Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Ε τοτε παρε αυτο που ειδες.Παντως για μενα καλυτερα να μην παρεις Corolla,δεν σε βλεπω σιγουρο...Παρε μια BMW παλια με 4-5 χιλιαρικα να εχεις και την πισωκινηση.Αλλωστε δεν θα περασει και πολυ καιρος που θα λες οτι το μετανιωσες κι οτι μετα θα θες Γιαπωνεζικο...Να το σιγουρεψεις κιολας!
|
χαχαχααα λες?! Ωραιο το σκεπτικο μ'αρεσε πολυ!
Παντως δε νομιζω πως ειναι τοσο "ασχημα" τα πραγματα με τις bmw ρε παιδια. Γιατι τετοιο κολληματακι??
Τεσσερα Ε30 εχουν περασει απ'την παρεα, τα δυο τα εχουμε ακομα, τα ξεπατωνουν, κ μονο κανα διαφορικο αμα χρειαστει να αλλαξουν. Κ τα τεσσερα σκυλια, άλλα is άλλα 2,5. Κ αλλο ενα Ε36 2λιτρο εδω κ ποσα χρονια ενος φιλου, σκυλι, τιποτα. Απλα ειναι για διαφορετικες τσεπες κ διαφορετικη δουλεια το καθε αμαξι.
Εγω τα τελευταια 2 χρονια και θα συνεχιστει αυτο, τρελαινομαι στα δρομολογια σε καθημερινη βαση ειτε λογω μη συγκεκριμενου σημειου δουλειας, ειτε για να δω την κοπελα, ειτε για να εξυπηρετησω την μητερα μου στη μετακινηση, συν τις βολτες μετα με την παρεα. Αν παρω ενα δυομησαρι Ε30 σαν των φιλων για να ευχαρηστηθω κ να κ*υλωνω οταν βγαινω εξω, πολυ απλα ουτε για ενα μηνα δεν θα μπορεσω να βαλω βιτζινα στο τουτου.....! Ενω αυτοι, εχουν μια στανταρ κοντινη μετακινηση της δουλειας (τυχαινει να ειναι τυχεροι) κ μετα οι εκαστοτε βολτες με την παρεα και αυτοι. Σπουδαζω κιολας, δεν μπορω να εχω μονιμη/8ωρη δουλεια (με κανονικο μισθο) ουτε κ ειμαι για σερβιτοριλικια κλπ πλεον που ειναι αρκετα κερδοφορα, οποτε αλλο πακετακι απο'κει.
Θα μου πειτε τωρα, αφου δεν σ'αρεσουν τα corolla, υπαρχουν και τα corsaκια φθηνα λιγα κυβικα κ ανθεκτικα κ αυτα (απ'οσο ξερω). Δεν θελω το ηλεκτρογκαζο.
Αν μπορεσω να το αποφυγω, θα το αποφυγω. Και γενικα ειμαι λιγο δυσκολος οπως θα καταλαβετε.
Αυτα τα λιγα ετσι για να πω κ εγω δυο λογια για'μενα και να γινεται κουβεντουλα.