δεν ειναι για να βγαινω βολτα....
στο δαφνι κοκκινο σκοντα οκταβια rs με ωραια ζαντικα 4 εξατμισεις, οργανα, δυνατη μουσικη κτλ κτλ και ενα ματσο αυτοκολητα που νομιζε οτι δεν υπαρχει αμαξι να τον περασει και δεν εκανε δεξια....
μιλαμε ξυλο... πολυ ξυλο και αμετρητες κολωνες πισω...
ενα χρυσαφι Μ3 Ε46 ειχε 3 25ρηδες μεσα και χασκογελουσαν....
επρεπε καποιος να δει πως τους κοπηκε το γελιο ξαφνικα....
μετα τα σπινιαρισματα της πρωτης και εμενα και του Μ3 ψιλομπλεξαμε στην κινηση αλλα ξαναβρεθηκαμε στο ανοιγμα δευτερης αλαγη τριτης...
ειχε μεινει σε αυτην την αποσταση 1-2 καροτσες πισω αλλα επιφυλασομαι να μιλησω γιατι ειναι ενα πολυ σεβαστο αμαξι και δεν ξερω αν ο οδηγος το ανοιξε πληρως...
παντως χαμηλωσα τη μουσικη και το ακουγα που μουγκριζε...
μακαρι να τον ξαναπετυχω...
στην αναβαση σχιστου απο σκαραμαγκα προς πειραια ηταν ενα καβασακι zxr636 με μια ψοφια γκομενα πισω...
περιμενουμε διπλα διπλα κοκκινο φαναρι δυο μας χωρις κανεναν αλλον. του λεω δεν μπορω να σου ριξω εκκινηση αλλα θα σου ριξω απο τα 120 και μετα
μου λεει... πλακα κανεις ρε φιλε?
του λεω ελα πισω μου και στα 120 θα σου αναψω αλαρμ και τοτε χωστα...
η ψοφια γκομενα ψοφουσε...
δωστου δωστου του λεγε....
σηκωνω 1.1 του αναβω τα αλαρμ στα 130περιπου και ακουω το καβασακι και την acrapovic να ουρλιαζει... και με προσπερναει ελαφρως και σιγα σιγα και ηταν και οι 2 ψαρωμενοι στο τεποζιτο.... οι πεταλουδες του καβασακι κοντευαν να της ρουφηξουν τα βυζια της ψοφιας...
μεχρι τα 220 αναβαση με περασε περιπου 8-10 μετρα.... και αυτα λαχανιασμενα. δεν μπορουσε να ξεκολησει παραπανω με τπτ. για να μην πω πλησιαζα γιατι λογικα τελειωσαν τα γκαζια του και πηγαινε πλεον σιγα σιγα απο την αεροδυναμικη του...
εγω μολις ειχα κουμπωσει 5η και φουσκωνα καλα...
στην κορυφη το φαναρι ηταν παλι κοκκινο...
υποκλιθηκε χαιρετησε και πηγε στο καλο.....
αν βλεπατε πως ηταν η ψοφια στο φαναρι θα γελουσατε μια βδομαδα...
αφου εγω δεν κρατηθηκα!!!
ηταν λες και τσακωθηκε με τπτ γατες...
το μακιγιαζ σε συνδυασμο με τα δακρυα της ειχε παει πισω απο τα αυτια της,ειχε περικυκλωσει το σβερκο της και ειχε συναντησει, το ενα το αλλο........
τρελο γελιο λεμε...
καλα για το μαλλι αφανα ουτε λογος...
ουτε ο σιμοντσελι δεν ειναι ετσι...