα από τα πίσω για τον ίδιο λόγο, όλα σε imitation πάντα, της Toyota έχουν χρυσάφι!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-09, 22:40
Stetas Offline:
Moderator

Οκ θα τα τσεκάρω όλα αυτά! Να δούμε.

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-09, 19:55
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εμένα κάτι άρχισε να τρίζει! στην αρχή λίγο το έκανε και με πολύ στρίψιμο του τιμονιού, σήμερα το κάνει περισσότερο, ποιό συχνά και με μισή ακόμα βόλτα του τιμονιού! μετά από δοκιμές νομίζω ακούγεται μέσα από τον άξονα που ενώνει το τιμόνι με την κρεμαριέρα αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Τζόγο δεν έχω, ούτε και κραδασμούς, κάνει σαν "γδουυυπ" σαν τρίξιμο κάπως. Μήπως το κάνει ο σύνδεσμος της κρεμαριέρας? εννοώ εκεί που ενώνεται με το τιμόνι μέσω του άξονα? έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό? δεν έχω τώρα χρόνο και χώρο να κάθομαι να λύνω τα πλασικά κάτω από το τιμόνι για να δω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-03-10, 19:51
NikiforosGT Offline:
Moderator

Επανέρχομαι στο θέμα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Τελικά το τρίξιμο δεν είναι από τον σταυρό του τιμονιού όπως νομιζα, έβαλα γράσσο και το κάνει πάλι (στον μέσα σταυρό). Μαζί με αυτό όμως κάνει και κάτι σαν τζόγο όταν κουνάω το τιμόνι σαν τουκ τουκ και παρατηρώ ότι ακούγεται ποιό έντονα αν στρίβω, βασικά νομίζω ότι κάτι είναι χαλαρό στην κρεμαριέρα και μερικές φορές νομίζω ότι το τιμόνι κάνει τα δικά του! έλεγξα ότι μπορούσα και δεν υπάρχει πρόβλημα στα ακρόμπαρα παρά μόνο στα μπαλάκια ψαλιδιών που θα τα αλλάξω λείαν συντόμως. Σήμερα 3 γνώστες (2 μηχανικοί και ένας τρίτος γνώστης αυτοκινήτων) μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η κρεμαριερα μου και έχουν χαλαρώσει οι σφαιρικοί σύνδεσμοι και θέλουν σφίξιμο. Επίσης λόγω της διαροής λαδιού στην φυσούνα (σύνδεσμος) στην πλευρά του οδηγού λένε να την αλλάξω! χανει λίγο πάντως δεν βλέπω λάδια στον δρόμο.
Για την αντικατάσταση κρεμαριέρα βγάλε-βάλε μου είπαν 150 ευρώ, αν τους πάω άλλη όμως. Τις βρίσκω γύρω στα 250 ευρώ. Τα ερωτήματα είναι τα εξής :
1) Aν πάρω μεταχειρισμένη πως ξέρω ότι δεν θα είναι χειρότερη???
2) Υπάρχουν κιτ επισκευής ή κάποιος να επισκευάζει να μην βάλω άλλη ?
3) Υπάρχουν ανταλλακτικά να μπορώ να την επισκευάσω? νομίζω η Toyota μου είχε πει ότι δεν υπάρχουν! γνωρίζει κανείς τπτ σχετικό? παραθέτω φωτο από βιβλίο σχετικό που δείχνει πως σφίγγουμε τον σφαιρικό σύνδεσμο, αυτά λένε ότι μου έχουν χαλαρώσει.

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,15840197 seconds (81,83% PHP - 18,17% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com