Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
16-06-07, 01:41
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Κυριάκο στην τρίτη φωτογραφία με το ασημί leon πως και δεν έφαγες καμιά τσαντιά ρε απο την κοπέλα που περνάει απο δίπλα?
|
χαχαχαχαχα μα δεν ειδες πως τον κοιταει? στραβομουτσουνιασε...
ετοιμη για τσαντια ειναι ρε...
χαχαχαχα
16-06-07, 14:44
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αχ τον βλεπω τον κυριακο να καβαλαει τη κορολα μονο τις παρασκευες οταν ειναι να ερθει στο μπιζ!!!!
ρε σπυρο να σε ρωτησω εγω γιατι εδωσες την κορολλα για σεατ?δηλ τι σε χαλαγε και ειπες παμε αλλου?(σεατ)
παει και denninio ,αντε λιγοστευουμε σιγα σιγα,εχουμε απωλειες!
|
|
|
|
17-06-07, 01:20
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Αρχικά θέλησα να δώσω την Κορόλλα γιατί ήθελα να προχωρήσω σε αγορά κατοικίας(στην Αθήνα) και σκεφτόμουν να πάρω και κάτι παραπάνω για νέο όχημα.Στην πορεία άλλαξα γνώμη(για την κατοικία) αλλά προχώρησα στην πώληση του Κορόλλα αφού ήθελα να το δώσω προτού λήξει η εγγύηση. Να επισημάνω πως μου έβγαλε κάποια προβλήματα τα οποία λύθηκαν όλα στο πλαίσιο της εγγύησης (by the way, οι τύποι στην ΤΟΥΟΤΑ Πόλις Σταυρός είναι άψογοι-1000 ευχαριστώ!),αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που με οδήγησε στην πώλησή του αυτ/του, αν και ομολογώ πως είχα ξενερώσει λίγο..
Αν το Auris ήταν πιο όμορφο(υποκειμενικό καθαρά κριτήριο) και φθηνότερο (21.500 χωρίς ESP-έλεος!) θα το έπαιρνα κι ας είναι 1.6 ατμόσφαιρα! Αλλά οι Ιάπωνες έχουν σηκώσει τον αμανέ ψηλά στην τιμή και έριξαν την ποιότητα..Εξακολουθώ να είμαι δεμένος με την ΤΟΥΟΤΑ όμως,γι'αυτό και παρακολουθώ το forum.Ίσως κάποια μέρα να πάρω πάλι ΤΟΥΟΤΑ.Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν με κάλυπτε τίποτα από την γκάμα της.Και να πω την αλήθεια, δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση να αντικαταστήσω την TS γιατί ήταν ένα αυτοκίνητο που πληρούσε τις περισσότερες απαιτήσεις μου.Κατέληξα στο LEON ύστερα από τρελή ξενέρα από το τιμόνι του ASTRA,το οποίο και πήγαινα να πάρω.Golf δεν γουστάρω πλην του gti,οπότε..τι άλλο έμενε? Που να είναι γρήγορο,μικρομεσαίο και με όχι τρελή τιμή?
17-06-07, 03:04
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
mazda 3 2.0
|
17-06-07, 03:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
ε οχι! εαν ειναι να πεσεις σε mazda τουλαχιστον θα παρεις το mps!
παντως ενα καλο που παιζει στην αγορα ειναι το Polo το GTI. 150 δυνατα αλογακια με 22 κιλα ροπης, πολυ καλο στησιμο και ωραια εμφανιση! και 19.700! λεω εγω τωρα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 18-06-07 στις 01:07.
|
17-06-07, 11:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY
παντως ενα καλο που παιζει στην αγορα ειναι το Polo το GTI. 150 δυνατα αλογακια με 22 κιλα ροπης, πολυ καλο στησιμο και ωραια εμφανιση! και 19.700! λεω εγω τωρα...
|
το πολο το Gti ειναι πολύ καλό!!!τοχω δικομασει και εμεινα με το στομα ανοιχτο!φοβερο στησιμο,ωραιο μοτερ και απο εμφανιση τρωγεται αλλα δεν εχει τους χωρους που ψαχνουν στη περιπτωση αυτη.
|
17-06-07, 14:35
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
εγω οσο και αδυναμα να ειναι, οσο ακριβα, οσο ασχημα, οσο μειον και να εχουν, μονο ιαπωνικο θα αγοραζα. τα υπολοιπα γινονται ρημαδια γρηγορα, εστω κι αν αυτο το βλεπουν τα δικα μου ματια μονο...
κι αυτη η επεκταση της εγγυησης... δεν ειναι σαν ξερουν οτι θα χαλασει και σε βαζουν να προπληρωσεις τις ζημιες που θα 'καλυψει'?
