Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-03-15, 11:29
Το avatar του χρήστη spirosmeg
spirosmeg Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12 1,4 F/L
Περιοχή: Μεγαρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 186
spirosmeg είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Κάτι ακόμα, τι chipset φοράει το μηχάνημα ώστε να βρούμε τρόπο root; Είναι RockChip ή MediaTek;

Εμένα μου απάντησε ότι δεν μπορεί να στείλει με απλό δεμα SG Post λόγω βάρους, και αν θέλω μπορεί να στείλει με China Post Air Parcel με κόστος $65.50 εναλλακτικά.

Οπότε εκτός από DHL που απορρίπτεται, γίνεται με EMS, SG Post και China Post.

Αν βρεις λύση με τα LED ανέφερέ την.
To chipset ειναι RockChip.
Παιδιά η καλύτερη αποστολή είναι με ΕΜS και εγώ έχω κάνει δεκάδες αγορές απο τα διάφορα κινεζομαγαζα συνήθως smartphone και tablet τα περισσότερα ειναι με EMS δεν ειχα κρούσμα μέχρι τωρα, αντίθετα οσοι επιλέγουν DHL η κάποιες άλλες Αμερικάνικες έχουν σίγουρο θέμα.

Τώρα στην ερώτηση που έκανα του κινεζου για τον υπόλοιπο φωτισμό που ειναι πορτοκάλι χρώμα ο κινεζος απάντησε σήμερα πρωί-πρωι το παρακάτω:

The color of button backlight cannot be changed, if the customers need the other colors, we need change the LED light in the device specially, but it will need some order quantity.
What color is necessary in Greece market normally ?

Εγώ είδη του απάντησα οτι θέλουμε ΠΡΑΣΙΝΟ και πηρα αμεσα απαντηση:
Thanks a lot for your kind information.
Perhaps when the customers in Greece place the order in the future, they can leave a message, we will try to make it with GREEN Button Backlight.

edit: Υπάρχει περίπτωση να πάρω και εγω ακόμα ενα για εναν φίλο που εχει Corolla E12/2003 οπότε να πιέσουμε τον κινεζο να μας δώσει κουπόνι για ομαδική παραγγελία εγω το είχα πάρει σε προσφορά λίγων ημερών κοίτα παρακάτω:

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spirosmeg : 06-03-15 στις 11:36.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-15, 20:00
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια το ems δεν το πιανει τελωνειο ποτε, εφοσον δηλωθει μικρη αξια! Εχω φερει απο ιαπωνια παρα πολλες φορες πραγματα με αξια δηλωθεισα παντα μικροτερη των 100ευρω. Ποτε δεν το πιανει ετσι τελωνης. Παρηγγειλα την δευτερα σκεφτειτε κ σημερα παρελαβα. Μια φορα μονο εγινε λαθος κ δηλωθηκε αξια 250 ευρω κ με επιασαν δασμοι αξιας 90ευρω. Μη φοβαστε το ems... απλα ρωτηστε τον αν δηλωνει αξια τυπου 80ευρω!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosmeg Εμφάνιση μηνυμάτων
To chipset ειναι RockChip.
Παιδιά η καλύτερη αποστολή είναι με ΕΜS και εγώ έχω κάνει δεκάδες αγορές απο τα διάφορα κινεζομαγαζα συνήθως smartphone και tablet τα περισσότερα ειναι με EMS δεν ειχα κρούσμα μέχρι τωρα, αντίθετα οσοι επιλέγουν DHL η κάποιες άλλες Αμερικάνικες έχουν σίγουρο θέμα.

Τώρα στην ερώτηση που έκανα του κινεζου για τον υπόλοιπο φωτισμό που ειναι πορτοκάλι χρώμα ο κινεζος απάντησε σήμερα πρωί-πρωι το παρακάτω:

The color of button backlight cannot be changed, if the customers need the other colors, we need change the LED light in the device specially, but it will need some order quantity.
What color is necessary in Greece market normally ?

