Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-05-07, 19:31
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ.2. Γιάννη, πρός τι η όλη επιθετικότητα των τελευταίων ημερών? Απο την μια τα αφρύδια σου, απο την άλλη τα λεωφορεία που χρησιμοποιούνε τα ΚΑΠΗ. Δεν μπορώ να σε καταλάβω! Ειλικρεινά! Στην μπάλα είσαι κατά (δεκτό), στα καρτ είσαι κατά (δεκτό)....στην εκδρομή για διήμερο χωρίς τα τουτού μας είσαι κατά (επίσης δεκτό)..... όσα λές λοιπόν αφοράνε εσένα, το σύνολο όμως δεν το κοιτάς? Και εν τέλει..... πάλι δεν είδα να προτείνεις κάτι!
Δεν υπαρχει κατι τετοιο φιλε Γιαννη!Απλα ειναι καποια ποστ που ειναι σαν να παρακαλανε τον κοσμο να ερθει!Τοσα πραγματα εχουμε κανει στο παρελθον χωρις να κανουμε και ιδιαιτερες προσκλησεις,θα τους παρακαλατε να ερθουν να δουν την μπαλα?Σου αρεσει εσενα αυτο?Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται για κλωτσομπαλιες ερχεται!Οσο για τα αρφυδια που ειπα,το ειπα γιατι εγω προσπαθουσα να πω οτι δεν ειναι σωστο να παραπονιεστε για το οτι δεν εχουν συμμετοχες οι δραστηριοτητες του club(καρτ και ποδοσφαιρο),οποιος ενδιαφερεται θα ερθει δεν ειναι αναγκη να το βγαζετε ως παραπονο(δεν μιλαω προσωπικα για εσενα).

Τωρα για τα ΚΑΠΗ τι να πω βρε Γιαννο απλα ετυχε εγω να τα λεω ντομπρα και να εκφρασω την γνωμη των περισσοτερων,αφου αποδειχτηκε εμπραχτα οτι κανεις δεν ενδιαφερθηκε (πιθανοτατα γιατι η εκδρομη δεν ειχε αυτοκινητιστικο χαρακτηρα (οπως θα επρεπε να εχει),να δηλωσει συμμετοχη.

Τελος δεν διαβασες οτι προτεινα κατι περι ασφαλειας κατα την διαρκεια των εκδρομων?Δεν ειναι καλυτερο απο το να εχω εγω απο πισω μου τον καυλογκαζο που μου κολλαει προφυλακτηρα και να εχω συνεχως τα ματια μου πισω να μην με χτυπησει?(εχει γινει πολλες φορες σε εκδρομες) και να κανει μαλακιουλες (παντες,χειροφρενα και τετοια) μεσα στο γκρουπ?

Το τοπικ αυτο ειναι πολυ καλο για να εκφραστουν οι οποιες αποψεις και ολες καλοδεχουμενες.Φιλε t-sport192 δεν σου προσβαλε κανεις το τουτου σου,δεν εχασες τα αλογα επειδη δεν εβαλε ενα 2 στο nick σου.Μην αρπαζεσαι ετσι.Θα παθεις τιποτα.
Παλιά 08-05-07, 21:35
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε t-sport192 δεν σου προσβαλε κανεις το τουτου σου,δεν εχασες τα αλογα επειδη δεν εβαλε ενα 2 στο nick σου.Μην αρπαζεσαι ετσι.Θα παθεις τιποτα.
Γιάννη δεν έχει να κάνει με το αν μου κόβει άλογα ή όχι, άλλωστε φαινεται και από το προφίλ μου οτι δεν έχω tsport διότι δεν το πρόλαβα, αλλά το 1600.
Παρόλα αυτά, το nick μου είναι αυτό και πιστεύω πως ο Αντώνης έγραψε έτσι νομίζοντας πως έχει 193 άλογα...

Το φυλλάδιο της ΤΟΥΟΤΑ λοιπόν αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά

192 άλογα/7800 στροφές
180 Νμ ροπή/6800 στροφές

Αυτά και πολύ ασχολήθηκα με το θέμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-07, 21:42
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε tsport ναι ειναι πολυ καλο αυτο που εχει το audi...
γινεται ομως και εδω και παντου πιστευω...
ηδη ειχε ξεκινησει κατι τετοι ο madvinegar και καπου κολησε. θα συζητηθει θα αποφασιστει κατι και θα ενημερωσω. φυσικα θελει δουλιτσα ε?

παρακατω.......

παιδια ας κρατηθει το επιπεδο του τοπικ. ειναι πολυ νωρις να το χαλασουμε...
πιστςευω να συμφωνειτε

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γουστάρετε metalοκιθαριές; GoatOfRafin OFF TOPIC 0 10-04-12 00:45

Page generated in 0,19264007 seconds (78,38% PHP - 21,62% MySQL) with 29 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com