Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-11-07, 11:22
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εντάξει...δεν πάει και μαζί...κοντά είναι απλά...μην υπερβάλλουμε!! Και όλα αυτά από στάση, έτσι? Γιατί σε ρεπρίζ.....
Τέλος πάντων, δε θα ανοίξουμε κόντρα πάλι γαι την TS...το θέμα είναι πως οικονομικά συμφέρει να πουλήσει το δικό του και να πάρει TS μεταχειρισμένη...Από εκεί και πέρα αν δε θέλει με τίποτα από 2ο χέρι, φτιάχνει το δικό του, αλλά για να γίνει σαν την TS και καλύτερο ακόμα πρέπει να ρίξει αρκετο χρήμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 00:42
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καθήστε ρε παιδία, γιατι πήραμε φόρα όλοι και λέμε διάφορα... Δεν θα πω οτι είναι καλύτερα να κάνει κάποιος τη συγκεκριμένη μετατροπή, θα δώσω όμως μερικούς λόγους που μπορεί κάποιος να οδηγήθεί σε αυτή τη σκέψη...

1. Αν βάλω μοτερ μετατροπή είπατε ότι δεν θα ξέρω σε τι κατάσταση είναι το μοτέρ. Γιατί αν το αγοράσω μεταχειρισμένο θα ξέρω;;; όχι!!!
2. Νομίζετε ότι υπάρχουν πολλές αγγελίες για corolla TS;;; και πόσα απο αυτά αξίζουν;
3. Εγώ που έχω corolla facelift δεν θέλω να πάρω TS pro facelift. Ελάχιστα TS facelift προλαβαν να κυκλοφορίσουν πριν σταματήσει η διάθεση του μοντέλου στην αγορα. πόσα απο αυτά έχουν πωλητήριο;;; ΕΛΑΧΙΣΤΑ
4. Εγώ το αμάξι το πήρα καινούργιο και ξέρω τα πάντα γι αυτό. πχ οτι κανεις δεν εχει καπνίσει μέσα, κανεις δεν έχει ξεράσει κανεις, δεν εχει γαμ.... μέσα κτλ κτλ. Γιατί να πάρω ενα αυτοκίνητο που μπορει ο προηγουμενος να ειχε τα κατοικίδια του να βολτάρουν πανω στα καθίσματα;;
5. Είπατε οτι η συγκεκριμενη μετατροπή είναι θολά νερα επειδή κανένας (τουλαχιστόν στο club) δεν την έχει δοκιμάσει. Και γιατι αυτο να μην αποτελεί πρόκλιση για κάποιον "τρελάμένα" για μοντίφες και βελτιώσεις;;; ίσια ίσια ειναι μοτέρ που έχει φορεθεί στην καρότσα του Ε-12 άρα φαντάζομαι οτι το ρίσκο δεν είναι τόσο μεγάλο.
6. τελος σχετικά με το κοστος έχω κάποιες αμφιβολιες. Αν κάποιος πουλήσει ενα corolla 1400 μοντέλο 2004 και θελήσει να πάρει ενα TS μοντέλο 2004 θα πρέπει να προσθέσει από την τσέπη του περιπου 5000 ευρώ. Η μετατροπή σε TS (δλδ μοτέρ, σασμάν, εγκέφαλος, πλεξούδα, φρένα και αναρτήσεις) δεν πιστεύω οτι θα κοστίσει παραπάνω από 5000 ευρώ (ΠΡΟΣΟΧΗ, με την προυπόθεση να πουλήσεις τα αντίστοιχα εξαρτήματα που θα βγάλεις απο το 1400). Βέβαια και τότε δεν λέω οτι θα έχεις ακριβώς ενα TS (προφανως το σασί του TS είναι πιο δεμένο κτλ κλτ), αλλά πιστεύω οτι θα έχεις κανει μια αρκετά πλήρη και αξιοπρεπή μετατροπή.

