Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
09-05-07, 22:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το πρόβλημα είναι πώς τελικά, ανοίχτηκε ένα τόπικ, για να ακούσει η "διοίκηση" του κλαμπ, κάποιες νέες ιδέες για δραστηριότητες, και τελικά καταλήξαμε να μιλάμε πλην 2-3 εξαιρέσεων. η "διοίκηση" μόνη της!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΙΝΙΑΖΟΥΝΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΟΕΟ? Μήπως τελικά το πρόβλημα δεν είναι οι δραστηριότητες του κλάμπ?
Anw, και συνεχίζοντας όσα λέει ο Μιχάλης απλά να υπενθυμίσω ότι σχετικά με τα αυτοκίνητα, τα οποία ζητάγαμε να έρθουν, να τα φωτογραφίσουμε ώστε να έχουμε μια εικόνα της αυτοκινητιστικής δυναμικότητας του κλάμπ, το είχαμε βάλει και σαν ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα!
Οπως βλέπετε λοιπόν, δεν είναι και πολύ εύκολο πράγμα να προτείνεις κάτι στο οποίο να μπορούνε να συμμετέχουν πολλοί, αλλά και να έχεις εγγυημένη μια "α" συμμετοχή. Γιατί χωρίς νούμερα δεν μπορείς να μιλήσεις με κανέναν ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία!
Εν κατακλείδι, η μόνη ΩΡΙΜΗ πρόταση που ακούστηκε είναι πέρι τις Γνωσιακής Βάσης, που προχωράει ήδη στο background τον όσων λέμε εδώ!
Απο εκεί και πέρα, φίλε Διαμάντη, η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει, γιατί έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ομως, όπως έχετε δει, στης συναντήσεις, πάντα υπάρχουνε άτομα της διοίκησης, που εις βάρος της καλοπέρασης, είναι πάντα διαθέσιμα για οτιδήποτε χρειαστεί να ενημερωθεί κάποιος. Οπως επίσης, είναι πάντα διαθέσιμα σε ιδέες, και απόψεις επί παντός επιστητού. Αλλωστε, τα μέλη τις διοίκησης μαζευόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να συζητάμε γενικότερα για τα θέματα που άπτονται του κλάμπ!
Απο εκεί και πέρα..... κάποιες συζητήσεις γίνονται για μια νέα δραστηριότητα, που έχει κατά καιρούς ζητηθεί. Μόλις θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερωθείτε. (όπως είπε και ο Μιχάλης, μιλάμε για Paintball).
Δώστε λοιπόν και άλλες ιδέες για να δούμε ποιες είναι υλοποιήσιμες (πάντα με γνώμονα ότι απευθύνονται σε πολλά άτομα!)
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
09-05-07, 23:41
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Paintball;
Το ζητησανε πολλοι;
Καλα εδω λεμε για καρτ-οχι κοσμος,στη μπαλα-οχι κοσμος,εκδρομες-οχι κοσμος,παντου-οχι κοσμος και θα πανε για: (βαψιμο);
Αχ τι να πω,αστε τα θα τα πω απο κοντα
09-05-07, 23:45
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Όντως μ'αυτά και μ'αυτά δεν έχουν γίνει παρά 2-3 προτάσεις! Να διατυπώσουμε αλλιώς την ερώτηση?
Τι γουστάρετε να κάνετε με τους φίλους σας, στον ελεύθερο χρόνο σας, και θα γουστάρατε να το κάνετε και με το Club μια φορά το μήνα?
Εγώ θα γούσταρα εδώ, να πήγαινα με τα παιδιά για Bowling μια φορά το μήνα!
Τι έγινε... δεν έχει κανείς ενδιαφέροντα και Hobbies?
|
10-05-07, 00:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
σωστος ο Geo και ειναι και 22 χρονων,μπραβο σου και δε το λεω ειρωνικα το λεω σοβαρα.
Συντομη και επεξηγησημη απαντηση
10-05-07, 00:03
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
ετσι ειναι τι να κανουμε φιλε μου,λιγοι πιστευω ειναι αυτοι που ενδιαφερονται για κατι καλο,ωστε να ζωηρεψουμε λιγο το υποτονικο κλιμα στο κλαμπ και στο φορουμ.
Ειδες σε μερικα τοπικ οπως το: ποιος ειναι-φιλικα ανοιγματα και κοντρουλες,γινεται πανικος.
Τι να πω;
δηλαδη ειναι αυτα τα μονα ενδιαφεροντα;
|
|
10-05-07, 00:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diamantis
Καλα εδω λεμε για καρτ-οχι κοσμος,στη μπαλα-οχι κοσμος,εκδρομες-οχι κοσμος,παντου-οχι κοσμος και θα πανε για: (βαψιμο);
Αχ τι να πω,αστε τα θα τα πω απο κοντα
|
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ φίλε μου. Κάθε παρασκευή υπάρχει τουλάχιστον ένας που το αναφέρει. Είχαμε ξαναπροσπαθήσει να πάμε πριν απο πολύ καιρό αλλά κάπου κόλλησε το όλο ζήτημα. Αν έρθουν οι μισοί απο αυτούς που το ζήτησαν κατά καιρούς θα είναι απο τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του corolla club.... αν οχι όμως................
