Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-02-08, 18:53
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για την ακριβεια το 1,3Τ πανω απο 1,3 σπαει γιατι στεγνωνει επικυνδινα...
Τα ιδια λεφτα βγαινουν περιπου οι τιμες των 20ν εχουν πεσει

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 20:25
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα τουρμπο κ αν ειναι μοτερ με κεφια περιεργα! ααα σημερα δεν μπορω κανει ζεστη..... ααααα τωρα δεν μπορω γιατι ζεσταθηκα... ααααα δεν μπορω γιατι η βενζινη δεν ειναι 100αρα κ βαραω πυρους μπιελες κ οτι αλλο γουσταρω..... αααα δεν αντεχω κ ΚΡΑΚ το μαντεμι.... αααα δεν θελω εκει αλλαγη ταχυτητας γιατι lagαρω .....ααααα δεν μπορω τοσο ψηλα γιατι λαχανιαζω.... ΕΛΕΟΣ πια με τα τουρμπο

με μαμα μοτερ ποιο τραβαει καλυτερα απο χαμηλα(2500 στοφες) το turbato η το 20v????ελεος!!!!!!!!
Αποκλειεται η Toyota να εβγαλε μοτερ που μαμα να σπαει στους 40 βαθμους.το turbo δεν σπαει ετσι ευκολα αν δεν του εχεις κανει κατι

μια μετατροπη για gt κανει περιπου 2000 ευρω,για to 20v πανω απο 3000.
με 1000+ ευρω βαζεις μπιελες πιστονια κ δ σπαει που να πας την πιεση και στο 1,5...πολυ ακριβο το 20v κ δεν δινει κ πολλα.

το μαυρο που εχει κ καλα 160 ποσο κανει?ποσο μπροστα ειναι απο το 1.3t?αξιζει?????????????
Αμα θες μαμα μοτερ που τραβαει απο χαμηλα παρε diesel!!!
Οπως ακριβως το ειπες .... μαμα μοτερ ΑΛΛΑ σπαει!!!
Αν καταφερεις εξυπνακια κ μου φερεις με αποδηξεις των 1000 ευρω
μπιελες κ πιστονια σφυρυλατα εγω τα αγοραζω τωρα!!!! εξυπναδες...
Τωρα αμα σου βαλω φωτο δυναμομετρηση του δικου μου στα 157hp
θα φας τα λογια σου...? κ ναι ειναι τοσο μπροστα!! κ ναι αξιζει!!!
Παρακαλω η μη κατεχονταις του "σπορ" να μην μιλανε γιατι δεν ξερουν!
Χωρια τις αγορας του αμαξιου εχω δωσει συνολικα πανω απο 18.000 ευρω
για ερευνα κ βελτιωση...
Οσοι με ξερουν κ εχουν μιλησει μαζι μου ξερουν....
Παλιά 16-02-08, 20:36
wastegate Offline:
Moderator

Αν σου φερω εγω μπιελοπιστονα με 1000Ε τι κερδιζω???
Προσεξε γιατι ειμαι μεγαλυτερη κουφαλα απο οσο υπολογιζεις!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 22:57
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν σου φερω εγω μπιελοπιστονα με 1000Ε τι κερδιζω???
Προσεξε γιατι ειμαι μεγαλυτερη κουφαλα απο οσο υπολογιζεις!
Κουφαλιτσα..... κερδιζεις 1000 εουρος!!! Αλλα επειδη ειμαι κ γω τα θελω καινουργη κ επειδη εχω ενα μοτερ 20ν καβατζα τα θελω για 20βαλβιδο!!! Αρπατη κουφαλα!!! χε χε!
Παλιά 16-02-08, 23:00
wastegate Offline:
Moderator

