[quote=LISSAS;415345]Χθες το απόγευμα,μπήκα με με 2 φιλαράκια (civic type-s kai corolla 111 H/B υπερκυβισμένο) Μέγαρα για πρώτη φορά. Εμπειρία μοναδική!!
Το αυτ/τό, από θέμα...
-...μοτέρ,
στις ευθείες. Κάτι subaru και mazda cosmo πάθανε μεγάλη πλάκα!!!!
-...κρατήματος
στις στροφές΄(14άρια ζαντολάστιχα με μαμά ελατήρια και AGX). Προσέφερα απίστευτο drift-show!!!!!!!!
Στα δύο 15λεπτα το καλύτερο αποτέλεσμα, ήταν 1:19, το οποίο επιτεύχθη 4-5 φορές, χωρίς όμως να βελτιώνεται. Πιστεύω στο επόμενο να πιάσω το 1:18 - 1:17. Μαθαίνουμε ακόμα την πίστα....
Μπήκα και στο 3ο, αλλά μετά τον 2ο γύρο, το αμάξι έγινε...ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ!!!! Σκέφτηκα προς στιγμήν ότι "πήρα στο χέρι" την τουρμπίνα, παρότι δούλευα με μειωμένη πίεση (0,9). Μόλις πήγα σπίτι, ανακάλυψα ότι είχε, απλά, ξεκουμπώσει το μπρατσάκι της wastegate!!!!!! Ησύχασα, γιατί ποτέ ως τώρα δεν είχα προβλήματα.
Λόγω προχωρημένης ώρας, η πίστα έκλεισε πρόωρα και έτσι μου έμεινε μια μαρκα, ακόμα. Στο επόμενο, μάλλον θα είμαι εκεί. Απόγευμα πάλι, που δεν έχει πολύ κόσμο...
Για την ιστορία:
Το civic (140 hp) έκανε 1:25 με προσεγμένη οδήγηση.
Το corolla, έκανε το καλύτερο, 1:22, με 15άρες agx και πιο σκληρά ελατήρια.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα FERODDO 2500, έκαναν καλή δουλειά, χωρίς σημάδια σταδιακής κόπωσης!!!![/quo;
Άρα η μαούνα μου μια χαρά τα πήγε και για πρώτη φορά,ουσιαστικά έκανα ένα 15 λεπτο στην πίστα (αφού το πρώτο γινόταν με "λαγό" μπροστα και για τους υπόλοιπους γύρους το πήρε ένας φίλος μου για να μου δείξει τα πατήματα, αφού την ξέρει την πίστα). Ξεκίνησα με 1.24 και έπεφτα συνεχώς και στο τέλος κατάφερα να σπάσω στο ΤΣΑΚ το 1.20.Πιστεύω πως αν είχα άλλο 1,2 15λεπτα θα έφτανα στο 1.19...ΑΛΛΑ θέλει δύναμη εκει μέσα...τι κάνουμε...
Περιμένω το επόμενο τώρα, άντε να είμαστε πολλά corolla!!!