Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere
Τελικά ρώτησα σε αυτόν που έλεγα και μου είπε πως η χρέωση για δύο (2) πόρτες και ένα (1) κάθισμα είναι γύρω στα 25€!
|
Τι εννοεις για καθε πραγμα που λειπει? εγω ειχα βρει εναν αλλον απατεωνα και ελεγε για καθε πορτα που λειπει 50 ευρω, για μοτερ δεν θυμαμαι ποσα δλδ μου εβγαινε για το κουφαρι ενα κοστολογιο 350 ευρώ, ενω στον ΓΑΡΔΕΛΗ το εδωσα με 100!!! μονο αν σκεφτεις οτι πρεπει να χανεις μεροκαματα να τρεχεις εδω και κει, τα μισα χρηματα ετσι κι αλλιως θα τα χαλαγες! οποτε συμφερει με 1000!!! και εχεις το κεφαλακι σου ησυχο!
φαντασου οτι εγω πουλαγα το αμαξι ΟΛΟ 2000 ευρώ και το οδηγουσες και εφευγες αλλα για επισκευη δεν ηταν! ηθελε κοντα 3500 ευρω και ειχε παρει και σασι τελικα, και το εκανα ανταλλακτικα σκοτωσα τις τιμες μου, κρατησα τα σημαντικοτερα και μπηκαν στην corolla, δλδ μοτερ, intercooler, εγκεφαλος, καταλυτης, κατι διακοσμητικά, τιμόνι, τελικο καζανακι, συναγερμος, ηχοσυστημα, ηλεκτρικες κλειδαριες, οργανακια, ζαντες-λαστιχα (στου πατερα μου το αμαξι) και απο τα αλλα εβγαλα 2500 ευρω! και μου εμειναν και ακομα μερικα ανταλλακτικά! οποτε τι ηταν να δωσω 100? τωρα αν θες απλα να το δωσεις λογικο να σου φαινονται πολλά! ειδικα με την κριση που εχουμε! αλλα ΔΕΝ εχεις επιλογη αλλη!
αλλιως κατεστρεψε τις πινακιδες, παρατο στον δρομο, φωναξε τον δημο για παρατημενο και περιμενεις να το μαζεψουν! απλο!