Συνεπώς για όλους τους παραπάνω λόγους και για κάποιους που πιθανώς να ξέχασα ας μην είμαστε τελείως αρνητικοι στην ιδέα αυτής της μετατροπής. Αντί να ετοιμαζόμαστε να κάψουμε στην πυρά (όπως τις μαγισσες το μεσαίωνα) όσους τολμουν να τη σκεφτούν, καλά θα ήταν όποιος εχει κάποιο γνωστό μηχανικό να ρωτήσει 2-3 πράγματα για να καθαρίσουμε αυτά τα "θολά νερά"...!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 00:55
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δεν θα ηταν καλύτερα με τόσα λ7 να τοποθετήσεις ένα ολοκληρωμένο κιτ turbo και με τίποτα σφυρήλατα μην σου πω..και χωρίς να μπλεξεις με υπουργεία και άδειες συν το ότι μετά δεν πουλιέται ..το παντρεύεσαι..
ενώ το κιτ το βγάζεις και ή στο επόμενο ή πούλημα..
θεωρώ τα 5000ε πάρα πολλά,για αυτό και δεν κινείται αυτή η λύση από όσο ξέρω, με 3000ε το συζήταγα για όσα λες!
γνώμη μου!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 01:39
ranger Offline:
Administrator

ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοιτά Κώστα και η λύση σου δεν είναι πιο εύκολη... Γιατί, το μοτέρ με τουρμπο μετατροπή, δεν το παντρεύεσαι;;;; ή νομίζεις είναι εύκολο οταν θελήσεις να το πουλήσεις να βγάλεις τουρμπίνες, να αλλάζεις εξατμήσεις, να ξηλώνεις τα μεγαλυτερα μπεκ, να αλλάζεις προγραμμα κτλ κτλ...
Η μετατροπή σε TS απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ατμοσφαιρική δύναμη με αξιοπιστία (μην ξεχνάς οτι μπορει να ειναι μετατροπή, αλλά βάζεις ενα μαμα μοτέρ, δεν κάνεις τουρμπο-ταρζανιές και λοιπες βελτιώσεις!!!).
Για το λεφτά, εκτιμω ότι αν πουλήσεις τα παλια εξαρτήματα το κοστος δεν θα ξεπεράσει τα 5000. Μπορει να είναι και λιγοτερα (περιπου 4000 ευρω, αν πουλήσεις μοτερ 1600cc) αλλα εγώ λέω 5000 για να ειμαι μέσα.
Σχετικά με τη δήλωση του μοτέρ, δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει (γιαυτο και παρακινώ όποιος μπορει να βοηθήσει στη συλλογή πληροφορίων), αλλά νομιζω οτι δεν ειναι κατι εξαιρετικά δυσκολο ούτε ακριβο(αφού το αμάξι κυκλοφορούσε με αυτό το μοτερ).
Κακά τα ψέματα, είναι μια λύση που αν μη τι άλλο, αξίζει να τη σκεφτούμε και όχι να την απορίπτουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 11:07
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Συμφωνω απολυτα μαζι σου με το θεμα οτι γνωριζεις το σασι του αυτοκινητου σου, ενω αν παρεις μια TS ρισκαρεις για το σασι αλλα και για το μοτερ σε τι κατασταση θα τα βρεις. Απο την αλλη ομως, κατα καιρους, εχουν δημοσιευθει αγγελιες μελων που ειχαν TS που πιστευω οτι θα μπορουσες να παρεις καποια με κλειστα τα ματια.
Καλυτερα ομως ειναι να ρωτησεις και να σιγουρευτεις αν μπορεις να δηλωσεις την μετατροπη. Με ή χωρις φακελακι.
Εσυ ποσο κοστολογεις,δηλαδη, να δωσεις το δικο σου μοτερ και τα παρελκομενα του?
Θα αλλαξεις μονο το μοτερ ή το στησιμο και το συστημα τροχοπεδησης? Αυτα περιλαμβανονται στα 5.000 ευρω?

