Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
Εμένα θα μου άρεσε καλύτερα αν αντι αεραγωγό στο καπό είχες βάλει intercooler μπροστά, αλλά μάλλον το θες μαμα ε? οπότε οκ. Πάντως υστερεί με το i/c επάνω! και το Summer υποφέρει! έτσι ήμουν και εγώ στο Starlet GT με το 4E-FTE και έχει τρελές διαφορές αν είναι κάτω και μπροστά.
Για βάψιμο θα προτιμούσα το χρώμα το μαμά και όχι κάτι άλλο γιατί θα κάνει πολύ μπαμ!
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
το ψυγεο ηταν μονοδρομος να μπει στη θεση του για 3 πρωταρχικους λογους
κρυβει τον ογκο του μοτερ
δεν θα εχει ιχνος λαγκ
η δικη μου γνωμη ειναι οτι εκει αποδιδει καλυτερα...
Δύναμη Σεβασμού: 402
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
το ψυγεο ηταν μονοδρομος να μπει στη θεση του για 3 πρωταρχικους λογους
κρυβει τον ογκο του μοτερ
δεν θα εχει ιχνος λαγκ
η δικη μου γνωμη ειναι οτι εκει αποδιδει καλυτερα...
εγω δεν εχω γνωμη αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι φιλος μου με impreza sti 500 αλογα το εχει στην εργοστασιακη θεση χωρις κανενα προβλημα..
οποτε μαλλον καλα εκανες κ το εφησες εκει..
Δύναμη Σεβασμού: 192
εγώ ξέρω πάντως από το Starlet του φίλου ότι με το που κατέβασε το i/c κάτω πήρε άλογα το αμάξι..με δυναμομέτρηση πρίν και μετά..δικιά μου γνώμη να το βάψεις στο μαμά χρώμα.