Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-01-10, 17:50
Το avatar του χρήστη Μαρία
Μαρία Offline:
Moderator

Μοντέλο: Auris 1,4 diesel 5d
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 370
Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μιχάλη μαζί σου και γω ......
Αν και τις ημέρες αυτές σε ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ προς μεγάλη λύπη μου έζησα τον απόλυτο ρατσισμό..
Ξεφεύγω λίγο από το τόπικ αλλά οι Ελληνες δεν βάζουμε μυαλό με τπτ.
Καλεσμένη σε τραπέζι ημέρα Χριστουγέννων και ενώ τρώγαμε ανάβει κάποιος τσιγάρο...εν ώρα φαγητού.....και συνεχίζει και δεύτερος και χωρίς να το καταλάβω πριν καν τελειώσω το φαγητό,ο χώρος είχε τόση κάπνα που και δεν μπορεσα να φάω αλλά και λόγω άσθματος άρχισα να μην νιώθω καλά.
Παρακάλεσα τον οικοδεσπότη να ανοίξει ενα παράθυρο γιατί άρχισα να βήχω,δείχνοντας παράλληλα και την ενόχληση μου....
Να μην πολυλογώ με χαρακτήρισαν υπερβολική....
Αμα οι καπνιστές δεν έχουν την στοιχειώδη παιδεία και σεβασμό στο σπίτι...και μάλιστα σε τραπέζι που υπάρχουν και αντικαπνιστές,τότε τι ψάχνουμε να βρούμε τι γίνεται στους εξωτερικούς χώρους.Συγνώμη και πάλι αν βγήκα εκτός θέματος....
Παλιά 04-01-10, 17:54
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οπου απαγορεβεται το τσιγαρο πρεπη να απαγορεβετε μαχερι!
Ουτε στο μετρο ουτε στο αεροπλανο καπνιζο και σεβομε τους νομους.
Καπνιζο ομως μεσα στο αμαξη, στα παγκακια, στην καφετερια, στα μπουζουκια και γενηκα οπου υπάρχη τασακη, αλλα δεν παιρνω και τα παιδια μαζη.
Αυτη τη δικτατορηα του ενος δεν μπορο να την καταλαβο.
Απο κει και περα ας γινουν μαγαζια μονο για μη καπνιστες να δω ποσο καιρο θα μηνουν ανοιχτα.
Κι αν σας ενοχλη τοσο πολη αυτη η μπανανια, κι ειναι ολα στραβα, υπάρχει κι η ληση της μεταναστεβσης.....
Παλιά 04-01-10, 17:54
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μαρία πως και δεν σου ειπαν και εσένα "αλλη φορα να μενεις σπιτι σου..."...
Παλιά 04-01-10, 18:02
Το avatar του χρήστη Μαρία
Μαρία Offline:
Moderator

Μοντέλο: Auris 1,4 diesel 5d
Δύναμη Σεβασμού: 370
Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαρία πως και δεν σου ειπαν και εσένα "αλλη φορα να μενεις σπιτι σου..."...
Δεν χρειάστηκε...απλά έφυγα
Παλιά 04-01-10, 18:06
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπου απαγορεβεται το τσιγαρο πρεπη να απαγορεβετε μαχερι!
Ουτε στο μετρο ουτε στο αεροπλανο καπνιζο και σεβομε τους νομους.
Καπνιζο ομως μεσα στο αμαξη, στα παγκακια, στην καφετερια, στα μπουζουκια και γενηκα οπου υπάρχη τασακη, αλλα δεν παιρνω και τα παιδια μαζη.
Αυτη τη δικτατορηα του ενος δεν μπορο να την καταλαβο.
Απο κει και περα ας γινουν μαγαζια μονο για μη καπνιστες να δω ποσο καιρο θα μηνουν ανοιχτα.
Κι αν σας ενοχλη τοσο πολη αυτη η μπανανια, κι ειναι ολα στραβα, υπάρχει κι η ληση της μεταναστεβσης.....

Να σε δω φιλε μου αν θα ερθει η ολικη απαγορευση και στην Ελλάδα, πως θα ανέχεσαι "την δικτατορία του ενός"... Βλεπω να μεταναστευεις εσυ στην Μποτσουανα (αν και νομιζω ακομα και εκει εχουν απαγορευση καπνισματος). Στο αεροπλανο δλδ πως την ανεχεσαι και σεβεσαι το νομο... Δεν μπορω να το καταλαβω....
Πάντως απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω πως δεν προκειται ποτε να σεβαστείς αυτο το νομο...

