Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-09-09, 16:19
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε θέλω να σε αμφισβητήσω,
απλά επειδή η αεροδυναμική αντίσταση είναι ανάλογη της 3ης δύναμης της ταχύτητας θεωρώ ότι αν ένα αμάξι στα 130 θέλει 7.5 lt/100km τότε στα 160 θέλει πολύ παραπάνω από 8.5 lt/100km. Την κατανάλωση αυτή την έχεις μετρήσει σαν μέση κατανάλωση ή σαν στιγμιαία? Δηλαδή έχεις κάνει για ώρα ταξίδι με 160 και σου έγραψε μέση 8.5?

Σορρυ που ρωτάω αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι στα σε κάποια ταχύτητα η κατανάλωση είναι τόσο και απλά βλέπουν την στιγμιαία κατανάλωση που γράφει και που μπορεί να είναι σε ανηφόρα-κατηφόρα η ότι άλλο έχει συμβεί.

Οι τιμές που αναφέρω εγώ είναι μετρημένες ως έξης. Βγαίνω εθνική πιάνω μια ταχύτητα και τότε μηδενίζω τον μετρητή και τον ξαναβλέπω μετά από ώρα και πριν μπω σε επαρχιακούς ή σε πόλη κλπ. Δηλαδή αναφέρονται μόνο στην κίνηση σε υψηλές ταχύτητες.
Όπως αναφέρεις έχουμε μετρήσει κι εμείς. Δυστυχώς για εμάς του Corollaκηδες οι τιμές είναι στα πλαίσια που αναφέρω.....

EDIT: Στο δικό μου Corolla 1.6, στα 130 έχω 7,7-8lt/100km και στα 160 έχω κοντά στα 9.......

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsport192 : 16-09-09 στις 16:24.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-09, 16:41
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν συμβαίνει το συγκεκριμένο για πολλούς λόγους.
Τι να πω ρε Πάνο... Στο λινκ που διαβασαμε που περιέγραφε παρόμοιο πρόβλημα σε μια celica TS, καπου εκει εντόπισαν το κόλλημα και με την αλλαγή σεβρό (air pump το λεει) διορθώθηκε...

Η μονη λυση που μενει τωρα ειναι να στείλουμε τον Μπάμπη στο Μαντείο των Δελφών για να του δωσουνε κανενα χρησμό του στυλ "Ήξεις αφήξεις, ουκ το check engine θνήξεις"...

Λες να βγάλει άκρη?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-09, 19:07
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Cool

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
... Λες να βγάλει άκρη?
Αμέ, αμέ!

Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-09-09, 23:49
Το avatar του χρήστη gio911
gio911 Offline:

Περιοχή: Ρέθυμνο
Δύναμη Σεβασμού: 233
gio911 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
λογικα εννοεις τον AFM τον οποιο κ εχω αντικαταστησει με καινουριο..ο κωδηκος P0410 εαν θυμαμαι καλα σημαινει δυσλειτουργια ροης αερα..
ναι αυτο καθαρισα

Τελικα εμενα μου εβγαλε την εξης βλαβη με κωδικο C1201
και τωρα που το θυμηθηκα ειχα αλλαξει υγρα φρενων και τακακια 15 μερες πριν,τι ναπω !λεται να παιζει καπιο ρολο αυτο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-09, 01:53
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 319
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο καινούργια αυτοκίνητα δυστυχώς οι επιλογές είναι λίγες. Το punto abarth είναι μια επιλογή αλλά διάβασα ότι καίει, έχει άσχημα πλαστικά και γενικά το όνομα fiat στην οικογένεια δεν τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης. Η άλλη επιλογή είναι το Bravo με ότι συνεπάγετε παραπάνω. Peugeot δεν μου αρέσουν, ford-mazda σε νορμαλ κυβικά δεν έχουν κάτι. Τα astra επίσης δεν τα γουστάρω και τα θεωρώ πολύ κλασικούρα σε σχέση με το εσωτερικό της corolla. Η μόνη επιλογή που μένει είναι η Honda Με το καινούργιο civic μτχ αλλά με τα ίδια € παίρνεις και μτχ CTS 2005. Βέβαια το εσωτερικό του civic είναι πολύ διαστημικό και ίσως να είναι και πιο ποιοτικό.;
Tα απέκλεισες μόνος σου σχεδόν όλα.
Πάντως αν έδινα 18.000 θα αγόραζα καινούργιο, έχει άλλη χάρη και δεν θα πάρεις πίσω λιγώτερα αν το πουλήσεις σε 3 χρόνια.
Για μία MITO θα έπαιρνα το ιταλικό ρίσκο, αλλά όχι για Bravo, Abarth κτλ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-09, 10:12
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
H MITO είναι ενα punto grande με αλλα ρουχα. Ποιοτητα ίδια, κινητήρας ίδιος, πάτωμα ίδιο. Τα μονα που αλλαζουν είναι:

Στα υπέρ:
- Πιο ομορφο εμφανησιακα.

