Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-09-18, 22:56
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφορε κάτι άλλο βασικό τα βεντιλατερ δουλεύουν?
sorry δεν ειχα δει το μυνημα αυτο, φυσικα και δουλευουν, μαλιστα το εχω αλλαξει και εχω βαλει με ποιο δυνατο μοτερ απο αλλο μοντελο της Toyota.
Eχει ελεγθει πολλες φορες.
Και οταν αποσυνδεσα το καλωδιο της φυσας στην βαλβιδα του και δουλευε ασταματητα δεν αλλαξε κατι παλι ειχα το ιδιο προβλημα με τις θερμοκρασιες.
Οταν παιζει το A/C αναβει και του συμπυκνωτη.
Πριν βαλω μπροστα αλλο IC ποιο μεγαλο οταν εβαζα A/C επεφτε η θερμοκρασια τωρα δεν εχει αισθητη διαφορα, ισως μικρη αλλα αμελητεα.

Παράθεση:
Οι φλάντζες οι σημερινές σφίγγονται μια και εξω.δεν είναι όπως παλιά που ξαναπηγαινες και την σφιγγαν και άλλο επειδή είχε πατησει.
Βάλε φλάντζα μαμά και πήγαινε να στην βάλει άνθρωπος που να γνωρίζει καλά τα toyota.
Αν έφαγε ένα πλανιαρισμα ελαφρή το καπάκι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Επίσης να ξαναμετρηθει η κεφαλή μήπως σου άρπαξε πάλι.
Σου είπα την γνώμη μου η φλάντζα που φοράς τώρα κάπου έχει σκάσει.

Υ.γ Με τι πίεση δουλεύεις την τουρμπίνα?
Ναι και εγω δεν το πιστευω αυτο, θα ειναι τσαμπα ο κοπος και θα χασω τον χρονο μου + οτι πρεπει να παρω αδεια να λειπω μια μερα απο την δουλεια.
Το καπακι οπως μου ειπε ο μαστορας που το εκανε ειπε 2 δεκατα και ειπε οτι ειναι πολυ.
Εχω ενα ξαδερφακι με Ε90 + 4EFTE και το ειχε τερμα οσο παει πολυ αξιοπιστο γενικα του ειχε βγει αλλα το εδωσε προσφατα γιατι ετοιμαζει 4A-G(T)E.
Του εμειναν καποια πραγματα και θα μου δωσει με καλες τιμες.
Εχει και ψυγειο αλουμινιου (ολοκληρο) 130 ευρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει, τον Ιουνιο το αλλαξα, ειναι στις μαμα διαστασεις λιγο ποιο πλατυ και φαρδυ στις ραφες πανω και κατω.

Επισης μου ειπε για καλο μαστορα που φτιαχνει Toyota και εκανε το δικο του ολες τις μετατροπες που ειχε κανει + την αρχικη.
Οποτε μαλλον θα το δω με αυτον.
Επισης προτεινει να παρω την κεφαλη που εχω απο το αλλο μου μοτερ να την δει μαστορας αν ειναι οκ, αν ειναι να μπει εκεινη καλυτερα.
Και ελατηρια βαλβιδων νεα, εννοειτε γνησια φλαντζα μαμα κεφτεκ, καθως και κεφαλοβιδες.

Τωρα την δουλευω 0.25 bar τερμα κατω οσο παει, γιατι πατιναρει ο συμπλεκτης, χαλασε απο ενα χαλασμενο wastegate actuator, ανεβαζε πολυ αποτομα και επειδη ηταν stock δεν αντεξε την αποτομη ροπη, πατιναρε πολλες φορες και παει, θα την ακουσε και με τις ζεστες.
Δεν αλλαζω ακομα ομως θελω πρωτα να φτιαξω την θερμοκρασια και μετα αυτο.
Η μεγιστη που εφτανα σε δοκιμες μεχρι να την κατεβασω ηταν οσο παει στον κοφτη δλδ 0.87 bar.
Exω βαλει ενα manual boost controller και προσπαθουσα να κανω καθυστερηση στο ανοιγμα της πιεσης μπας και δεν ανοιγει αποτομα αλλα βαρουσε κοφτη τελικα.
Μετα καταφερα να επισκευασω το παλιο wastegate actuator και το manual boost controller το εβαλα εκει που ηταν το hi low boost το μαμα και ετσι μειωνει μεχρι 0.25, αν το σωληνακι μεινει ανοιχτο δουλευει 0.75 τοσα δουλευα 15 χρονια, 5 στο starlet GT ep82 και 10 στην Ε11.

