Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΦΟΡΟΥΜ

ΦΟΡΟΥΜ Οτιδήποτε έχει σχέση με το φόρουμ μας, όπως νέα, αναβαθμίσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-03-10, 20:04
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κοίταξα αυτόν τον οδηγό στο ΥΜΕ.Δηλαδή για να πας απο 3ZZ σε 1ΖΖ δεν θέλει δήλωμα το μοτέρ?Η θέλει δήλωμα απλά γίνεται νόμιμα η μετατροπή και δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα με ΚΤΕΟ κτλ??

Ζήση αν έχεις την καλοσύνη στείλε μου ένα Π.Μ. με τα στοιχεία του μηχανικού σου!Μήπως κάνουμε καμιά επίσκεψη και εμείς στον γιατρό!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-10, 20:34
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζηση, τον έχω βρει και τον έχω και φωτογραφία! Να σου πω πως, να το πεις και στον μηχανικό σου! Βάλε ενα καθρεφτάκι πανω ακριβως απο τις ντιζες των ταχυτήτων και θα τον δεις...

Οι φώτο αυτές που έβαλες είναι τραβηγμένες χωρίς να έχεις βγάλει κανένα πλαστικό ή κάτι σχετικό?!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
ο λόγος που πρεπει να αντικατασταθεί το μπλοκ και οχι ολοκληρο το μοτερ είναι γιατί γίνεται ο κύλινδρος οβάλ (δλδ αυγό). Δεν υπάρχει ουτε καλύτερο κραμα ουτε τιποτά. Μάλιστα τα μπλοκ αυτά επιστρέφουν στο εργοστάσιο και καποια από αυτά επισκευάζονται και ξαναχρησιμοποιούνται. Τα υπόλοιπα τα λιωνουν και φτιάχνουν καινούρια
Επίσης το πρόβλημα αυτών των μοτερ (οπως εχουμε ξαναπεί πολλές φορες σε άλλα θεματα), είναι οι τρύπες των πιστονιών που χρησιμεύουν για την επιστροφή των λαδιων μετα το "ξυσιμο" του κυλίνδρου από τα ελατηρια.
Το πρόβλημα όντως είναι στο μπλόκ κ μόνο! Αλλά δεν θα πας να αγοράσεις ένα μπλόκ για να κάνεις την δουλειά σου, αλλά θα πάρεις ένα κλειστό μοτέρ που θα τα έχει όλα μέσα + κ το "νέο" μπλόκ!
Δεν ξέρω αν μπορεί να φτιαχτεί ένα μπλόκ που έχει έναν δύο ή κ παραπάνω οβάλ κυλήνδρους αλλά τα πρώτα μοντέλα κινητήρων είχαν πρόβλημα κ τα επόμενα δεν έβγαλαν ξανά αυτό το πρόβλημα!
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι τα μοτέρ με το πρόβλημα είχαν άλλο μέταλλο (φυσικά δεν το ξέρω εγώ προσωπικά αλλά μου το είπανε)κ τα επόμενα είναι λίγο πιο ενησχυμένα!!!

Παλιά 13-03-10, 20:52
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι φώτο αυτές που έβαλες είναι τραβηγμένες χωρίς να έχεις βγάλει κανένα πλαστικό ή κάτι σχετικό?!

Σωστά...χωρις να βγάλω τιποτα!!!

Το πρόβλημα όντως είναι στο μπλόκ κ μόνο! Αλλά δεν θα πας να αγοράσεις ένα μπλόκ για να κάνεις την δουλειά σου, αλλά θα πάρεις ένα κλειστό μοτέρ που θα τα έχει όλα μέσα + κ το "νέο" μπλόκ!
Δεν ξέρω αν μπορεί να φτιαχτεί ένα μπλόκ που έχει έναν δύο ή κ παραπάνω οβάλ κυλήνδρους αλλά τα πρώτα μοντέλα κινητήρων είχαν πρόβλημα κ τα επόμενα δεν έβγαλαν ξανά αυτό το πρόβλημα!
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι τα μοτέρ με το πρόβλημα είχαν άλλο μέταλλο (φυσικά δεν το ξέρω εγώ προσωπικά αλλά μου το είπανε)κ τα επόμενα είναι λίγο πιο ενησχυμένα!!!

Στα πιστονια είναι το πρόβλημα και απο αυτά στην συνέχεια δημιουργειται το προβλημα στο μπλοκ. Δεν υπάρχουν μπλοκ με άλλο μέταλλο και πιο ενισχυμένα!
Η βελτίωση σε αυτά τα μοτερ έγινε ΜΟΝΟ στα πιστόνια!

