Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Δε νομίζω οτι χρειάζεται κάτι ανάλογο για να δούν τις κούκλες μας.Πιστεύω οτι αν μαζευτούμε πολλά αυτοκίνητα σε κάποια εκδήλωση που θα οργανώσουμε σαν club (π.χ. εκδρομή) να είστε σίγουροι οτι θα δούν τις "κούκλες μας".Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τη φωτογράφιση στο περιοδικό FASTER.Καλό όμως θα είναι να μην περιμένουμε μια εκδήλωση αλλά να βρισκόμαστε και στις συναντήσεις οπού υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να γίνει κάποια φωτογράφιση.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
Re: corolla club uk
Aυτο ειναι μ@λ@κια, καθαρα βλακεια και δειχνει οτι δεν σεβεσαι καθολου το αυτοκινητο(οπως αυτοι, που το ειχαν για καψιμο απο οτι φαινεται).Δεν δειχνει ουτε δυνατοτητες του οδηγου, αλλα ουτε του αυτοκινητου.Το εκανα εγω στα 20 μου με το αγροτικο του πατερα(κρυφα )με 45 αλογα.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Όντως.... καθόλου respect για το μοτέρ... αλλά τουλάχιστον το χαίρεται... Τωρα αν κάποια στιγμή του πετάξει τα μάτια έξω και το μαζέψει σε σακούλες... ελπίζω να μη βγει να πεί πως τα μοτερ της ΤΟΥΟΤΑ δεν είναι αξιόπιστα...
Πιστεύω πως αν είχε γίνει τέτοιος βιασμός σε γερμανικό μοτέρ... το βιντεάκι θα κρατούσε γυρω στα 25 δευτερόλεπτα...
Υ.Γ.: Ηρακλή!! και τώρα αν είχες πισωκίνητο... τα ίδια θα έκανες !!!!!
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO