Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
Εγώ αγοράζω 4 δοχεία του λίτρου απο 15 το καθένα 60 κ 10 το φίλτρο! Συνολικά 70!!! Στο βενζινάδικο δίπλα στο σπίτι μου κάνω την αλλαγή κ δεν μου παίρνει κ λεφτά!!!
Δύναμη Σεβασμού: 185
το αμαξι αλλαζει 100% συνθετικο shell helix ultra 10-40 ανα 4χιλιαδες χιλιομετρα... 10ευρω το λιτρο απο μια μικρη αποθηκη ιερα οδο και θηβων καμια 20ρια μετρα προς το μετρο του αιγαλεου... 8 ευρω το φιλτρο (αντιπροσωπια) και 2 λιτρα βαλβολινες castrol 75-90 + stp γραναζιων... και ολα ξεγνιαστα!!
Δύναμη Σεβασμού: 1029
χτες άλλαξα και εγώ λαδάκια αλλά και φίλτρο λαδιού. Εβαλα όπως πάντα ημισυνθετικά 10-40 της mobil αυτή την φορά και αλλαγή κάθε 5000χλμ τα λάδια και 10000χλμ το φίλτρο. Αυτό που είδα ήταν ότι ενώ το φίλτρο ήταν Toyota και φυσικά της Denso, αυτή την φορά ήταν made in China!! πάει χάλασε και η denso ποιά! (((( ξέρουμε που θα βρούμε το καπελάκι που μπαίνει καστάνια για να αλλάζουμε το φίλτρο? μήπως έχει η Ιαπωνική? εμένα επειδή έχω 4E-FTE είναι χωμένο ανάμεσα στην εισαγωγή αέρα της τουρμπίνας, αντλία υδραυλικού και κομπρέσορα A/C! έχω 2 εργαλεία (τα γνωστά) και κανένα δεν το πιάνει! τελικά ξήλωσα την αντλία υδραυλικού (χωρίς να λύσω σωληνάκια) την έκανα άκρη και με τσιμπίδα υδραυλικού το έπιασα και το έβγαλα. Δείτε και φωτος.
Δύναμη Σεβασμού: 221
καθε 7500km αλλαζω και εγω λαδια,τελευταια φορα εβαλα τα 5w40 της elf,πολυ καλο κατα την γνωμη μου και καλυτερο απο το 5w40 full synthetic της toyota.και για οσους ειναι απο θεσσαλονικη να ενα μαγαζι για να τα προμηθευονται φθηνα http://www.rpc.gr/product_search.jsp...Id=40&extLang=
Δύναμη Σεβασμού: 335
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla
5w40 full synthetic βαζουν στο 1.4 μου στην αντιπροσωπεια και το χρεωνουν 17 ευρο το λιτρο.
Σίγουρο αυτό έτσι? Γιατί στην Ε11 με τον 4ΖΖ βάζουν 10-40 κ στην Ε12 με τον ίδιο κινητήρα βάζουν 5-40...... Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Εγώ στην δικιά μου έβαλα τα MOTUL 300V full synthetic κ είχαν 26 το 2λιτρο 10-40!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 12-07-10 στις 13:54.