Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
10-12-06, 22:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδιά και εγώ θα συμφωνήσω με τον spyro_45 για την 100αρα, Εγώ μάλιστα βάζω μονό 100 και σπανιότατα την 95 ίσως σε κάνα ταξίδι η αν έχω ξεμινει και πέσω σε κάνα βενζινάδικο που δεν έχει 100.
Γενικότερα παντός βάζω σε 1-2 συγκεκριμένα βενζινάδικα που τα ξέρω.
Και στο προηγούμενο αμάξι που είχα αν και 4 ετών έβαζα πάλι μόνο 100 και το μοτέρ ήταν κουκλί.
Σε θέμα απόδοσης ίσως να υπάρχει μια μικρή διαφορά, εγώ την προτιμώ αν και ακριβότερη γιατί είναι καλύτερης ποιότητας.
|
11-12-06, 00:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Άσε που έχω αρχίσει να κάνω συλλογές με μινιατούρες της Ferrari!!!
|
Eγω σε λιγο θα βγω εξω απο το σπιτι, γιατι γεμισε με τα ποτηρια της BP.Mιλαμε για ατελειωτες εξαδες με τα χιλιομετρα που κανω.
11-12-06, 01:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Eγω σε λιγο θα βγω εξω απο το σπιτι, γιατι γεμισε με τα ποτηρια της BP.Mιλαμε για ατελειωτες εξαδες με τα χιλιομετρα που κανω.
|
Πρέπει να δείτε ένας φίλος μου που έχει το μεγάλο το pajero!!! 3500cc και 90 λίτρα ρεζερβουαρ!!! Τώρα τρέχει στα πανηγύρια και πουλάει τα ποτήρια.
|
11-12-06, 10:46
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Χαχαχα. Αυτό θα πεί μεγάλες εταιρείες. Στην αρχή απ την Bp δημιουργείς το νοικοκυριό σου και στη συνέχεια απ την shell φροντίζεις για τα παιχνίδια του γιού σου! Σε λίγο θα βγεί καμιά ΕΚΟ να δίνει δώρο τη Barbie.
18-12-06, 00:17
|
Νεότατος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδια μηπως κανενας ξερει ποσα αλογα βγαζει περιπου το 1.6 με 100σταρα
βενζινη επειδη καπου πηρε το ματι μου οτι το 1.4 βγαζει 107, εκτος και κανω λαθος.
|
18-12-06, 01:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από asirios
Παιδια μηπως κανενας ξερει ποσα αλογα βγαζει περιπου το 1.6 με 100σταρα
βενζινη επειδη καπου πηρε το ματι μου οτι το 1.4 βγαζει 107, εκτος και κανω λαθος.
|
Το δικο μου 1.4 παντως εβγαλε 107.1 με απλη
Φιλε μου ειναι τελειως ακυρο αυτο που λες συγνωμη κιολας,μοτερ με μοτερ αλλαζουν,υπαρχουν και αλλα που με 100αρα βγαζουν 102ps δεν ειναι τοσο μεγαλος παραγων τα αλογα που θα βγαλεις αλλα το πως θα δουλευει το μοτερ με την 100αρα!Γενικα χωρις πυρακια και πιο καλη ροπη σε ολο το φασμα των στροφων θα κερδισεις με την 100αρα.
Φιλικα Γιαννης
18-12-06, 13:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παιδιά εγώ ένα έχω να πω . συμφέρει πολύ περισσότερο να βάλεις καλής ποιότητας απλή βενζίνη παρά 100άρα (αμφιβόλου ποιότητας τις περισσότερες φορές).
08-01-07, 12:57
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Να παραθέσω τα συμπεράσματα μου για την περίπτωση του TS μετά από μία περίοδο 1000κμ που έβαλα 95 οκτανίων, που έτσι κι αλλιώς συνιστάται από την Toyota.
Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με πυράκια και δεν κατάλαβα διαφορά στην απόδοση του κινητήρα. Μοιάζει μόνο να αποκρίνεται πιό αργά στο πάτημα γκαζιού στις χαμηλές στροφές και γενικά βγάζει πιό μπάσο ήχο.
Μία σημαντική παρατήρηση είναι ότι την αρχική περίοδο αλλαγής από 95 σε 100 και από 100 σε 95 η κατανάλωση αυξάνεται (περίπου 2lt / 100km), αλλά τελικά η κατανάλωση είναι ίδια με κάθε βενζίνη. Ως εκ τούτου, βάζετε πάντα την ίδια.
Να πούμε εδώ ότι είναι σημαντικό ότι το TS δουλεύει καλά με την 95-άρα, που βγάζει εύκολα τα διάφορα turbo σε safemode.
|
11-01-07, 01:48
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
δε θέλω να κακομαθαίνω το όχημα με ακριβές βενζίνες... Άλλωστε οδηγώ ήρεμα...
29-01-07, 01:36
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΟΣΧΑΤΟ
|
|
εγω παιδες βαζω χρονια vpower οχι την racing και βλεπω οτι κανω περισσοτερα χιλιομετρα στην ιδια διαδρομη σε επαρχια και με σταθερη πορεια.Το φιλτρο ειναι καθαρο και δεν ακουω τοσο βουητο σε μεγαλεσ ταχυτητες.Το αμαξι παει πιο ξεκουραστα.Οσο για τα ενισχητικα λογικο δεν ειναι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16800904 seconds (81,46% PHP - 18,54% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|