Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από χρηστος
απορια.λοιπον καταληγω σε στροφαλο, μπιελες, πολλαπλη εισαγωγης και πεταλουδα απο 1zz.ολοσωμη εξατμιση φ54 με ελευθερο μεταλλικο καταλυτη 3 300αρη.πιστονια τα δικα μου μιας και δεν εχω καταναλωση λαδιου και για μεγαλυτερη συμπιεση.με αυτα χρειαζεται αποκλειστικα χρηση 100αρας βενζινης???τα μπεκ μου αρκουν ή χρειαζονται απο 1zz???
|
Tα μπεκ σου ειναι μια χαρα εκτος κι αν πηγαινεις για τουρμπισμα :P ...Για το αν θα χρειαστεις κατοσταρα,θεωρητικα οχι δεν χρειαζεσαι μιας και υπαρχουν παιδια εδω υπερκυβισμενα με 1400αρια πιστονια και συμπιεση γυρω στο 12 και δουλευαν 95αρα βενζινη χωρις προβλημα.Εσυ θα πας σε συμπιεση 11...11+
Λογικα δεν θα χεις κανενα προβλημα....τωρα αν δεις να κανει πυρακια ριχνε ενισχυτικο ή δουλευε 100αρα. Το καλο ειναι οτι εχεις denso εγκεφαλο... ο οποιος κανει θαυματα στην αυτορυθμιση του. Το κακο ειναι οτι αν 1 στις 10 χρειαστεις περαιτερω ρυθμιση περαιτερω ρυθμιση ,δεν περνει προγραμμα . Παιζεις με παραλληλο ή αγραφο.
Μην σε τρομαζω ομως δεν θα εχεις κανενα προβλημα ,ο υπερκυβισμος απο 1600 σε 1800 ειναι μικρος.Δεν αλλαζουν πολυ τα δεδομενα κι ο εγγεφαλος σου και τα μπεκ θα τα διαχειριστουν ολα μια χαρα !