Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
14-01-09, 22:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Δεν συμπεριφερονται πλεον οπως πριν.
Επισης μετα την διανυση καποιων χιλιομετρων εκει που τα μαμα τα πεταγες, εκεινα τα επισκευαζεις.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
η |
|
14-01-09, 22:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
η
εγω παντως ειμαι για koni μετα τα ζαντολαστιχα,το πηρα αποφαση...τιμη 470€ +60€ τοποθετηση=530€ και ειμαστε ενταξει απο το κομματι του κρατηματος,+μπαρα θολων+ελατηρια χαμηλωματος που εχω ηδη...
14-01-09, 23:06
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εύγε Τάκη!Καλές στροφές!!Δεν θα απογοητευτείς,θα δεις!Ακόμα και σήμερα που έβρεχε ήταν άψογα τα ατιμα σε συνδιασμό βέβαια και με τα λαστιχα.
ε |
|
14-01-09, 23:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
ε
ευχαριστω Μαρια,να σαι καλα... τι λαστιχα εχεις;
|
|
14-01-09, 23:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Να συμπληρώσω ότι και άλλες μάρκες που δεν θεωρούνται επισκευάσιμες μερικοί τα επισκευάζουν όπως πχ τα Kyb AGX και για τα koni ξέρω 2 άτομα στην Φρατζή που τα επισκευάζουν και ναι γίνονται πολύ καλά μετά, αλλά δεν είναι όπως τα αγοράσαμε γιατί μετά γίνονται λαδιού! και επίσης καλό είναι να επισκευάζονται 2-2, δλδ 2 μπροστινά ή 2 πίσω γιατί αν μας χαλάσει το ένα και φτιάξουμε μόνο αυτό, όπως έκανα εγώ έχουν διαφορά μεταξύ τους. Μαρία αν σου χαλάσουν απλά θα το καταλάβεις. γιατί το αμάξι θα γέρνει πολύ, θα πηγαίνει σαν βάρκα, θα φρενάρεις και θα χοροπηδάει σαν τα low ride cars και άλλα τέτοια καλά! σίγουρα θα το καταλάβεις. Στο starlet οι επισκευές συνήθως στα 2 αμορτισερ, αλλά χέρι με χέρι, δλδ τα έβγαζα εγώ μόνος μου και τα πήγαινα στο χέρι, πήγαινε στα 150 ευρώ. Την τελευταία φορά για τα 2 μπροστινά μου πήραν 130 ευρώ. Αν θέλετε να σας πω ποιοί επισκευάζουν με ρωτάτε.
|
14-01-09, 23:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Μαρια εκει περισοοτερο βοηθησανε τα Bridgestone RE-050 παρα τα ΚΟΝΙ.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
14-01-09, 23:39
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
εσυ τι λες enduras για λαστιχα σε 205*50*16;
14-01-09, 23:44
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TAKISCOR
ευχαριστω Μαρια,να σαι καλα... τι λαστιχα εχεις;
|
Bridgestone RE 050
|
|
17-01-09, 00:34
|
|
Μέλος
|
|
|
|
διαβαζω ολα τα post που αφορουν στις αναρτησεις της E12 και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σας ικανοποιουν οι μαμισιες.Το εστριψα στον Μπραλο κατεπαναληψη και θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες αναρτησεις που εχει φορεσει η ΤΟΥΟΤΑ σε μοντελο της στην Ελλαδα.Αρκετα ενδοτικες για την Αθηνα και αρκετα σφιχτες στο στροφιλικι.Πηγαινα αερα πατερα χωρις ιδιαιτερο προβλημα, εκτος απο τις πολυ κλειστες στροφες οπου οντως τα μουτρα ηταν αρκετα.Να σημειωσω δε, οτι οταν οι εταιρειες εξελισσουν μια αναρτηση θεωρουν ως μοντελο για την δυναμικη συμπεριφορα του αυτοκινητου το συνολο ελατηριο+αμορτισερ+τροχος+ελαστικο.Επομενως οποιος θελει να βοηθησει πρεπει σαφως να δηλωνει και τι διασταση ζαντας εχει (μην το παρακανω και πω και βαρος) και τι ελαστικο φορα (τα σινεμπλοκ φανταζομαι δεν τα εχει πειραξει κανεις). Α ελατηρια-ζαντες αεροτομες-σποιλερ και πολλα αλλα ΔΕΝ ειναι ΜΑΜΑ καθοτι η ΤΟΥΟΤΑ δεν εχει απο οσα γνωριζω χυτηρια-καλουπια και τα σχετικα....απλα συνεργαζεται με καποια αλλη εταιρεια με συγκεκριμενους και αυστηρους θελω να πιστευω ορους για την εμφανιση του τελικου προιοντος-οχηματος
|
07-03-09, 21:47
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
|
|
αν θες το καλύτερο ειναι τα bilstein. αλλα πρόσεχε!!! χανεις σε άνεση! εγω τα αγορασα, τα έβαλα, έκανα μια βόλτα και αμεσως πήγα να τα βγάλω, και τώρα τα πουλάω εντελώς καινούρια στα κουτιά τους!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16606688 seconds (82,37% PHP - 17,63% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|