Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Οντως υπερβαλω...ΟΚ!!!
Αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως και καλα δεν κανει να κανονιζεται ανοιγμα απο εδω (οταν σε ΟΛΑ τα αλλα φορουμς γινεται αυτο) γιατι θεωρειται επικινδυνο και θα ειναι υπεφθυνο το club ετσι και γινει κατι (που δε παιζει κατι τετοιο με τιποτα) και επιτρεπεται να μιλας για ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ!!! ελεος...αυτο κιαν ειναι επικινδυνο ιδιως οταν "" προσφερουν γνωσεις"" ατομα εντελως ασχετα με το αντικειμενο...και αν σταματησουμε να μιλαμε και για βελτιωσεις (που ειναι χειροτερο κατ'εμε απο ανοιγματα) τοτε γιατι θα μιλαμε? για εκλογες-ποιος ειναι-καγκουριες-και τι κανεις τα βραδια???? Ε μετα χανουμε ολη την ουσια αυτου που αγαπαμε τοσο πολυ. Ολοι φτιαχνουν τα αυτοκινητα τους για να αφησουν τον "Μπαμπη" μια καροτσα πισω ...Μην τους κοβουμε την χαρα με τετοιο τροπο. Μιλαμε για δοκιμες - ανοιγματα που ειναι και η ουσια αυτου που ολοι λατρευουμε και δεν υπαρχει τιποτα το παραλογο σ'αυτο ιδιως σε ενα αυτοκινητιστικο club. Εδω μεχρι και τα περιοδικα ασπαζονται αυτη την κουλτουρα, γιαυτο κατι πρεπει να γινει ,κατα την γνωμη μου παντα, και αν βαλουμε ψηφοφορια ειμαι βεβαιος πως το 96% θα ψηφισει υπερ και πιστευω πως ειμαστε ενα δημοκρατικο club ασχετα με το ποιος ειναι admin και mod.
|
εγώ φίλτατε Κοσμά είμαι τελείως αντίθετος με την άποψή σου.ο καθένας μας από τη στιγμή που είμαστε ένα δημοκρατικό club όπως και εσύ λες είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψή του (βέβαια η ελευθερία ενός ανθρώπου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία ενός άλλου και πάει λέγοντας) και φυσικά απο τη στιγμή που θα την εκφράσει είναι και υπεύθυνος για αυτό που θα γράψει( θα πει ).
κατα τη δική μου γνώμη δεν έχεις δίκιο όταν μιλάς με αυτόν τον τρόπο για τις βελτιώσεις.άλλο πράγμα η βελτίωση και άλλο πράγμα η μετατροπή.το να αντικαταστήσεις-βελτιώσεις την ανάρτηση του αυτοκινήτου σου ή τα φρένα του (σε λογικά πλαίσια πάντα και όχι κάνοντας επικινδυνο το όχημα που οδηγάς) δεν μπορεί να σε βλάψει.
εδώ θα μου πεις ότι αλλάζοντας την αναρτηση με μία πολύ πολύ καλήτερη αλλάζει και η συμπεριφορά του οχήματος σου.θα συμφωνήσω.δεν θα πας να μπεις ομως στη στροφή με τα 1000 από τη πρώτη στιγμή όμως.θα το μάθεις,θα το δουλέψεις για να δεις πως συμπεριφέρετε πρώτα.
από την άλλη πλευρά όμως μία κόντρα μπορεί να αποβεί μοιραία από τη στιγμή που σχεδόν όλα πάνω στο αυτοκίνητο έχουν αλλαχτεί.αλλάζουμε το μοτέρ φτιάχνοντας άλλες βάσεις στον μπαρμπαμήτσο που το έχει ξανακάνει για να βάλουμε ένα τεράστιο σε ιπποδύναμη μοτέρ για να αφησουμε τον "Μπαμπη" μια καροτσα πισω όπως λες παραπάνω και να κερδίσουμε τι?να επιβεβαιώσουμε τι?ότι έχω ρίξει ένα σκασμό λεφτά πάνω στο αυτοκινητο που έχω για να το κάνω να πηγαίνει σαν evo-subaru ή και ferari στην τελική αγνοώντας όμως ότι το δικο μας κάρο (γιατί πλέον περι κάρου που το σέρνουν άλογα είναι) δεν έχει την ίδια ασφάλεια με όλα τα παραπάνω.
