Απο τα τελευταια γεγονοτα που διαβαζω μεσα στο φορουμ με λυπη μου
διαπιστωσα το εξης .1 απο το ατυχες περιστατικο που ειχε ο φιλος πετρος με τον καισαρα.2απο το μικροτρακαρισμα που ειχε ο Κυριακος με το δικο του και την ολικη ανακατασκευη του +βαψιμο .3 καθως και το δικο μου που προσπαθω να το ανακατασκευασω και συναντω καποιες δυσκολιες .4 απο την επισκεψη στις μαντρες ανταλλακτικων .Καθως και απο αλλα παιδια εδω μεσα που διαθετουν παλια μοντελα και δυσκολευονται στην ευρεση ανταλλακτικων.Τοσο καιρο ημουν επαναπαυμενος πισω απο το τιμονι της πολυαγαπημενης μου 30αρας .Πηγα σε μαντρες και παλιαντζιδικα για να περισωσω ας το πω ετσι ορισμενα ανταλλακτικα που θα μου χρειαστουν και ορισμενα που θα κρατησω για εφεδρικα σε περιπτωση αναγκης αφου ετσι και αλλοιως θα καταληξουν καπιοα στιγμη στην πρεσσα .οπως και εσεις φανταζομαι που εχετε την αγαπη και το μερακι για τα αυτοκινητα σας που ειναι <<καποιας ηλικιας >> και τα εχουμε χρυσοπληρωσει επειδη καποιοι μαντραδες βγαζουν απο την μυγα ξυγκι και απο ενα ανταλλακτικο θελουν να βγαλουν το μεροκαματο της ημερας .Επισης επικοινωνησα με εναν γνωστο μου που ηταν στις κεντρικες αποθηκες στην Ελαυσινα προισταμενος ελενχου αποθεματων ανταλλακτικων και τωρα εχει γινει γενικος επιθεωρητης και μου ειπε ακου φιλε Μανωλη η ΤΟΥΟΤΑ στα εικοσι χρονια σταματαει την παραγωγη ανταλλακτικων των μοντελων της οτι υπαρχει στα αποθεματα!!!!
.Επισης του εξεφρασα κατα καποιο τροπο το παραπονο οτι αν πας σε μια Ατιπροσωπεια η σε καποιο καταστημα εξουσιοδοτημενο με ανταλλακτικα και ζητησεις ανταλλακτικα για το αγαπημενο σου <<σαραβαλακι>>σε κοιτανε λες και τους εβρισες η οτι εισαι απο τον πλανητη Αρη.
.Πλεον εχω παρει τα ορη και τα βουνα και κοιταω κατα καιρους ακομα και σε γειτονικους νομους ρεματιες χωραφια ,μαντρες κτλπ .Τι να πω ρε γα..μτ@ δεν ξερω...