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
10-05-07, 00:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
μιχαλη εχω ακουσει για την φωτογραφησει αλλα εγω για εμενα το αμαξι μου δεν ειναι ετοιμο για κατι τετοιο...οταν ετοιμαστει δεν θα ντραπω να το παω το μονο σιγουρο. Τωρα αλλοι γιατι δεν πανε δεν ξερω. Γενικα εμενα θα μου αρεσε το κλαμπ μας να ειναι ενα κλαμπ που να το ξερουν ολοι με κυρος και σεβασμο αλλα προτιμω να ειμαστε λιγοι και καλοι και παρεα παρα πολλοι ο,τι να ναι και παρεξηγημενοι!!! Μεσα απο ενα παρεηστικο-σοβαρο κλιμα μπορουν να γινουν πολλα!..με θεληση παντα!
Υ.Γ δεν υποννοω οτι δεν γινεται τιποτα και οτι δεν ειμαστε ετσι,απλα την γνωμη μου λεω
|
|
|
|
10-05-07, 16:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ο συνονοματος Χρηστος λεει και εκφραζει αυτο που εχω πει κι εγω πολλες φορες! Και θα συνεχισω να το λεω!
Γενικη συνελευση αν ζητηθει απο τα μελη (επισημα μελη οχι μελη του φορουμ απλα) ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να γινει γιατι ολα τα μελη που πληρώνουν ανοικουν στο διοικητικο συμβουλιο! Οποτε το οτι δεν γινεται γιατι δεν βοηθαει δεν πρεπει καν να αναφερεται σαν λογος. Η διοικηση ειναι απλα εκτελεστικο οργανο. Αν θα βοηθησει η οχι μια συνελευση θα αποφασιστει μετα το περας αυτης.
Φωνη λαου οργη Θεου με αλλα λογια!
Θα γουσταρα τρελα να καναμε εκπαιδευση ασφαλους οδηγησης σε καποια πιστα, απο αυτες που διοργανωνονται κατα καιρους απο τα περιοδικα. Αυτο θα βοηθουσε εμας σαν οδηγους και ανθρωπους και την παρεα μας στο να προβληθει ακομα περισσοτερο!
Επισης θα γουσταρα τρελα να ερθουν ανθρωποι απο την ΤΟΥΟΤΑ και να μας μιλησουν για τα αυτοκινητα μας! Απο τα πιο γενικα θεματα μεχρι τα πιο ειδικα! Και αφου εχουμε ηδη κανει το πρωτο βημα με την αντιπροσωπεια ως συνεργαζομενο καταστημα του κλαμπ, νομιζω δεν θα ηταν και πολυ δυσκολο κατι τετοιο μιας που οι γνωριμιες υπαρχουν (εκτος κι αν αυτες εξαντλουνται σε κανεναν υπερκυβισμο μονο)!
Αυτα απο μενα για την ωρα...
το μέλλον όμως?
|
10-05-07, 17:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
πραγματι καλα αυτα που λες,να κανονιστει να ερθουν ειδικοι της ΤΟΥΟΤΑ για τα αυτοκινητα μας και εαν δε γινει κατι τετοιο,πιστευω οτι μπορει να υπαρχουν φιλοι μες στο φορουμ που σκαμπαζουν απο τεχνικης φυσεως θεματα ωστε να κανονιστει τεχνικο σεμιναριο θεωρητικο και πρακτικο.
Επανω στα αυτοκινητα μας οποιος θελει εθελοντικα βαζει το αυτοκινητο του και μαθαινουν οι υπολοιποι,τουλαχιστον αυτα που μπορουμε να κανουμε μονοι μας και δε τα γνωριζουμε.Και η ασφαλη οδηγηση ειναι παρα πολυ καλη και πολλα αλλα.
10-05-07, 17:15
|
|
Administrator
|
|
|
|
Χρήστο (ΝΥΟ) πολύ καλές οι ιδέες σου και συμφωνώ απόλυτα με την διευκρίνιση που έκανες για το τι νοείται Γενική Συνέλευση (εγγεγραμμένα μέλη). Να διευκρινίσω κάτι, το Δ.Σ. είναι ουσιαστικά εκτελεστικό όργανο αλλά ταυτόχρονα και διαχειριστικό και διοικητικό. Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν ανήκουν στο ΔΣ αλλά στην Γενική Συνέλευση, η οποία συστήνεται σε σώμα όποτε αυτό χρειαστεί. Διευκρινιστικά καθαρά αυτά που λέω, αλλά η ουσία είναι ακριβώς ίδια με αυτα που γράφεις.
Όπως είπα παραπάνω μου άρεσαν πολύ οι ιδέες σου , γιατί έχουν να προσφέρουν κάτι σε όλους μας και στο club. Ειδικά αυτή με τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Γουστάρετε metalοκιθαριές; |
GoatOfRafin |
OFF TOPIC |
0 |
10-04-12 01:45 |
Page generated in 0,18344092 seconds (83,84% PHP - 16,16% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|