Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Υ.Γ.2. Γιάννη, πρός τι η όλη επιθετικότητα των τελευταίων ημερών? Απο την μια τα αφρύδια σου, απο την άλλη τα λεωφορεία που χρησιμοποιούνε τα ΚΑΠΗ. Δεν μπορώ να σε καταλάβω! Ειλικρεινά! Στην μπάλα είσαι κατά (δεκτό), στα καρτ είσαι κατά (δεκτό)....στην εκδρομή για διήμερο χωρίς τα τουτού μας είσαι κατά (επίσης δεκτό)..... όσα λές λοιπόν αφοράνε εσένα, το σύνολο όμως δεν το κοιτάς? Και εν τέλει..... πάλι δεν είδα να προτείνεις κάτι!
|
Δεν υπαρχει κατι τετοιο φιλε Γιαννη!Απλα ειναι καποια ποστ που ειναι σαν να παρακαλανε τον κοσμο να ερθει!Τοσα πραγματα εχουμε κανει στο παρελθον χωρις να κανουμε και ιδιαιτερες προσκλησεις,θα τους παρακαλατε να ερθουν να δουν την μπαλα?Σου αρεσει εσενα αυτο?Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται για κλωτσομπαλιες ερχεται!Οσο για τα αρφυδια που ειπα,το ειπα γιατι εγω προσπαθουσα να πω οτι δεν ειναι σωστο να παραπονιεστε για το οτι δεν εχουν συμμετοχες οι δραστηριοτητες του club(καρτ και ποδοσφαιρο),οποιος ενδιαφερεται θα ερθει δεν ειναι αναγκη να το βγαζετε ως παραπονο(δεν μιλαω προσωπικα για εσενα).
Τωρα για τα ΚΑΠΗ τι να πω βρε Γιαννο απλα ετυχε εγω να τα λεω ντομπρα και να εκφρασω την γνωμη των περισσοτερων,αφου αποδειχτηκε εμπραχτα οτι κανεις δεν ενδιαφερθηκε (πιθανοτατα γιατι η εκδρομη δεν ειχε αυτοκινητιστικο χαρακτηρα (οπως θα επρεπε να εχει),να δηλωσει συμμετοχη.
Τελος δεν διαβασες οτι προτεινα κατι περι ασφαλειας κατα την διαρκεια των εκδρομων?Δεν ειναι καλυτερο απο το να εχω εγω απο πισω μου τον καυλογκαζο που μου κολλαει προφυλακτηρα και να εχω συνεχως τα ματια μου πισω να μην με χτυπησει?(εχει γινει πολλες φορες σε εκδρομες) και να κανει μαλακιουλες (παντες,χειροφρενα και τετοια) μεσα στο γκρουπ?
Το τοπικ αυτο ειναι πολυ καλο για να εκφραστουν οι οποιες αποψεις και ολες καλοδεχουμενες.Φιλε t-sport192 δεν σου προσβαλε κανεις το τουτου σου,δεν εχασες τα αλογα επειδη δεν εβαλε ενα 2 στο nick σου.Μην αρπαζεσαι ετσι.Θα παθεις τιποτα.