τουλαχιστον με το auris ή το civic που ειναι και οτι πιο ομορφο στην αγορα, θα ημουν σιγουρος για το αμαξακι μου, οτι δεν θα το ξαναπληρωσω σε βλαβες, και μετα απο 10ετιες θα κανω την δουλεια μου. ..κι ας με περνανε τα τουρμπακια της κατηγοριας.
φυσικα μπορει να κανω λαθος σε ολα, αφου τα παραπανω ειναι μονο προσωπικες σκεψεις και εμπειριες.
|
|
|
|
17-06-07, 14:44
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
προσωπικα πιστευω οτι σε ολα τα οποια λες εχεις βαση και στηριγμα και δεν λες λογια του αερα. ισως καπου να υπερβαλεις "τα υπολοιπα γινονται ρημαδια γρηγορα", αλλα οκ...ειναι μερος του ιαπωνικου μας παθους! χεχεχε! σχετικα με την επεκταση εγγυησης της VW και ολου του ομιλου, σιγουρα ειναι κατι θετικο αλλα και παλι δεν ειναι εγγυηση Toyota οπου με το που υπαρξει μηχανικο προβλημα μπαινει κατευθειαν εγγυση. Απο εμπειρια καλου μου φιλου του βγαλανε το λαδι (πανω απο 2 μηνες διαδικασια) για να του αλλαξουν ακρομπαρο στον εναμιση χρονο ενος Golf GTI, σε αντιθεση με μενα που αλλαξα ακρομπαρο στα 3 χρονια...και η διαδικασια ηταν απο τις πιο απλες (το σηκωνουν, ακουνε θορυβο, μου λενε ειναι ακρομπαρο, το παραγγελνουν, το βαζουν κι αντε γεια!) Θα μου πεις μπορει αυτος ο φιλος μου να ηταν η εξαιρεση. Ισως! Αυτο που εν κατακλειδι θελω να πω ειναι οτι υπαρχουν εγγυησεις κι εγγυησεις και αυτη της Toyota εχει αποδειχθει απο τις πιο τιμιες και σταρατες και οχι με μικρα γραμματα και "παραθυρακια" στους ορους της
|
|
17-06-07, 15:04
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
σχετικα με το golf, εχει ενα 5αρι 1.4'φυσαει' ενας φιλος το οποιο δεν το σκιζει ποτε και του βαζει 100αρα, και το παει στην αντιπροσωπια για καθε σερβις. τι παραπανω να κανει καποιος για το αυτοκινητο του?
ε λοιπον, το ταμπλω του εχει γινει ντισκομπαλα! καθε τοσο αναβει και αλλο λαμπακι, αλλο αναβοσβηνει, κανουν και συνδιασμους! ειδικα το check engine και εκεινο του λαδιου βρισκονται στην ημερησια διαταξη!
το παει καθε τοσο στην αντιπροσωπια, και μια φταει η βενζινη, μια εχει καψει πολυ λαδι, μια 'δεν ειναι τπτ!!!!!!!' και απλα πρεπει να το βαλουν στο διαγνωστικο για να σβησουν τα λαμπακια! και την τελευταια φορα του ειπαν: 'κοιτα, τα σβηνουμε τα λαμπακια τζαμπα τωρα, αλλα σε λιγο που θα τελειωσει η εγγυηση θα πληρωνεις κανονικα'.
τρομερη αξιοπιστια!αυτοκινητο να εμπιστευτεις να πας ταξιδι! μπορει να επεσε στην περιπτωση, αλλα ακομη κι ετσι να ειναι στην ΤΟΥΟΤΑ πολυ λιγοτεροι ΄πεφτουν στην περιπτωση'.
|
17-06-07, 17:27
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Το θέμα είναι πως όταν παίρνεις SEAT, κακά τα ψέματα,περιμένεις να βγάλει πρόβλημα,ενώ όταν παίρνεις ΤΟΥΟΤΑ το παίρνεις για την αξιοπιστία κυρίως και ίσως να βάζεις σε δεύτερη μοίρα κάποιους άλλους τομείς.Ε, όταν όμως σε άλλους τομείς είσαι υποδεέστερος και διαψεύδεται και η αξιοπιστία (στην δική μου περίπτωση),τότε τι κάνεις?
Το τελευταίο αξιόπιστο Κορόλλα ήταν το ε111(ο πατέρας είχε αυτό μέχρι πέρυσι),πραγματικό σκυλί!! Δυστυχώς πολλά Ε12 υποφέρουν.
Όσο για το Πόλο που αναφέρθηκε παραπάνω,είναι σουπερμίνι,όχι μικρομεσαίο,δεν ήθελα να πέσω κατηγορία,αλλιώς υπήρχε και ιάπωνας(Colt)..
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16876602 seconds (81,31% PHP - 18,69% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|