Καπως ετσι παει και ο συμπλεκτης και εχει φτασει τωρα να εχει καπου 15000 και κατι ψιλα χλμ αλλα το προβλημα εμφανιστηκε στις 7000χλμ. μετα την αλλαγη wastegate actuator απο αλλη ct9 που ειχα. Μεχρι τοτε δεν ειχα θεμα. Ο επομενος θα ειναι για αρκετα παραπανω αλογα να μην εχω ξανα θεμα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-09-18 στις 23:20.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-18, 00:38
costas.x Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 188
costas.x είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα.
Οι φλάντζες κεφαλής εδω και αρκετά χρόνια σφίγγονται σε 1 ή 2 στάδια + κάτι μοίρες (στον 4efe 1 στάδιο 22Νm, 2 στάδιο 44Nm, 3 στάδιο +90 μοίρες) μια φορά και δεν ασχολείσαι ξανά.

Οταν στο εξτρά όργανο θερμοκρασίας που έβαλες σου δείχνει 130 ή 140 βαθμούς το μανίσιο τι δείχνει?
Οργανο θερμοκρασίας λαδιού έχεις?(θα ηθελα να ήξερα όταν το νερό δείχνει 140 το λάδι πόσο δείχνει?)
Συμπληρώνεις καθόλου νερά στο ψυγείο?
Ρωτάω γιατί σε φίλο με αρπαγμένη φλάντζα περνούσε συμπίεση στο νερό το έβραζε το περνούσε στο δοχείο και απο το δοχείο στο δρόμο.
Αν άνοιγες το καπό έβλεπες ενα δοχείο γεμάτο υγρό και ενα ψυγείο να θέλει συνέχεια συμπλήρωμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-18, 07:34
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από costas.x Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα.
Οι φλάντζες κεφαλής εδω και αρκετά χρόνια σφίγγονται σε 1 ή 2 στάδια + κάτι μοίρες (στον 4efe 1 στάδιο 22Νm, 2 στάδιο 44Nm, 3 στάδιο +90 μοίρες) μια φορά και δεν ασχολείσαι ξανά.

Οταν στο εξτρά όργανο θερμοκρασίας που έβαλες σου δείχνει 130 ή 140 βαθμούς το μανίσιο τι δείχνει?
Οργανο θερμοκρασίας λαδιού έχεις?(θα ηθελα να ήξερα όταν το νερό δείχνει 140 το λάδι πόσο δείχνει?)
Συμπληρώνεις καθόλου νερά στο ψυγείο?
Ρωτάω γιατί σε φίλο με αρπαγμένη φλάντζα περνούσε συμπίεση στο νερό το έβραζε το περνούσε στο δοχείο και απο το δοχείο στο δρόμο.
Αν άνοιγες το καπό έβλεπες ενα δοχείο γεμάτο υγρό και ενα ψυγείο να θέλει συνέχεια συμπλήρωμα.
Καλημέρα, το οργανο το εβαλα μετα εφόσον ειχα πρόβλημα για να ξερω τι παιζει από θερμοκρασίες, το μαμα είναι η γνωστη βελονα που δειχνει παντα στην μεση! για να αρχισει να ανεβαινει το άλλο οργανο πρεπει να δειξει 140 και παραπανω. Όταν παει τερμα 150 εχει αρχισει το μαμα οργανο να παιρνει σιγα σιγα την ανηφορα και δεν ξερω και ποσο είναι για στα 150 τερματιζει!
Όχι δεν εχω θερμοκρασια λαδιου αλλα φανταζομαι κατι αναλογο θα γινεται δεν ακουω όμως θορυβο βρασίματος στο μοτερ μονο τα νερα βραζουν. Παντως αντι 5000χλμ τωρα αλλαζω λαδια 3000χλμ.
Όχι δεν λειπει νερο από το ψυγειο τιποτα. Στο δοχειο εχω χαμηλα την σταθμη γιατι κανει υπερχειλιση όταν βραζουν και τοτε χανω, αλλα εκει εχουν μεινει και αυτά.
Ναι αυτό που λες γινεται αν γεμισω στην κανονικη σταθμη αυτό κανει, βραζουν και χυνονται. Αφου παρκαρω και τα κολαρα ψυγείου χορευουν σαμπα ποσην ωρα! βραζουν ΜΟΝΟ αν η θερμοκρασια πατησει εστω και λιγο στους 135. Τωρα που ηρθα δουλεια 6 το πρωι εφτασα εδώ με 120 βαθμούς. Το μεσημερι αν δεν ανεβω μεγαλη ανηφορα εχω και 130 αν παω σε ανηφορα και 140 και αν είναι μεγαλη ή διαρκειας παει τερμα και ανεβαζει και ο δεικτης. Τωρα που εχει και αλλους δρομους προσπαθω να τις αποφευγω, μονο ισια και κατηφορες.

Aυτος που το εφτιαξε μεχρι ότι είναι μαπα το οργανο ελεγε και να το βγαλω γιατι δειχνει θερμοκρασίες....ΕΛΕΟΣ!!!!
Το ότι τα νερα βραζουν και τα κολαρα χορευουν και γουργουριζουν είναι της ιδεας μου....
αφου δεν πιανεται τιποτα στο αμαξι ζεματάνε τα παντα, στο καπο το μεσημερι μπορεις να ψησεις ανετα πα ι δακια και με το νερο βραζεις αυγουλακια.
Ότι δικαιολογια νανε να μην ασχοληθεί, αφου τον ζαλισα με τα 1000 ζορια ειπε να σφιξει τις βιδες και αν είναι αυτό!

Αν κανω αυτά που ειπα πριν στο άλλο ποστ, λεω να παρω και νεα βαση θερμοστατη, το ξερω ότι εχει κοντα 90 ευρω, αλλα η δικια μου είναι με τα σωληνάκια στις ακρες της τουρμπίνας πχ σπασμένα απότομα από την σκουρια, μπορει να εχει εσωτερικα βουλώματα και επισης μου εσπασε το σπειρωμα από το μαμα οργανο και εχω βαλει αλλου τον αισθητηρα σε μια αναμονη που ειχε.

Ξερει καποιος να μην ψαχνω τι νουμερο είναι οι κεφαλοβιδες σε mm και τι εργαλειο θελουν? αμα είναι θα πρεπει να βγαλω την κεφαλη από το παλιο μοτερ που εχω. Εχω τις παλιες αλλα και αυτές καπου στο εξοχικο είναι παρατημένες και δεν μπορω να δω τωρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-18, 10:15
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 209
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφορε αν είχες τους βαθμούς που λες το μαμά όργανο έπρεπε να ήταν τέρμα επάνω και όχι στην μέση που λες ότι είναι τώρα.
Πριν κάνεις οτιδήποτε στην κεφαλή βγάλε και κάνε έλεγχο στον θερμοστάτη ότι είναι εντάξει.
Ριχτον μέσα σε ένα μπρίκι βαλτο να βράσει και δες αν ανοίγει.
Στο ψυγείο βγάλε τα κολάρα πάνω και κάτω και ρίξε νερό από την πάνω τρύπα με το λάστιχο που ποτίζεις.
Αν σου πετάει νερά έξω είναι βουλωμένο.
Ξεκινά με τα απλά και ύστερα πας στα πιο βαθειά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-18, 10:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Νικηφορε αν είχες τους βαθμούς που λες το μαμά όργανο έπρεπε να ήταν τέρμα επάνω και όχι στην μέση που λες ότι είναι τώρα.
Πριν κάνεις οτιδήποτε στην κεφαλή βγάλε και κάνε έλεγχο στον θερμοστάτη ότι είναι εντάξει.
Ριχτον μέσα σε ένα μπρίκι βαλτο να βράσει και δες αν ανοίγει.
Στο ψυγείο βγάλε τα κολάρα πάνω και κάτω και ρίξε νερό από την πάνω τρύπα με το λάστιχο που ποτίζεις.
Αν σου πετάει νερά έξω είναι βουλωμένο.
Ξεκινά με τα απλά και ύστερα πας στα πιο βαθειά.
όλα αυτά που λες τα εχω κανει πενηντα φορες….
3 θερμοστάτες εχω αλλαξει, δουλευει κανονικα, καταρχήν πιανεις το κατω κολαρο και βλέπεις αρχικα ότι είναι κρυο και όταν ανοιξει ζεσταινει και αυτό.
Το οργανο το μαμα στο ταμπλο μπορει να εχει μια καθυστερηση να ανεβει, επειδή εσπασε ο αισθητήρας στην βαση θερμοστατη και το εχω βαλει ποιο μπροστα σε μια αναμονη που ειχε έναν αλλον που δεν δουλευε και με συστολή 3/8 σε 1/8 αν θυμαμαι καλα. Οποτε μπορει να εχει καθυστερηση, επισης από τοτε δεν δειχνει εντελως στην μεση αλλα λιγο ποιο χαμηλα, οποτε σιγουρα αργει.
το άλλο οργανο δεν κανει λαθος παντως, εχω μετρησει και με θερμομετρο στο υγρο τα ιδια ελεγε. Απλα το μαμα οργανο αργει πλεον να ανεβει.
Εξαλου βλεπω ποτε βραζει τα νερα, αν πατησει 135 βραζουνε. Το πρωι με 120 δεν βραζουν. Αλλα ότι πας να πιασεις δεν μπορεις. Δλδ αν πιασω με την παλαμη τα κολαρα ψυγείου σιγουρα θα παθω εγκαύματα!
Το ψυγειο αλλαχτηκε μεσα ιουνιου και εκει κοντα και η αντλια νερου.
Εχω αλλαξει και την πανω ταπα ψυγείου και 2 φορες και τα κολαρα του παλι τωρα μαιο-ιουνιο.

