Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis
Οπου απαγορεβεται το τσιγαρο πρεπη να απαγορεβετε μαχερι!
Ουτε στο μετρο ουτε στο αεροπλανο καπνιζο και σεβομε τους νομους.
Καπνιζο ομως μεσα στο αμαξη, στα παγκακια, στην καφετερια, στα μπουζουκια και γενηκα οπου υπάρχη τασακη, αλλα δεν παιρνω και τα παιδια μαζη.
Αυτη τη δικτατορηα του ενος δεν μπορο να την καταλαβο.
Απο κει και περα ας γινουν μαγαζια μονο για μη καπνιστες να δω ποσο καιρο θα μηνουν ανοιχτα.
Κι αν σας ενοχλη τοσο πολη αυτη η μπανανια, κι ειναι ολα στραβα, υπάρχει κι η ληση της μεταναστεβσης.....
|
Να σε δω φιλε μου αν θα ερθει η ολικη απαγορευση και στην Ελλάδα, πως θα ανέχεσαι "την δικτατορία του ενός"...
Βλεπω να μεταναστευεις εσυ στην Μποτσουανα (αν και νομιζω ακομα και εκει εχουν απαγορευση καπνισματος). Στο αεροπλανο δλδ πως την ανεχεσαι και σεβεσαι το νομο... Δεν μπορω να το καταλαβω....
Πάντως απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω πως δεν προκειται ποτε να σεβαστείς αυτο το νομο...
Το οτι καπνιζεις και τρωνε την τσιγαριλα τα παιδια σου, ουτε αυτο σε ενοχλει... Γιατι και στο σπιτι σου εχεις τασάκι οποτε, αφου καπνιζεις οπου υπαρχει τασακι, καπνιζεις και στο σπιτι σου... (α=γ, β=γ αρα α=β).
Οσον αφορα τα μαγιαζια με τους μη καπνιστες και το ποσο καιρο θα μεινουν ανοιχτα... καταλαβαινω πως είσαι υπερ της ιδεας μπροστα στον βωμο του χρηματος να καταστρεφουμε την υγεία μας και την υγεια των παιδιων μας...(δλδ των δικων σου. Εγω δεν καπνιζω για να τρωνε τσιγαριλα τα παιδια μου). Ωραία τα λες πάλι...!
Και τελος... το "να πας σπιτι σου" έγινε "να αλλαξεις χωρα"... (ακους Κυριακοοοοο) Δλδ ποναει κεφαλι, κοβει κεφαλι. Αντι να κοιταξουμε πως θα διορθωσουμε την κατασταση και να καθαρισουμε το βοθρο που επικρατει, διωχνουμε ολα τα καλα, υγιή και σωστα στοιχεια που εχουν απομεινει σε αυτη τη χωρα... Πολυ ωραια τα λες παλι...!
Και μετα λεμε γιατι εχει καταντησει ετσι η χωρα!