Στα κατά:
- Πιο ακριβο
- Πιο ακριβα σερβις, ανταλλακτικά
- Πιο αργό απο το Punto
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-09, 13:55
PeterIoannou Offline:

PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Cool

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE Εμφάνιση μηνυμάτων
...Πάνο δυστυχώς εκτός απο peugot mini cooper & corsa opc δεν υπάρχει κάτι σε 1.6. Γιατί λες ότι σε 3 χρόνια θα ψάχνω πάλι, λόγο αξιοπιστίας;
Υπερτροφοδοτούμενο 16άρι που βγάζει 180hp -έστω και με verboost- όταν οδηγηθεί από "βενζινοκέφαλο", δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο εκατομμύριο να μην αρχίσει να βγάζει τα χίλια μύρια προβλήματα πάνω στην τριετία.
Για παράδειγμα, φίλος με Golf TSi -το 170άρι- μου είπε πρόσφατα πως η "μαμά" σκάστρα παραδίδει το πνεύμα της ανά 10000km περίπου.
Και έχω ακούσει και άλλα πολλά για εργοστασιακά τουρμπάτα που είναι ήδη "πιεσμένα".
αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ξαναπήρα για μία ακόμα φορά TS μεταχειρισμένη... Και δεν το έχω μετανιώσει! Ακόμα...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-09, 14:53
4ZZ-FE Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 pro
Περιοχή: ΑΘήνα
Δύναμη Σεβασμού: 242
4ZZ-FE είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μάλιστα, το facelift έχει πιο κοντές σχέσεις απο το pro?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπερτροφοδοτούμενο 16άρι που βγάζει 180hp -έστω και με verboost- όταν οδηγηθεί από "βενζινοκέφαλο", δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο εκατομμύριο να μην αρχίσει να βγάζει τα χίλια μύρια προβλήματα πάνω στην τριετία.
Για παράδειγμα, φίλος με Golf TSi -το 170άρι- μου είπε πρόσφατα πως η "μαμά" σκάστρα παραδίδει το πνεύμα της ανά 10000km περίπου.
Και έχω ακούσει και άλλα πολλά για εργοστασιακά τουρμπάτα που είναι ήδη "πιεσμένα".
αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ξαναπήρα για μία ακόμα φορά TS μεταχειρισμένη... Και δεν το έχω μετανιώσει! Ακόμα...
Πάνος.
Πάνο εδω όμως μιλάμε για το απόλυτα πιεσμένο 1400άρι με turbo +compressora εκτός αν δεν εννοείς το GT. Οι καινούργιοι κινητήρες TSI 1.4 160 που φοράει και το siroco έχουν τα ίδια με τους παλιούς;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-09, 19:02
PeterIoannou Offline:

Wink

Θα σου απαντήσω έμμεσα, πλην όμως, σαφέστατα!
Είχα το Uno Turbo 1.4 το 1990-1992, όταν τα υπερτροφοδοτούμενα αυτοκίνητα μετριούνταν στα δάχτυλα του χεριού.
Με τον τρόπο που οδηγούσα τότε -προσέχοντας πάντα το μοτέρ- οποιοδήποτε από αυτά που ανέφερες θα το είχα πάρει στα χέρια!
Μπορεί το Fiatάκι να μην είχε ποιότητα κατασκευής και να είχε άλλα χαζά, αλλά από μοτέρ ήταν μια χαρά! Και στα 60.000km που ήταν στα χέρια του αδερφού μου και τα δικά μου, ο κινητήρας δεν έκανε τσακ.
Απλά, σήμερα, δεν θα έπαιρνα κανένα από αυτά που αναφέρεις. Εκτός συνταρακτικού απροόπτου...
Πάνος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 18-09-09 στις 11:52. Αιτία: Προσθήκη κειμένου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-09-09, 00:01
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 319
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
H MITO είναι ενα punto grande με αλλα ρουχα. Ποιοτητα ίδια, κινητήρας ίδιος, πάτωμα ίδιο. Τα μονα που αλλαζουν είναι:

Στα υπέρ:
- Πιο ομορφο εμφανησιακα.

Στα κατά:
- Πιο ακριβο
- Πιο ακριβα σερβις, ανταλλακτικά
- Πιο αργό απο το Punto
Mία λευκή ΜΙΤΟ ή ένα λευκό sirocco 1.4 τούρμπο θα τα έπαιρνα με το συναίσθημα, όχι την λογική.
Η λογική θα έλεγε Auris 1600 ! Που νομίζω έχουν 130+ άλογα τώρα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,19924593 seconds (82,06% PHP - 17,94% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com