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 25-11-07 στις 19:24.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 18:57
ranger Offline:
Administrator

πολύ χοντρικά, χωρίς να ειναι απόλυτα βέβαιος, λέω τα εξής:
Αν για ενα τροπέτο TS (μοτέρ, σαζμάν, πλεξούδα, εγκέφαλος, μπροστινά φρένα) χρειαζεσαι 5000 ευρώ, τότε πουλώντας το μοτερ και τα υπόλοιπα απο το 1600 δεν θα πάρεις περίπου 2000 ευρω;;;;; Άρα καθαρό κόστος 3000 ευρω. Βάλε και 1000 ευρώ η τοποθέτηση μας κάνουν 4000 ευρώ. βάλε και 1000 ευρω ενα σετακι αναρτήσεις και με περίπου 5000 +- 500 ευρω εχεις μια αρκετα πλήρη μετατραπη. Εγω κάπως ετσι τα εχω φανταστει...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 20:10
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Οπα γιατο μπερδευτικα.
Εσυ εχεις 1.4 ή 1.6, ή εχεις κανει μεταρτοπη απο 1.4 σε 1.6?
Σε ρωτω γιατι στο τιτλο του "θεματος" εχεις βαλει "Μετατροπή 1,4 VVTi σε 1.8 TS VVTL."

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-07, 21:36
ranger Offline:
Administrator

εγώ έχω το 1,6. Αλλα και το 1,4 αν εχεις μπορεις να πουλησεις το μοτερ σου και τα λοιπα εξαρτήματα. Απλά εγώ τονίζω οτι εχω το 1600 επειδη πιστευω οτι θα πιάσω περισσοτερα απ΄οτι θα πιασει ενας 1400άρης. κατά τα άλλα η διαδικασία είναι ίδια και είτε εχεις 1,4 είτε 1,6 η μετρατροπή σε TS δεν πιστεύω οτι θα πάει πανω απο 5000

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-11-07, 18:48
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον ρωτησα και αν βαλεις μοτερ τς θα μπουν και τα xtra συστηματα που εχει το τς!!! vcs δηλαδη και αλλο ενα,πρεπει να παρεις και ημιαξονια και γενικα ενα τροπετο κομπλε,αυτο στοιχιζει καπου στα 5000(μαζι με σασμαν πλεξουδα και εγκεφαλο) αξιζει να βαλεις τς αλλα ετσι οπως θα το βαλεις να του κανεις και 2-3 βελτιωσεις γιατι δυστηχως μαμα δεν παει και τοσο καλα! μολις τελειωσω θα τρεξω με τς για να δω διαφορες!!!!

Παντως με εκαναν βολτα με τς ψαγμενου μελους και σκιαχτηκα!πολυ καλο αλλα και με πολλα xtra!!!!αυτο μαλιστα!
Παλιά 29-11-07, 19:09
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
πολύ χοντρικά, χωρίς να ειναι απόλυτα βέβαιος, λέω τα εξής:
Αν για ενα τροπέτο TS (μοτέρ, σαζμάν, πλεξούδα, εγκέφαλος, μπροστινά φρένα) χρειαζεσαι 5000 ευρώ, τότε πουλώντας το μοτερ και τα υπόλοιπα απο το 1600 δεν θα πάρεις περίπου 2000 ευρω;;;;; Άρα καθαρό κόστος 3000 ευρω. Βάλε και 1000 ευρώ η τοποθέτηση μας κάνουν 4000 ευρώ. βάλε και 1000 ευρω ενα σετακι αναρτήσεις και με περίπου 5000 +- 500 ευρω εχεις μια αρκετα πλήρη μετατραπη. Εγω κάπως ετσι τα εχω φανταστει...
Καλά τα λές ρε Βαγγέλη, αλλά πρέπει να σκεφτείς κάτι βασικό....
Τα πράγματα από το 1600 δεν πρόκειται να τα δώσεις πάνω από 1200 ευρώ και φυσικά θα είσαι πάρα πολύ τυχερός αν κάποιος ενδιαφερθεί να τα πάρει κιόλας.
Πρέπει στα λεφτά της μετατροπής να προσθέσεις τουλάχιστον 600-800 για μηχανικό, άλλα τόσα και βάλε για ηλεκτρολόγο και μια 400άρα για εξάτμιση....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4AGE (20V) vs 2ΖΖGE VVTLi (TS) MARMEL ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 448 02-11-11 16:52
Μετατροπή σε 4E-FTE Doctor46 TOYOTA COROLLA 111(G6) 6 17-07-10 10:09
Vvti & Vvtli- Πως, που, γιατί... madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 10-03-09 17:32
Μετατροπή σε 20v Doctor46 4AGE 20v Levin 1 23-06-08 22:54
vvti vvtli? labros_k ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-01-07 14:17

Page generated in 0,16915298 seconds (82,65% PHP - 17,35% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com