Αφου εχω γραψει αναλυτικα ρε συ τι εχω αλλαξει δες την λιστα στο 1ο ποστ εδώ http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=25672, εχουν αλλαχτεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ που εχουν σχεση με το κύκλωμα ψυξης και μιλαμε ΦΕΤΟΣ.
Το μονο που δεν εχει αλλαχτεί είναι σχετικα με το καλοριφέρ αλλα εχω κανει καθαρισμο το κύκλωμα της σερπαντίνας του και ηταν οκ ότι εμπαινε-εβγαινε χωρις σκουριες. Επισης το ΣΚ αλλαξα ένα παλιο του κολαρο τα αλλα εχουν αλλαχτεί λιγο ποιο πριν.

Επισης στο οργανο πριν βαλω πανω το ΤΑΦ στο κολαρο το πανω του ψυγείου, ειχα και αλλον αισθητηρα διαφορετικου τυπου και τον ειχα πανω στην βαση θερμοστατη, θεωρησα ότι μετραει λαθος επειδή ειχα αυτά τα μεγαλα νουμερα, και κατι βλακεια εκανα γιατι ηταν πανω σε συστολή και δεν εμπαινε πολύ μεσα και τον εσπασα….
μετα πηρα τον αλλον που μπαινει στο ΤΑΦ στο πανω κολαρο ψυγείου και ΠΑΛΙ οι θερμοκρασίες είναι ΙΔΙΕΣ!!!
οποτε δεν παιζει να μετραει λαθος.
Εχω και πολυμετρο που εχει αισθητηρα θερμοκρασίας επαφης και εχω δει και σε μεταλλα και είναι πολύ μεγαλες, και εχω μετρησει και με επαγγελματικο της δουλειας και με επαφης και με λειζερ.

το ποιο πιθανο που λενε οι περισσοτεροι εχει κανει μκια ο μηχανικος, ειτε είναι μαπα οι κεφαλοβιδες και η φλαντζα.
το ότι κανει την παπια και αποφευγει και αρχιζει τις δικαιολογιες μου φαινεται υποπτο.
και αυτό με το να σφιξει τις κεφαλοβιδες μετα από 1000-2000χλμ μου το ειχε πει από την αρχη! και οποιον αλλον εχω ρωτησει λεει δεν ισχυει αυτό!

Επισης από τις θερμοκρασίες εγιναν ζημιες σε φυσες της πλεξούδας, κοπηκαν καλωδια στην βαλβιδα βεντιλατερ, και στην βαλβιδα ψυχρης εκκίνησης.
Ειδα και επαθα να τις φτιαξω τωρα παιζουν σωστα όμως.
Και οι φυσες των μπεκ εχουν σπασει τα κλικς γιατι ξεραθηκαν τα πλαστικα.
Και δεν ξερω τι άλλες ζημιες θα γινουν με τέτοιες θερμοκρασίες.