Δεν με πιανεις ρε!!!!!
Λογικα υπολογιζε το πολυ 200Ε παραπανω..
Δεν το εχω ψαξει για 20ν αλλα δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα στα πιστονια μονο στις μπιελες..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 23:50
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Αμα θες μαμα μοτερ που τραβαει απο χαμηλα παρε diesel!!!
Οπως ακριβως το ειπες .... μαμα μοτερ ΑΛΛΑ σπαει!!!
Αν καταφερεις εξυπνακια κ μου φερεις με αποδηξεις των 1000 ευρω
μπιελες κ πιστονια σφυρυλατα εγω τα αγοραζω τωρα!!!! εξυπναδες...
Τωρα αμα σου βαλω φωτο δυναμομετρηση του δικου μου στα 157hp
θα φας τα λογια σου...? κ ναι ειναι τοσο μπροστα!! κ ναι αξιζει!!!
Παρακαλω η μη κατεχονταις του "σπορ" να μην μιλανε γιατι δεν ξερουν!
Χωρια τις αγορας του αμαξιου εχω δωσει συνολικα πανω απο 18.000 ευρω
για ερευνα κ βελτιωση...
Οσοι με ξερουν κ εχουν μιλησει μαζι μου ξερουν....
γιαννη πρωτα απολα οσο ζουμε μαθαινουμε και ο καθενας εινα γνωστησ σε πραγματα που δν γνωριζει ο αλλοσ εκτοσ αν εσυ εισαι παντογνωστησ να σε ρωτανε για τα παντα μιλασ τοσην ωρα για εξυπνακηδεσ πουτσεσ και βουρτσεσ και βασικα τσακωνεσαι με τν εαυτο σουκαι εγω οπαδοσ τησ ατμοσφαιρασς ημουν ωσπου αγορασα το τουρμπακι μου... και εχω ξενιασει.... φτιαξε ενα 13αρι στα 160 αλογα δν σου λεω περισσοτερα και ελα με πρωτο σταδιο μαυροκαπακο να μετρησεις κολωνες... σε ακουω εδω και δυο μερεσ και στο τελοσ θα μασ πεις οτι πρεπει να σου ζητησουμε και συγνωμη που ποσταρουμε...... και τα Diesel μην τα κοροιδευεις γιατι με μια τουρμπινιτσα απο τετοια το 13αρι παλι δν το βλεπεις και ας εισαι πρωτο σταδιο...... και το κορυφαιο ασ σπασει στο τελος τουλαχιστον θα ναι μπροστα 1000% αλλωστε αυτο δν μετραει συμφωνα με τα λεγομενα σου????????
υγ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
Παλιά 17-02-08, 00:11
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
γιαννη πρωτα απολα οσο ζουμε μαθαινουμε και ο καθενας εινα γνωστησ σε πραγματα που δν γνωριζει ο αλλοσ εκτοσ αν εσυ εισαι παντογνωστησ να σε ρωτανε για τα παντα μιλασ τοσην ωρα για εξυπνακηδεσ πουτσεσ και βουρτσεσ και βασικα τσακωνεσαι με τν εαυτο σουκαι εγω οπαδοσ τησ ατμοσφαιρασς ημουν ωσπου αγορασα το τουρμπακι μου... και εχω ξενιασει.... φτιαξε ενα 13αρι στα 160 αλογα δν σου λεω περισσοτερα και ελα με πρωτο σταδιο μαυροκαπακο να μετρησεις κολωνες... σε ακουω εδω και δυο μερεσ και στο τελοσ θα μασ πεις οτι πρεπει να σου ζητησουμε και συγνωμη που ποσταρουμε...... και τα Diesel μην τα κοροιδευεις γιατι με μια τουρμπινιτσα απο τετοια το 13αρι παλι δν το βλεπεις και ας εισαι πρωτο σταδιο...... και το κορυφαιο ασ σπασει στο τελος τουλαχιστον θα ναι μπροστα 1000% αλλωστε αυτο δν μετραει συμφωνα με τα λεγομενα σου????????
υγ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
Mου φαινετε παντελι σε πικρανε πολυ το γεγονος οτι το ασημι στην 90αρα σου δεν δουλεψε ποτε για αυτο κ γραφεις αυτα που γραφεις!! Παντογνωστης δεν ειμαι αλλα δεν φοβομουν να πειραματιστω για να μαθω! Γιαυτο και πληρωσα οτι πληρωσα! Αν εσυ εμπλεξες κ δεν ασχοληθηκες δικο σου θεμα! Αλλα οταν εγω εφτιαχνα το μαυρο εσυ παλευες με το ασημι!Μετα πηρες μια celica κ θες να μας πεις οτι σε ενα χρονο μεσα τα εμαθες ολα???? χωρις πειραματα??? χωρις δοκιμες???? χωρις τιποτα???? Ασε ρε παντελι!!! Τραβα παιχτο γνωστης σε αυτους που δεν ξερουν!!! Εγω κ πληρωσα κ εμαθα κ εστησα κ ετρεξα κ εσπασα!!! Αλλα να ξερεις οτι για τα σπασιματα δεν εφταιγε το μοτερ αλλα το ξερο μου το κεφαλι!!! Κ ενα τελευταιο φιλικα.... οι κουλοι παιρνουν τουρμπο για να εχουν δικαιολογια για τις στροφες!!!! Οι τολμηροι παιρνουν ατμοσφαιρα κ την λιωνουν!!!! ααααααααα κ μιας κ το θυμηθηκα..... απο ποτε του περλα ειναι μαμα το μοτερ με 150 αλογα????????????????????
Παλιά 17-02-08, 00:28
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Thumbs down

