Αντε λοιπόν να πω κι εγώ την μικρή μου ιστορία.
Ξεκίνησα την ζωή του δικυκλιστή όταν ήμουν ακόμη ανήλικος με ένα honda cb50. Ηταν του παππού μου που όταν μας άφησε, άφησε ορφανό και το hondaκι. Το έπαιρνα βόλτες στα Τρίκαλα λοιπόν και κάναμε διαδρομούλες με ένα φίλο που είχε typhoon. Το μηχανάκι ήταν (και είναι ακόμη γιατί όχι) τρέλα. Εδώ και 7-8 χρόνια διακοσμεί το γρασίδι στο κτήμα στα Τρίκαλα αλλά μακάρι κάποια μέρα να μπορέσω να ασχοληθώ μαζί του αν και δεν θέλει και πολλά για να είναι και πάλι κυκλοφορήσιμο. Μετά και με την έλευσή μου στην πρωτεύουσα πήρα ένα kymco scooter 50άρι για να κινούμε στην πόλη.... Σιγά σιγά άρχισα να το βγάζω πέρα απο τα όρια του Πειραιά. Μεγάλο λάθος. Με άφησε 2 φορές σε 1 χρόνο και έφυγε νύχτα. Αντικαταστάθηκε απο ένα daytona DV50R παπί. Το πήρα στα χέρια μου μεταχειρισμένο (το μόνο) και ήταν ήδη 72cc. Σε ένα χρόνο μέσα δεν με ικανοποιούσε και πήγα σε γνωστό και μη εξαιρετέο μαγαζί - φίλο και βάλαμε ένα κινητήρα 125 lifan. Ενα χρόνο και πολλά προβληματάκια, που σκοπό είχαν να με εκνευρίσουν και τίποτε περισσότερο, μετά αντικαταστάθηκε απο το Gilera Runner VXR 200cc. Καλό αλλά κατα πρώτον Ιταλικό (τα χαζοπροβλήματα μόνο και μόνο για να σε πάει συνεργείο συχνά) και κατα 2ον ήθελα κάτι άλλο και απλά δεν το είχα αποδεχτεί ακόμη. Και φτάσαμε στην Παρασκευή που μας πέρασε που πήρα στα χέρια μου το HONDA CB600F HORNET. Αν και είναι πολύ νωρίς να πω κάτι περισσότερο η μηχανή αυτή με εκπλήσει ευχάριστα κάθε στιγμή και λεπτό. Φωτό θα έρθουν σε λίγο καιρό γιατί τώρα δεν προλαβαίνω.... οδηγάω.....
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|