Χαλαρη οδηγηση σε ΙΣΙΟ δρομο εχω 95-100 στο οργανο, μολις ανηφορησει λιγο ανεβαινει αμεσως. Ποσες φορες ειπα μετραει λαθος το οργανο είναι της ιδεας μου, εχω κανει ΑΠΕΙΡΕΣ δοκιμες, εχω σταματησει, εχω πιασει κολαρα, εχω δει νερα. ΔΕΝ είναι! δυστυχως αυτό γινεται!!!
και αν εχει κατηφορες κατεβαινει, παλι ειπα είναι της ιδεας μου, βρηκα κατι μεγαλες σε Πεντελη και σταματησα σε κατηφορα και η θερμοκρασια επεφτε στο ρελαντί, ενώ σε ανηφορα ακομα και με ρελαντί ανεβαζει!!!!
Σιγουρα είναι κυκλοφοριακο το πρόβλημα και εχει να κανει αποκλειστικα με το μοτερ, αν δεν ανοιχτει παλι δεν θα το βρω ΠΟΤΕ!

A! αν και μπορει να το εχω πει....
από όταν επισκευαστηκε το αμαξι εκανε φούσκες στο παραφλου. Δλδ όταν βαλω μπροστα με την ταπα να λειπει κανει φούσκες το υγρο φουσκωνει και χυνεται, το κανει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, χωρις ακομα να εχει θερμοκρασια το νερο!!!!! δεν μιλαμε όταν εχει 100+! δλδ βαζω το δακτυλακι μου μεσα στο ψυγειο και δεν με καιει καν από τοτε.
Εφόσον αλλαξα αντλια και ψυγειο ΠΑΛΙ τα κανει, αλλα σε αρκετα μικροτερο βαθμο.
Ο μηχανικος που το εφτιαξε λεει ετσι κανουν όλα....
εγω πιστευω ότι είναι καυσαερια στο παραφλου αυτά.
Επισης τα κολαρα του ψυγείου μερικες φορες όταν πας να τα πιεσεις είναι μπαλονια….επειδή εβαλα νεα είναι σφιχτα τωρα και δεν το καταλαβαίνεις ευκολα, μετα παλια το καταλαβαινα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 04-09-18 στις 11:13.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-18, 11:11
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Τότε κατευθείαν ανοίγεις καπάκι μετράς μην έχει πάρει και μόνος σου με μεταλλικό χάρακα και φιλερ υπάρχουν και οδηγίες στο νετ και αλλάζεις φλάντζα.
Όλα αυτά σε μάστορα γνωστή των toyota.
Αν θες σου προτείνω έναν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-18, 11:16
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Τότε κατευθείαν ανοίγεις καπάκι μετράς μην έχει πάρει και μόνος σου με μεταλλικό χάρακα και φιλερ υπάρχουν και οδηγίες στο νετ και αλλάζεις φλάντζα.
Όλα αυτά σε μάστορα γνωστή των toyota.
Αυτό θα ελεγα μαστορα, οκ ξερω αρκετα και αυτά εδώ θεωρια, αλλα πραξη δεν εχω κανει ποτε. Μου εχει συστησει έναν ο ξάδερφος μου με την Ε90 μονο με toyota ασχολειτε αυτος και εκει εχει κανει το δικο του από το μηδεν.
Εγω δεν κανω τετοια θα κανω μκια και παλι θα τρεχω + ότι δεν εχω χρονο.
Αλλα θελω να το κανω με την άλλη κεφαλη που εχω να είμαι σιγουρος.
Θα την βγαλω να την παω να την δει. Θα μιλησω μαζι του πρωτα.
Επισης νεα ελατήρια βαλβιδων, νεα βαση θερμοστατη και νεες βιδες κεφαλης εννοείτε και παλι τσιμουχακια βαλβιδων.

Υ.Γ ξερει κανεις τελικα οι κεφαλοβιδες ποσα mm είναι και τι θελω να τις βγαλω από το παλιο μοτερ που εχω? γιατι είναι στο εξοχικο και πρεπει να παρω εργαλειο.

με PM για πες να δω ποιος είναι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-18, 13:01
costas.x Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 188
costas.x είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα Νικηφόρε.
"''Όχι δεν λειπει νερο από το ψυγειο τιποτα. Στο δοχειο εχω χαμηλα την σταθμη γιατι κανει υπερχειλιση όταν βραζουν και τοτε χανω, αλλα εκει εχουν μεινει και αυτά.""