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Mου φαινετε παντελι σε πικρανε πολυ το γεγονος οτι το ασημι στην 90αρα σου δεν δουλεψε ποτε για αυτο κ γραφεις αυτα που γραφεις!! Παντογνωστης δεν ειμαι αλλα δεν φοβομουν να πειραματιστω για να μαθω! Γιαυτο και πληρωσα οτι πληρωσα! Αν εσυ εμπλεξες κ δεν ασχοληθηκες δικο σου θεμα! Αλλα οταν εγω εφτιαχνα το μαυρο εσυ παλευες με το ασημι!Μετα πηρες μια celica κ θες να μας πεις οτι σε ενα χρονο μεσα τα εμαθες ολα???? χωρις πειραματα??? χωρις δοκιμες???? χωρις τιποτα???? Ασε ρε παντελι!!! Τραβα παιχτο γνωστης σε αυτους που δεν ξερουν!!! Εγω κ πληρωσα κ εμαθα κ εστησα κ ετρεξα κ εσπασα!!! Αλλα να ξερεις οτι για τα σπασιματα δεν εφταιγε το μοτερ αλλα το ξερο μου το κεφαλι!!! Κ ενα τελευταιο φιλικα.... οι κουλοι παιρνουν τουρμπο για να εχουν δικαιολογια για τις στροφες!!!! Οι τολμηροι παιρνουν ατμοσφαιρα κ την λιωνουν!!!! ααααααααα κ μιας κ το θυμηθηκα..... απο ποτε του περλα ειναι μαμα το μοτερ με 150 αλογα????????????????????
σιγουρα με πικρανε γιατι αυτα λεφτα πηγανε χαμενα.....εγω φιλε δν ειμαι ουτε το παιζω παντογνωστης.....εσυ καποτε γυρναγε4σ μια βαλβιδα σε ενα lada και μαs ελεγεσ οτι παιρνει 10 αλογα τα ξεχασες.... ασε εμασ τουσ κουλουσ με τα τουρμπατα να σε περναω απο πανω με 3οοο στροφεσ μεσα την ωρα που εσυ θα εισαι κολωνεσ πισω και θα φλερταρεισ με τα συνεργεια με τισ 8500 που θα εχεις.... εσυ δηληαδη οταν σου σπaσανε δυο φορεσ τι εκανε πανηγυριζες ???????? τα λεφτα μας επειδη τα βγαζουμε με δουλεια ολοι τα κλαιμε οταν δν πιανουν τοπο...... εσυ τωρα μπορει να εισαι και ο ωνασησ και μαγκια σου..... εγω με το τουρμπακι μαθαινω και θα μαθαινω συνεχεια οσο γιατο αν πειραματιζομαι ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο σενα που τα μαθεσ ολα.....οσο γαι του περλα εχει στομ ακι θα παντησει και αυτος .. αλλα ακου οτι ταμαξι φοαρει ιντερκουλερ εξατμιση αν δν το πιστευει προβλημα σου.. η μαλλον το προβλημα σου ηταν το ποσα εικοσαωαλβιδα φτασαν τα α150 αλογα στην δυναμομετρηση του power...???? ειλικρινα λυπαμαι για τον τροπο που σου μμιλαω καθως που μια γενικολογη συζητηση την γυρισες σε προσωπικη.......
Παλιά 17-02-08, 00:32
Το avatar του χρήστη ari
ari Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla 20v levin
Δύναμη Σεβασμού: 225
ari είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε σεις τα μαυρα πανε μια χαρα!! οχι μονο πατανε μαμα corolla με μοτερ glanza (με μεγαλη διαφορα πιστευω). αλλα και σε καροτσα starlet που ναι 900κιλα ριχνουν λιγο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-08, 00:34
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Thumbs down

οοσ για τουσ τολμηρους που ανεφερες λογικα θα εννοεις και τον ευατο σου μεσα σε αυτους... μονο που ανν διαβασεις δυο ποστ πιο πανω ψαχνεισ σφυριλατα. γιατι αραγε? η εισαι τολμηρος η δν εισαι ασ φησουμε λοιπον την τολμη στην ακρη και ας μιλησουμε για βελτιωση και εξελιξη........
υγ επισησ την φωτο που χεισ στο αβαταρ σου μαλλον κουλος θα ειναι ο δηγοσ εκτοσ αν και αυτο φοραει εικοσαβαλβιδο... δν νομιζω μαλλον φοαρει αυτο που ονειρευεσαι εσυ εγω και πολλοι πολλοι αλλοι τουουτακηδες...
εδω κολλαει το μην τα ισωπεδωνουμε ολα......
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πεταλουδα για Vvti davarisx TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 11-04-12 19:35
λειτουργια vvti MARMEL SUPPORT 0 23-10-09 20:48
Ρυθμιζεται το VVTi??? nicorolla SUPPORT 15 09-04-08 01:23
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ VVTi ΘΕΟΔΩΡΟΣ SUPPORT 4 11-02-07 21:00
vvti vvtli? labros_k ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-01-07 14:17

Page generated in 0,18048596 seconds (80,44% PHP - 19,56% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com