Το οτι καπνιζεις και τρωνε την τσιγαριλα τα παιδια σου, ουτε αυτο σε ενοχλει... Γιατι και στο σπιτι σου εχεις τασάκι οποτε, αφου καπνιζεις οπου υπαρχει τασακι, καπνιζεις και στο σπιτι σου... (α=γ, β=γ αρα α=β).

Οσον αφορα τα μαγιαζια με τους μη καπνιστες και το ποσο καιρο θα μεινουν ανοιχτα... καταλαβαινω πως είσαι υπερ της ιδεας μπροστα στον βωμο του χρηματος να καταστρεφουμε την υγεία μας και την υγεια των παιδιων μας...(δλδ των δικων σου. Εγω δεν καπνιζω για να τρωνε τσιγαριλα τα παιδια μου). Ωραία τα λες πάλι...!

Και τελος... το "να πας σπιτι σου" έγινε "να αλλαξεις χωρα"... (ακους Κυριακοοοοο) Δλδ ποναει κεφαλι, κοβει κεφαλι. Αντι να κοιταξουμε πως θα διορθωσουμε την κατασταση και να καθαρισουμε το βοθρο που επικρατει, διωχνουμε ολα τα καλα, υγιή και σωστα στοιχεια που εχουν απομεινει σε αυτη τη χωρα... Πολυ ωραια τα λες παλι...!

Και μετα λεμε γιατι εχει καταντησει ετσι η χωρα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-01-10 στις 18:13.
Παλιά 04-01-10, 18:06
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ετσι έτσι να απαγορεύεται ΠΑΝΤΟΥ, όχι να πεθάνουμε κιόλας με τα βρωμοτσίγαρα! ΕΛΕΟΣ ποια!!!! να και κάτι που συμφωνώ με την κυβέρνηση! ))))
Εκεί που δουλεύω το απαγορέψαμε ΜΑΧΑΙΡΙ! όποιος θέλει να καπνίσει έξω στο κρύο! και στο σπίτι μου τον πατέρα μου που καπνίζει μόνο στο δωμάτιο του και στο μπαλκόνι! πουθενά αλλού! εγώ είμαι φανατικότατος αντικαπνιστής αν δεν το καταλάβατε. ΑΠΕΙΡΕΣ φορές έχω φύγει από μαγαζιά επειδή δεν αντέχω την βρόμα από τα τσιγάρα και γιαυτό αποφεύγω και να πηγαίνω μερικές φορές. Για εμάς που δεν καπνίζουμε το να μυριζει τσιγάρο δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ενοχλητικό είναι εσείς που καπνίζετε. Απλά δεν αντέχετε, δεν υποφέρεται με τίποτα! μερικές φορές νιώθεις ασφυξία, να πνίγεσαι, εγώ δεν το ανέχομαι πάντως. Αν δεν γίνεται τπτ απλά φεύγω. Πάντως καλά κάνουν, να είμαστε Ευρωπαίοι σε όλα και όχι όπου μας συμφέρει!!! δεν είμαστε αναγκασμενοι να πάθουμε καρκίνο στους πνεύμονες επειδή έτσι γουστάρουν κάποιοι. Το τσιγάρο είναι η μεγαλύτερη σαχλαμάρα EVER! πεταμένα λεφτά και καταστρέφει και υγεία και πολλά άλλα γύρω του. ΜΑΚΡΙΑ από μας!
Παλιά 04-01-10, 18:09
madvinegar Offline:
Administrator