Αν όντος περνάει συμπίεση στο κύκλωμα ψύξης λόγω φλάντζας μου κάνει εντύπωση που δέν σου κατεβάζει τα υγρά του ψυγείου.
Απο την στιγμή που λες οτι τα βράζει και βλέπεις μεγάλες θερμοκρασίες -ακόμη και τάπα στα 1.3 bar να είχες - κάποια ποσότητα στα ζόρια θα έπρεπε να στην πετάξει.
Πάντως απο την στιγμή που τα έχεις αλλάξει όλα (ψυγείο/ αντλία νερου/κολλάρα), τα υγρά είναι στη σωστή ποσότητα, τα βεντιλατέρ δουλεύουν κανονικά, το avans είναι στις σωστές μοίρες, ο χρονισμός είναι σωστός, και θεωρούμε οτι η φλάντζα κεφαλής είναι εντάξει τότε το μόνο που μένει είναι οτι για κάποιο λόγο δεν γίνεται γρήγορη κυκλοφορία του ψυκτικού.
Στο μυαλό μου έρχεται οτι έβαλες κάποια στιγμή λάθος αντιπυκτικό και πιθανόν -οπως στο ψυγείο - σου δημιούργησε στενώσεις στον κορμό του κινητήρα και δεν γίνεται καλή κυκλοφορία (παρ οτι είναι καινουρια η αντλία νερού).
Οσο για τις κεφαλόβιδες απο οτι είδα και αν κατάλαβα καλά στην πλευρά πολλαπλής εισαγωγής ειναι λίγο διαφορετικές απο οτι στην εξαγωγής.(οι κωδικοί αφορούν τον 4efe αλλά μάλλον είναι ίδιοι με τον 4efte )

90910-02100 ( 5 )
*9-1.25PX84.5-50

90910-02101 ( 5 )
*9-1.25PX98.5-50

http://www.tuningdevelopments.co.uk/...oducts_id=2368
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-18, 18:12
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα, οι κεφαλοβιδες ειναι ιδιες σε αυτα τα μοτερ, εχει αλλες εισαγωγης αλλες εξαγωγης λογω το πως καθεται η κεφαλη στο κορμο.
Δεν ξερω για στενωσεις λιγο περιεργο μου φαινεται, εννοεις στο μπλοκ? ή στην κεφαλη?
κεφαλη ειναι ενας λογος που θελω να την αλλαξω.
Στενωσεις μπορει να εχει η βαση του θερμοστατη ειναι σε ΑΘΛΙΟΤΑΤΗ κατασταση, πολλα σωληνακια εχουν σπασει στις ακρες και εχουν γινει αιχμηρα!
θα βαλω καινουρια.

Το πρωι κοιταξα παραφλου δεν ειχα καλο φως ηταν πριν το στομιο λιγο το γεμισα τερμα και χυθηκε κιολας, και οταν πηγα να φυγω το μεσημερι ελειπαν τουλαχιστον 5cm απο μεσα απο το στομιο την τρυπα πριν το ψυγειο οχι πανω πανω στην ταπα του, και το δοχειο το πλαστικο ειχε κατεβει παρα πολυ χαμηλα.
Εψαξα οτι αλλαξα για διαρροη, κοιταξα την αντλια νερου, κολαρα, κατω απο το αμαξι αλλα δεν βρηκα απολυτως τιποτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-18, 19:14
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Κοίτα να δεις πλάκα τι μου ήρθε στο μυαλό.
Συνάδελφος με land rover είχε το ίδιο πρόβλημα του βραζανε τα νερά.θα φανεί αστείο αλλά το πρόβλημα το βρήκανε μόνο στην rover.
Τι ήταν?
Η τάπα που εχει το ψυγείο δεν είναι μια απλή τάπα λειτουργεί σαν δοχείο διαστολής και είχε κολλήσει.
Με ελάχιστο κόστος αλλάχτηκε και τέλος όλα.
Πληροφοριακά βάζεις πάντα γνήσια.
Για ριχτεις μια ματιά.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υψηλές θερμοκρασίες νερών & υδρατμοί στην εξάτμιση vega SUPPORT 7 20-03-15 10:56
Θόρυβος στις υψηλές στροφές lamprosck SUPPORT 6 15-02-15 20:29
A/c valve 4efte tonybrand SUPPORT 3 25-06-14 19:01
Θερμοκρασίες antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 47 08-12-09 22:48
4efte ΜΟΤΕΡ ΣΕ ΠΟΙΑ COROLLA...? mlab SUPPORT 21 29-08-08 17:18

Page generated in 0,20130491 seconds (84,86% PHP - 15,14% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com