Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM |
|
|
30-01-12, 13:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Για καφέ και για βενζίνα μπορεί να μη φτάνει όπως λες (που θα μπορούσατε να πάτε σε 4άδες, για να βγει και πιο φθηνά), αλλά γενικά εντός club βλέπω πως υπάρχει γενικά αγοραπωλησία για πράγματα πάνω σε αμάξια, και όρεξη να πέσουν και άλλα λεφτά...
|
|
|
|
30-01-12, 13:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σε αλλους δεν περισσευουν 5 ευρω για καφε και βενζινη, και αλλοι προτιμουν αυτα τα 5 ευρω που (δεν) τους περισσευουν να τα χαλασουν σε βενζινη για κοντρες και μετα κλαίγονται πως ο καφές ειναι ακριβός.
Δεν κατακρίνω τιποτα. Οι καιροί είναι δυσκολοι και ο καθενας κανει τα κουμαντα του και εχει τις προτεραιότητες του.
Το θεμα ειναι πως με 5 και 6 ατομα δεν μπορει να κλειστεί καφετέρια γιατι 1ον θα γινουμε ρεζιλι και 2ον θα πληρωσουμε τα σπασμενα οι mod/admin.
Απλά δεν θελω μετα να ακουω παραπονα για συναντησεις και εκδρομες, οταν δεν μπορουμε ουτε να γεμισουμε ταξι για κοπή πιτας.
Μην ξεχνάτε πως τα μέλη κανουν το κλαμπ, και οπως πολυ σωστα ειπε ο corollapatra πιο πανω, το γεγονος οτι εχουν κοπει οι συναντησεις ξεκινησε απο την αδιαφορία των μελών (και όχι αντίστροφα).
Θα σας κρατησω ενημερους για το τι θα κάνουμε τελικά.
|
30-01-12, 13:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Μην ξεχνατε οτι καποιοι δουλευουν,αλλοι εχουν εξεταστικη και διαβασμα,σε αλλους μπορει να μην τους περισσευουν ουτε τα 5 ευρω για τον καφε + τις βενζινες.Ειναι δυσκολες οι εποχες και ολοι κοιταμε να κοψουμε απο παντου.
|
Ανδρέα, εγώ να συμφωνήσω μαζί σου αλλά το φαινόμενο αυτό που λες δεν υπάρχει μόνο στην Αττική. Παρ' όλα αυτά, οι συνέπειες αυτού του φαινομένου (αδυναμία συμμετοχής μελών) εμφανίζονται μόνο εκεί... Παράξενο δεν είναι αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 30-01-12 στις 13:49.
|
30-01-12, 14:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δεν ξερω πως το βλεπει ο καθενας.Εγω παντως θα ερθω.Δεν χρειαζεται να κλεισουμε τραπεζι Μιχαλη.Ας μαζευτουμε Ολυμπικο,να δουμε ποσοι θα ειμαστε και να μπουμε να κατσουμε.Τραπεζι-α θα βρουμε σιγουρα.
|
30-01-12, 15:39
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Πάντως δεν ειναι μόνο οικονομικό το θέμα καθώς και χωρίς καθορισμένες περιοδικές συναντήσεις εδώ και 3 χρόνια, είναι δύσκολο έως απίθανο να μαζευτούν άτομα για κάτι πιο ιδιαίτερο πχ κοπή πίττας ή εκδρομή.
Φέτος το καλοκαίρι, δεν έγινε καμία ομαδική κίνηση για παραλία. Μη μου πει κανείς, ότι μεμονωμένα δεν πήγαμε ο καθένας μας για μπάνιο!!! Καταλήγω ότι (εδώ στην Αθήνα) υπάρχει αποξένωση και ο καθένας αναρωτιέται: "τι θα κάνω τόσες ώρες εκεί, αφού δεν ξέρω κανέναν...".
Γι' αυτό, το καφεδάκι (δλδ τις συναντήσεις) το θεωρώ must!!! Έστω 1-2/μήνα.
Είναι σαν τις σχέσεις: Δεν λες "πάμε εκδρομή ή για κοπή πίττας για να γνωριστούμε", αλλά "πάμε πρώτα για καφέ και μετά ό,τι προκύψει...!!" Χαχαχαχαχα!!!!
Γνώμη μου, πάντα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 30-01-12 στις 15:47.
|
30-01-12, 15:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Για να απαντησω τουλαχιστον για μενα, δεν ειπα οτι δεν θα ερθω. Απλα το μονο που ρωτησα να μαθω ειναι τι ωρα θα μαζευτουμε, για να ξερω αν θα προλαβω να ερθω απο την δουλεια μου η οχι αφου σχολαω 10 το βραδυ.
|
30-01-12, 16:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Πάντως δεν ειναι μόνο οικονομικό το θέμα καθώς και χωρίς καθορισμένες περιοδικές συναντήσεις εδώ και 3 χρόνια, είναι δύσκολο έως απίθανο να μαζευτούν άτομα για κάτι πιο ιδιαίτερο πχ κοπή πίττας ή εκδρομή.
Φέτος το καλοκαίρι, δεν έγινε καμία ομαδική κίνηση για παραλία. Μη μου πει κανείς, ότι μεμονωμένα δεν πήγαμε ο καθένας μας για μπάνιο!!! Καταλήγω ότι (εδώ στην Αθήνα) υπάρχει αποξένωση και ο καθένας αναρωτιέται: "τι θα κάνω τόσες ώρες εκεί, αφού δεν ξέρω κανέναν...".
Γι' αυτό, το καφεδάκι (δλδ τις συναντήσεις) το θεωρώ must!!! Έστω 1-2/μήνα.
Είναι σαν τις σχέσεις: Δεν λες "πάμε εκδρομή ή για κοπή πίττας για να γνωριστούμε", αλλά "πάμε πρώτα για καφέ και μετά ό,τι προκύψει...!!" Χαχαχαχαχα!!!!
Γνώμη μου, πάντα...
|
+111 αυτο ακριβως
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jason : 30-01-12 στις 16:11.
|
30-01-12, 16:02
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαλάνδρι - ΑΝΔΡΟΣ
|
|
Καλά είναι να ξέρουμε τι ώρα, για να δούμε τι μπορεί να γίνει...
Και εγώ θετικός είμαι...
30-01-12, 16:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παιδια πρεπει να αρχισουμε απο κατι βασικο!
Το πλεον βασικο για ενα συλλογο ειναι η κοπη της πιττας.
Διαφωνει κανεις????
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
30-01-12, 16:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Προσωπικά εγώ δεν ζήτησα ούτε έχω την απαίτηση να απολογηθεί κανείς γιατί δεν έρχεται. Η όλη κουβέντα γίνεται για να προβληματιστούμε όλοι μας για το τι συμβαίνει και γιατί συμβαίνει αυτό. Όλα από εμάς τους ίδιους εξαρτιόνται... Είπαμε και παραπάνω ότι τα καφεδάκια και οι συναντήσεις υπήρχαν παλαιότερα μέχρι που εμφανίζονταν περίπου 5 άτομα στις συναντήσεις, το πράγμα δηλαδή είχε γίνει φαρσοκωμωδία...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18266511 seconds (84,08% PHP - 15,92% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|