Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
06-03-14, 17:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εσυ φιλε εχεις βαλει σε καποιον και εισαι ευχαριστημενος;;Δλδ για αυτους δεν εχεις ακουσει καλα ε;
α |
|
12-03-14, 16:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
α
[quote=TAKISCOR;469082]Καλησπερα σας,σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω υγραεριο στο corolla μου . Θα ηθελα να μου πειτε εαν καποιος εχει βαλει συμπεριφορα,οικονομια και κοστος που το βαλατε,επειδη θελω πιο οικονομικο αυτοκινητο..Περιμενω δημοσιευσεις σας.Ευχαριστω..
15-03-14, 12:07
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Xαιρετώ τα μέλη μετά από πολύ πολύ καιρό...
Οι εντυπώσεις μου από το υγραέριο άριστες. Έβαλα κιτ Lovato πριν 2 χρόνια ακριβώς όταν η "γρια" είχε ήδη 241000 χλμ στη πλάτη της... Την εγκατάσταση την έκανα σε ένα φίλο στα Γιάννενα. Τη μία μέρα πήγα, την άλλη έφυγα, από τότε δεν την έχει ξαναδεί, ούτε ρυθμίσει πάλι. Το αυτοκίνητο δουλεύει άψογα εδώ και 2 χρόνια έχοντας κάνει 45.000 χλμ περίπου. Δεν έχω δει κάτι στο κινητήρα, ούτε υστερηση, ούτε να καίει λάδια.
Κάθε 8.000 με 10.000 χλμ προσθέτω ένα σχετικό σπρέυ-λιπαντικό που δίνουν στα βενζινάδικα.
Με τη βενζίνη είχα κατανάλωση 7.2 λίτρα (μετρημένη με πρόγραμμα, όχι με το trip computer), τώρα με το υγραέριο έχω 8.6 λίτρα.
31-03-14, 12:35
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
χανια
|
|
καλημερα παιδια εγω εχω το Ε12 1600cc αμα βαλω υγραεριο ποσα χλμ θα μ βγαζει στο περιπου?εγω πχ κανω πολλά χλμ για παραδειγμα απο σεπτεμβριο εως ιουνιο ειχα γραψει 33.000 + χλμ δν αξίζει δλδ?δν θα κάνω απόσβεση?
|
31-03-14, 16:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εννοείται πως θα κάνεις απόσβεση...τα χιλιόμετρα εξαρτώνται από τη φιάλη που θα βάλεις...μια 60άρα βάλε για μένα...παραπάνω δε παίρνει στη ρεζέρβα...
|
23-04-14, 18:07
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TAKISCOR
Καλησπερα σας,σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω υγραεριο στο corolla μου . Κανω πολλα χιλιομετρα πιστευω και ηδη εχω αργησει που δεν εχω βαλει. Θα ηθελα να μου πειτε εαν καποιος εχει βαλει συμπεριφορα,οικονομια και κοστος που το βαλατε..Σας ευχαριστω..
|
Στην δική μου την Ε12 εβαλα πριν 40.000χλμ περίπου(Zavolli- Θεοδώρου στο Ρέντη), τώρα εχω 140.000χλμ και απλώς είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, απλώς απο την έρευνα/εμπειρία μου αυτά τα 2χρόνια με το υγραέριο θα ήθελα να μοιραστώ τα εξής Tips μαζί σας : 1) Το αυτοκίνητο δεν θελει σκίσιμο, το καλύτερο θα ήταν μέχρι 4000-4500 rpm 2) Αλλαγή των μπουζί με ψυχρότερα(LPG1) ανεξαρτήτος τι λενε οι τοποθετητές υγραερίου! 3) Τυπικότητα οσον αφορα τα σερβις/απαιτήσεις συντήρησης απο τον τοποθετητή 4) Αποφυγή λαδιέρες/ξυδιέρες γιατι είναι παλιά συστήματα
|
24-04-14, 16:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
πειραιας, νικαια
|
|
αν το εχουν φτιαξει σοστα μην φοβασε τα σκισιματα, εκτος αν πηγες να το ζορησεις και κατι δεν σου αρεσε
|
24-04-14, 17:05
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SAM
αν το εχουν φτιαξει σοστα μην φοβασε τα σκισιματα, εκτος αν πηγες να το ζορησεις και κατι δεν σου αρεσε
|
Ακριβως ετσι. Στο δικο μου αυτοκινητο (Honda Civic '04) εχω βαλει της BRC εδω και 12000 χιλιομετρα, με ολες τις συνθηκες οδηγησης και παει κανονικοτατα. Η μονη περιπτωση να μην τραβηξει ειναι το αεριο που εχεις βαλει να μην ειναι καλο, κι αρχικα να μην τραβαει το αμαξι μεχρι να σε πεταξει στην βενζινη οπως μου τυχε εμενα σε προσφατο ταξιδι στην Λακωνια.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15062404 seconds (80,41% PHP - 19,59% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|