και εγώ έχω ανοίξει με άλλους και πρόσφατα με corollaki από το club που δεν με ξέρει ούτε τον ξέρω απλά συναντηθήκαμε στον επαρχιακό μαζί και παραλίγο να μου την φορέσει κιολας κοβοντας για να σταματήσει πίσω μου είτε γιατί τα λάστιχα που έχει βάλει στην κατα 10" μεγαλήτερη ζάντα δεν ζεσταίνονται ή είναι για το π#@ς ή γιατί ήταν τόσο φθαρμένα και δεν τον ένοιαζε για την ασφάλειά του.και εγώ φρέναρα και ήμουν και φορτωμένος και ήταν και σουζα η corolla μου αλλά δεν μπλόκαραν οι τροχοί μου.και ναι ανοιξαμε ρεπρίζ προσπερνώντας και όταν έβαλα την 4η στα 140 άφησα γκάζι αφού μετέφερα την οικογένεια μου κατα πρώτο λόγο και κατα δεύτερο δεν είχα να κερδίσω τιποτα αν συνέχιζα.
να κανονισουμε λοιπόν κόντρες όπως κανονιζουν με τον "Μπαμπη"(που παραπάνω αναφέρεις) και να βγούμε στην ευθεία ή σε στροφιλίκια και να πηγαίνουμε τέρμα για να δούμε ποιος θα τερματίσει πρώτος.και στην περίπτωση που ο ένας από τους δύο συμμετέχοντες δεν θα τερματίσει?
μήπως θυμάστε το ατύχημα στην βουλιαγμένης νομίζω ήταν με το yaris από το yarisclub?ποιος από το δικό μας club αλλά και από όλα τα υπόλοιπα (αφού έχουμε μία τρέλα για τα αυτοκίνητα που έχουμε αγοράσει/αποκτήσει)δεν πάγωσε όταν την ώρα που έδειχνε το γερανό να το σηκώνει φάνηκε στα πλαινά μαρσπιέ το λογότυπο?συνάνθρωπός μας και με την ίδια τρέλα ήταν το παλικάρι (νομίζω ότι ήταν και δύο οι επιβαίνωντες).
ε λοιπόν φίλε μου όχι,ότι αφορά κόντρες και το αυτό εδώ μέσα δεν κανονίζονται.δεν έχω τον πρώτο λόγο βέβαια για να απαγορεύσω κάτι τέτοιο αλλά από τη στιγμή που συμφωνώ με αυτή την ιδέα φροντίζω και θα φροντίζω να εφαρμόζεται ο κανονας.
και αν πάλι όπως λες βάλετε ψηφοφορία να είσαι σίγουρος ότι εγώ σαν diafanos που πιστεύω ότι έχω αφιερώσει αρκετές ώρες στο club και που πάντα ενδιαφερόμουν για το καλήτερο για αυτό (αν είμαι/κάνω λάθος ας με διαψεύσει κάποιος) με το που θα βαλέτε δεν θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα θα γίνει έκτακτη συνάντηση για να ξηλώσετε από το αυτοκίνητό μου το λογότυπο του club και φυσικά δημόσια θα ζητήσω τη διαγραφή μου από το forum αφού πλέον θα είναι αντίθετο με τα πιστεύω που ξεκίνησε και πάνω από όλα με τα δικά μου πιστεύω.
τέλος όσον αφορά την τελευταία σου πρόταση που έχω επισημάνει και με κόκκινο οι mods και οι admin έχουν ένα κοινό σκοπό(εκτός των άλλων).την ομαλή λειτουργία του forum και φυσικά τη σωστή διαχείρησή του.
και αν αυτό το έγραψες επειδή τσίμπησες μία κόκκινη κάρτα από εμένα μάλλον έχεις γραφτεί σε λάθος club από τη στιγμή που υπάρχουν κάποιοι κανόνες και εσύ δεν θέλεις να τους δεχτείς.είμαστε πολύ σαφείς νομίζω.μεγάλα παιδιά είσαστε κάντε όσες κόντρες θέλετε δικό σας το πρόβλημα,τελικιάστε το κοντερ σας δικό σας πρόβλημα αλλά για κανένα μα κανένα λόγο δεν θα κανονίζονται ανοίγματα μέσω του forum.είτε αυτό σας αρέσει είτε όχι.
αυτη ήταν η δική μου άποψη και συγνώμη αν ήμουν λίγο απότομος αλλά η αλήθεια πάντα πονάει και δεν μας αρέσει.
πάντα φιλικά,
Κωνσταντίνος
PS:
κανείς δεν είναι άσφαλτος που λέει και η άντζελα (και για να μην παρεξηγηθώ αυτό κολάει στο ότι όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά που γράφω παραπάνω