Κατσε πρωτα να ψηφιστεί και υστερα να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ο νομος...
Παλιά 04-01-10, 18:22
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εδώ πέρα ακόμα και στα φανάρια είναι αμάξια και καπνίζουν και τρώμε τον καπνό στην μαπα οι από πίσω, αναγκαζόμαστε να κλείνουμε και τα παράθυρα στα αυτοκίνητα. Αυτο απλά το λέω επειδή μου έχει τύχει δεν μπορείς να τους απαγορεύσεις και αυτό φυσικά. Πάντως σε ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ χώρους ότι χώρος και να είναι είναι ΑΚΡΩΣ απαράδεχτο το κάπνισμα! και καλά να έχει καλό σύστημα αερισμού, αν δεν έχει? όπως μου έχει τύχει σε club να δακρύζουν τα μάτια μου τόσο πολύ που όχι μονο εγώ έφυγα αλλά πολύς κόσμος! και δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου! ζητάνε να σεβαστούμε την ελευθερία τους? εκείνο με τον ΤΟΤΟ το ξέρουν? εμείς δεν δικαιούμαστε ελευθερία? γιατί εγώ να μην μπορώ να πάω σαν άνθρωπος σε ενα μαγαζί χωρίς να αναπνέω τον καρκίνο ? δλδ αν δεν καπνίσουν θα πάθουν κάτι? σπίτι τους δεν μπορούν? απέξω? στο αμάξι τους? όπως πολύ σωστά είπες εκεί που τελειώνει η ελευθερία τους ενώς αρχίζει του άλλου! αν περιμένουμε σεβασμό σωθήκαμε! στην Ελλάδα αυτό δεν υπάρχει! άγνωστη λέξη! ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ κάργα! ο πρώτος που θα κάνω θα είμαι! όταν ήμουν Κύπρο 14 μήνες ΔΕΝ υπήρχε γόπα στον δρόμο!!! και είχε πρόστιμο 25 λίρες για όποιον πέταγε κάτω γόπα!!! εδώ γίνετε χαμός! πας παραλία και τις πατας συνέχεια! αυτό είναι ΑΚΡΩΣ απαράδεχτο και στους δρόμους και όπου πας γόπες! πότε θα καταλάβουν ότι δεν είναι φαινόμενο οι γόπες παντού αλλά είναι σκουπίδια! τα σκουπίδια τα πετάμε στα σκουπίδια! όχι σε δρόμους, παραλίες κτλ. ΕΛΕΟΣ ποιά! πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν οι Ελληνες????
Παλιά 04-01-10, 20:40
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βρε μπεχράκηδες όλη εδω ειστε μαζεμενοι?
Είπα δεν καπνίζω σπιτη, καπνίζο στο αμαξη, στη δουλια γιατι τα εργοταξια ειναι ανιχτα, και στα μπαρακια!
Ακου να μιν καπνιζο στο αμαξη!!!
Βρε Νικιφορε ίμαρτον!
Να απαγορευτη παιδια εγο ειμε ιπερ, αλλα οχι σε ενα μπαρακη που ημαστε 100 να μπενη ενας με το μορο του και να μας λεη σβηστε τα! μην ισαστε παραλογι !
αφτο που ιπα για μεταναστεφση ιταν αστιο.
σαν την ελλαδα μας πουθενα
εγω ειμαι εδο τα τελεφτεα 10 χρονια και νομιζο οτι εδο εινε ο παραδισος.
Παλιά 04-01-10, 21:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αυτό με το αμάξι το είπα γιατί με έχει ενοχλήσει εμένα αρκετά. Δεν μπορεί αυτό να απαγορευτεί σαφώς. Αλλά σε κλειστούς χώρους είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ!!!! στα μαγαζια ΠΡΕΠΕΙ να απαγορεύετε ρητός! γιατί μέσα σε μέσα μαζικής μεταφορας απογορευεται? σε κλειστούς χώρους πρέπει να απαγορεύεται δλδ εμείς που δεν καπνίζουμε και δεν αντέχουμε τι να κάνουμε? πρέπει να κλεινόμαστε σπίτια μας? εσείς μπορείτε απλά να μην καπνίσετε, εμείς δεν μπορούμε ΟΥΤΕ να το αντέξουμε, αλλά ούτε και να πάθουμε καρκίνο εξαιτίας αυτών που καπνίζουν. Αυτό με το κάπνισμα πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. ΠΟΛΥ κακό συνήθειο! πραγματικά λυπάμε αυτούς που καπνίζουν.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γερμανία: Δικαστική απαγόρευση στην κίνηση ντιζελοκίνητων παλαιού τύπου σε δρόμους το loukia OFF TOPIC 6 14-12-18 03:17
Απαγόρευση Χρήσης Αντιραντάρ the_eye ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 15 08-01-10 12:26

Page generated in 0,17219996 seconds (83,08% PHP - 16,92% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:58.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com