Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-10-11, 15:57
Το avatar του χρήστη FanIsHere
FanIsHere Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla AE86
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 190
FanIsHere είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τελικά ρώτησα σε αυτόν που έλεγα και μου είπε πως η χρέωση για δύο (2) πόρτες και ένα (1) κάθισμα είναι γύρω στα 25€!
Παλιά 24-10-11, 16:36
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω προσωπικα δεν θα πληρωνα καποιον για να παρει το αμαξι μου... το ειχα πληρωσει οταν το αγορασα δεν θα το ξαναπληρωνα και σε αυτον που θα το επερνε απο εμενα... εδω στην δραμα οσοι εχουνε κεντρα ανακυκλωσης αυτοκινητων εχουνε κανει ταυτοχρονα και μαντρες με μεταχειρισμενα ανταλακτικα.
δηλαδη να τους δωσω το αμαξι μου, να τους πληρωσω γιατι λειπουνε καποια πραγματα και μετα αυτοι να το κανουν βιδες και να το πουλανε σε ανταλακτικα..... αυτο ειναι εντελως γελείο! και το ποιο γελειο ειναι οτι αυτος ειναι ο νομιμος τροπος διαγραφης ενος οχηματος... ρε αντε γεια!
Παλιά 24-10-11, 16:59
FanIsHere Offline:
Κυριλέ Μέλος

Τώρα ταιριάζει το... "Στην Ελλάδα ζεις!" (Όλα τα συναισθήματα μαζί!)
Παλιά 24-10-11, 18:09
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά ρώτησα σε αυτόν που έλεγα και μου είπε πως η χρέωση για δύο (2) πόρτες και ένα (1) κάθισμα είναι γύρω στα 25€!
Τι εννοεις για καθε πραγμα που λειπει? εγω ειχα βρει εναν αλλον απατεωνα και ελεγε για καθε πορτα που λειπει 50 ευρω, για μοτερ δεν θυμαμαι ποσα δλδ μου εβγαινε για το κουφαρι ενα κοστολογιο 350 ευρώ, ενω στον ΓΑΡΔΕΛΗ το εδωσα με 100!!! μονο αν σκεφτεις οτι πρεπει να χανεις μεροκαματα να τρεχεις εδω και κει, τα μισα χρηματα ετσι κι αλλιως θα τα χαλαγες! οποτε συμφερει με 1000!!! και εχεις το κεφαλακι σου ησυχο!
φαντασου οτι εγω πουλαγα το αμαξι ΟΛΟ 2000 ευρώ και το οδηγουσες και εφευγες αλλα για επισκευη δεν ηταν! ηθελε κοντα 3500 ευρω και ειχε παρει και σασι τελικα, και το εκανα ανταλλακτικα σκοτωσα τις τιμες μου, κρατησα τα σημαντικοτερα και μπηκαν στην corolla, δλδ μοτερ, intercooler, εγκεφαλος, καταλυτης, κατι διακοσμητικά, τιμόνι, τελικο καζανακι, συναγερμος, ηχοσυστημα, ηλεκτρικες κλειδαριες, οργανακια, ζαντες-λαστιχα (στου πατερα μου το αμαξι) και απο τα αλλα εβγαλα 2500 ευρω! και μου εμειναν και ακομα μερικα ανταλλακτικά! οποτε τι ηταν να δωσω 100? τωρα αν θες απλα να το δωσεις λογικο να σου φαινονται πολλά! ειδικα με την κριση που εχουμε! αλλα ΔΕΝ εχεις επιλογη αλλη!
αλλιως κατεστρεψε τις πινακιδες, παρατο στον δρομο, φωναξε τον δημο για παρατημενο και περιμενεις να το μαζεψουν! απλο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-11, 20:54
FanIsHere Offline:
Κυριλέ Μέλος

@NikiforosGT, εννοώ πως κάθε τι που λείπει απ' το αμάξωμα του αυτοκινήτου, χρεώνεται αναλόγως. Αυτό το είχα διαβάσει και σε ανακοίνωση της κυβέρνησης, αλλά δεν έλεγε τη χρέωση για το κάθε τι εκεί μέσα. Μήπως γι' αυτό σου πήραν κι εσένα 100€? Θα πάρω αύριο και στο Γαρδέλη να βεβαιωθούμε και θα σου πω.
Παλιά 24-10-11, 21:00
NikiforosGT Offline:
Moderator

εγω ειχα ρωτησει απο πριν! μου ειπε ΟΤΙ και να λειπει απο το αμαξι ειναι 100 ευρώ! ειτε εχει μοτερ ειτε δεν εχει, ακομα και αν ειναι ΣΚΕΤΟ κουφαρι! αν το πας εσυ εκει δεν παιρνουν ΤΙΠΟΤΑ! αυτα ηταν το 2008, σημερα δεν ξερω τι κανουν και τι χρεωνουν! εγω παρεδωσα το κουφαρι και ειχε επανω ΜΟΝΟ 3 τρακαρισμενες κολλημενες πορτες, την μια καποιος απο τα παιδια που αγορασαν προφυλακτηρες την πηραν. Οπως ειπα και πριν μερικοι ειναι κλεφτες σε χρεωνουν για ΚΑΘΕ ΤΙ που λειπει!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-10-11, 03:04
Το avatar του χρήστη abstavros
abstavros Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Celica AT200/ST205 FWD
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 177
abstavros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά, εγώ ξέρω ότι μόνο στην απόσυρση θα πρέπει το αυτοκίνητο να είναι πλήρες και λειτουργικό. Σε διαγραφή - καταστροφή μπορεί να είναι όπως θέλει, ακόμα και χωρίς κινητήρα, αρκεί να φαίνεται ο αριθμός πλαισίου, ώστε να πάρεις βεβαίωση καταστροφής.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-10-11, 09:02
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από abstavros Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά, εγώ ξέρω ότι μόνο στην απόσυρση θα πρέπει το αυτοκίνητο να είναι πλήρες και λειτουργικό. Σε διαγραφή - καταστροφή μπορεί να είναι όπως θέλει, ακόμα και χωρίς κινητήρα, αρκεί να φαίνεται ο αριθμός πλαισίου, ώστε να πάρεις βεβαίωση καταστροφής.
Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λέει ο Σταύρος. Μόνο στην απόσυρση πρέπει το αυτοκίνητο να είναι λειτουργικό. Και είναι φυσιολογικό αυτό, αφού η λογική της απόσυρσης είναι ότι σου δίνεται ένα κίνητρο να αποσύρεις ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι ρυπογόνο και ενεργοβόρο. Και για να είναι τέτοιο, θα πρέπει να κινείται. Εάν είναι απλά ένα κουφάρι ή η μηχανή του δε δουλεύει, τότε δε ρυπαίνεις κιόλας. Σε αυτή τη περίπτωση απλά κάνεις διαγραφή-καταστροφή. Δηλαδή ουσιαστικά διαγράφεις το αυτοκίνητο το οποίο είσαι χρεωμένος με την αγορά του. Όποιος ζητάει χρήματα για δήθεν ελλείψεις σε πόρτες, καπό και άλλα μέρη του αυτ/του είναι ένας απατεώνας ο οποίος πάει να σας πιάσει κότσους και να τα τσεπώσει...
Παλιά 25-10-11, 18:52
NikiforosGT Offline:
Moderator

και ομως.... επειδη ολοι αυτοι ειναι ιδιωτες και βγαζουν πολλα!!! δεν εχουν κερδος απο ενα κουφαρι! ετσι ζητανε οτι θελουν! αμφιβαλλω αν υπάρχει κανεις να το παιρνει τσαμπα! ΜΟΝΟ αν παμε εκει το αμαξι δεν ζητανε χρηματα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-10-11, 20:47
Το avatar του χρήστη abstavros
abstavros Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Celica AT200/ST205 FWD
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 177
abstavros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
και ομως.... επειδη ολοι αυτοι ειναι ιδιωτες και βγαζουν πολλα!!! δεν εχουν κερδος απο ενα κουφαρι! ετσι ζητανε οτι θελουν! αμφιβαλλω αν υπάρχει κανεις να το παιρνει τσαμπα! ΜΟΝΟ αν παμε εκει το αμαξι δεν ζητανε χρηματα!
Άλλο πράγμα λέμε.
Λέμε για άρτιο και λειτουργικό.
Εννοείται ότι για απλή διαγραφή θα τον πληρώσεις για να έρθει να το πάρει. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι άρτιο και λειτουργικό.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πλύσιμο αυτοκινήτου – Απλά βήματα για εύκολο και σωστό καθάρισμα αυτοκινήτου Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8 09-03-18 22:13
Διαγραφή θέματος;;;;;;;;;;;;;;;;; corolla92 TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 20-08-17 11:58
Διαγραφή φοιτητών ?!?! DaveMustaine13 OFF TOPIC 16 04-04-09 20:41

Page generated in 0,17332006 seconds (82,64% PHP - 17,36% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com