Για να αναγνωρισεις ενα μοτερ με βελτιωμένα πιστόνια είναι να δεις τον δείκτη λαδιου (είναι μεγαλύτερη η απόσταση της κατω βουλας από την άκρη του δείκτη) και για να είσαι 100% σιγουρος να δεις τα ιδια τα πιστόνια.

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-10, 20:59
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Νομιζω εχουν και μια πρασινη πινελια στο χερουλι του δεικτη Σωτηρη?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-10, 21:02
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστά. (12345678910)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-10, 21:11
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Με πρόλαβε ο φίλος!

Σωστά Μιχάλη, αλλα είπα για την βούλα γιατί η πινελια αυτή μπορεί να ξεβαψει καποια στιγμη και να μην φαίνεται! Οπως μπορεί και καποιος επιτήδειος να αλλάξει μονο τον δείκτη για να πουλησει ένα μοτερ για "βελτιωμενο".

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-03-10, 21:12
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παιδιά έδειξα και τον νόμο δεν τα διαβάζετε? από την στιγμή που αλλάζει ο τύπος του μοτερ ΘΕΛΕΙ δήλωμα!!!! σύμφωνα με τον υπάρχοντα νόμο αν σας πιάσουν με αδήλωτο μοτερ έχει κατάσχεση αυτοκινήτου και πρόστιμο μεγάλο, τα λέει νομίζω και μέσα στον ΚΟΚ, εγω θα σας συνιστούσα αν κάνετε αλλαγες τέτοιες καλύτερα να τα δηλώσετε δεν είναι δύσκολο. Η λίστα που είπαμε στην αρχή είναι η έγκριση τύπου για τους καταλύτες και τους ρύπους, χωρίς να σημαίνει ότι όσα λέει εκεί, είτε δεν θέλουν δήλωμα ή ότι δηλώνονται νόμιμα. Διαβάστε τον νόμο τι λέει τον ειπαμε ποιο πριν. Αν έχετε απορίες ακόμα ρίχνετε ένα τηλέφωνο στο υπουργείο και ρωτάτε!

ΥΓ. η έγκριση τύπου είναι εντελώς τυπική και κρατάει λίγα λεπτά, πέρνετε ένα χαρτί (Δεν πληρώνετε μια) και το πάτε στο υπουργείο. ΟΙπότε δεν έχει σχέση το κτεο στο ελληνικό αν δηλώνετε ή όχι αφού δεν το κοιτάνε καν! το σειριακό νούμερο του αυτοκινήτου στον καθρέπτη κοιτάνε μόνο. Η όλη δουλειά γίνεται μόνο στο υπουργείο στον Χολαργό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-10, 00:42
Το avatar του χρήστη nikos_adamo
nikos_adamo Offline:

Μοντέλο: E11 G6 3ZZ-FE
Περιοχή: Ίλιον
Δύναμη Σεβασμού: 207
nikos_adamo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η λυση να βαλω απο το auris γινεται??? το 1zr-fae που εχει κ το 6αρι σασμαν,,, κανει το δικο μ σασμαν??? κ να του αλλαξω εισαγωγη για να ειναι ντιζατι.... (αν μπαινει η δικια μ) λογικα θελει κ αλλο εγκεφαλο κ τετοια ε??? σαν μοτερ εχει προβλημα αυτο κ θα τσουλαει καθολου καλυτερα απο το δικο μ?? 132 αλογακια εχω ακουσει εχει... κ ντιζατο αν γινετε κ χωρις προκαταλυτες κ τετοια πιστευω θα ειναι κομπλε.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-10, 01:13
HarysLark Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
HarysLark είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα... εχω κλεισει ραντεβου για να μ αλλαξουν τα ελατηρια οπωσ μ ειπαν στα πιστονια δν γνωριζω ακριβως... 600 ευρω σε σερβις τις toyota στην καστορια... αξιζει η να βαλω κανα ts 192 επανω ? e11 '00 f/l h/b ειναι το μωρο μ...!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-10, 01:33
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για τον κινητήρα ts, θα πρέπει να βρεις όλο το τροπέτο. Διαφορετικά κάνεις μισές δουλειές. Να το βρεις, σε τι τιμή, βάλε-βγάλε. Δεν είναι έτσι απλά.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΦΟΡΟΥΜ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΕΡ ΣΕ G6 1.3 xristos skl TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 30-08-19 12:19
αλλαγη μοτερ panos_z Ειμαι νεος 11 21-12-10 13:04
Αλλαγη μοτερ απο 4ΖΖ σε 1ΖΖ davarisx TOYOTA COROLLA 111(G6) 75 16-12-10 21:11
αλλαγη μοτερ jimmo TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 18-10-09 14:07
Μοτερ analyst78 TOYOTA COROLLA E 12 11 07-02-07 13:03

Page generated in 0,18059206 seconds (83,25% PHP - 16,75% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com