Εγώ είδη του απάντησα οτι θέλουμε ΠΡΑΣΙΝΟ και πηρα αμεσα απαντηση:
Thanks a lot for your kind information.
Perhaps when the customers in Greece place the order in the future, they can leave a message, we will try to make it with GREEN Button Backlight.

edit: Υπάρχει περίπτωση να πάρω και εγω ακόμα ενα για εναν φίλο που εχει Corolla E12/2003 οπότε να πιέσουμε τον κινεζο να μας δώσει κουπόνι για ομαδική παραγγελία εγω το είχα πάρει σε προσφορά λίγων ημερών κοίτα παρακάτω:

EMS και China Post είναι το ίδιο πράγμα ουσιαστικά, η ίδια εταιρία. Η μόνη διαφορά είναι πως με EMS έρχονται με ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές, ενώ με China Post σαν απλό EΛΤΑ, αλλάζει δηλαδή ο χρόνος παραλαβής.

Σπύρο, αν μπορεί να κάνει μία έκπτωση θα είναι καλή περίπτωση. Όπως και να βάλει πράσινο LED για να ταιριάζει με τον υπόλοιπο φωτισμό, αν και προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί και το πορτοκαλί.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-15, 02:09
nightelf25 Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
nightelf25 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ερωτηση: γιατι καποιος απο τους διαχειριστες του φορουμ δεν επικοινωνει με τον κινεζο οπως εκαναν και στο myphone.gr για το θεμα της προσφορας;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-15, 16:26
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δεν είναι ένα θέμα βασικό για το forum, μονίμου ενδιαφέροντος, για να έρθουμε σε επαφή με κάποιο τυχαίο πωλητή προκειμένου να μας κάνει κάποια προσφορά...Όποιος θέλει ψωνίζει. Χώρια που τα γούστα του καθενός διαφέρουν. Όπως επίσης, οι πωλητές στο Aliexpress πολλές φορές διαγράφουν και το λογαριασμό τους, από προσωπική εμπειρία. Όποτε γιατί να ρισκάρουμε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-03-15, 21:20
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο συγκεκριμένος πωλητής φαίνεται αξιόπιστος, αλλά το καλύτερο θα ήταν να βρίσκαμε τον κατασκευαστή, αν μαζευτούμε πχ 10 άτομα για ομαδική αγορά.

Τώρα με τον πωλητή το πολύ πολύ να ζητήσουμε κανένα δωράκι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-15, 10:34
Το avatar του χρήστη martin-46
martin-46 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 vvti
Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 179
martin-46 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ωραίο το μηχάνημα με βάλατε σε σκέψεις ταιριάζει σε προ λίφτ ;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-15, 20:17
Το avatar του χρήστη analyst78
analyst78 Offline:

Μοντέλο: Ε12 1,6 VVTI
Περιοχή: Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 234
analyst78 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις. Όσοι έχουν βάλει πηγή 2din ή 1din συνεχίζουν οι τριγμοί από το ταμπλό. Η πρόσοψη της πηγής εφάπτεται ή πάλι αφήνει κενό. Ξέρω ότι τα χειριστήρια σε pro δεν λειτουργούν αλλά υπάρχει τρόπος τουλάχιστον να φωτίζονται. Κάτι μου είχε πει ο Φάνης αλλά δεν το θυμάμαι. Και τέλος κάπου είχα δει έναν τύπο ο οποίος εβγαλε την οθόνη από την εργοστασιακή πηγή για να βλέπει την κατανάλωση προσαρμόζοντας την κάπου αλλού.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-15, 14:30
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για το τελευταίο που λες, το έχω δει και εγώ σε post αρκετών χρόνων πίσω, όπου βγήκε και πήγε η οθόνη αριστερά από το τιμόνι αν θυμάμαι καλά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-04-15, 18:05
Το avatar του χρήστη spirosmeg
spirosmeg Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12 1,4 F/L
Περιοχή: Μεγαρα
Δύναμη Σεβασμού: 186
spirosmeg είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω προσωπικά βλεπω τις καταναλωσεις οποτε θελω μεσω ODB στην οθονη του εργαλειου πλέον μαζι με ενα σωρο αλλες πληροφορίες...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-15, 10:29
Το avatar του χρήστη XRTC
XRTC Offline:

Μοντέλο: Corolla E120 TTE
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 231
XRTC είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις. Όσοι έχουν βάλει πηγή 2din ή 1din συνεχίζουν οι τριγμοί από το ταμπλό. Η πρόσοψη της πηγής εφάπτεται ή πάλι αφήνει κενό. Ξέρω ότι τα χειριστήρια σε pro δεν λειτουργούν αλλά υπάρχει τρόπος τουλάχιστον να φωτίζονται. Κάτι μου είχε πει ο Φάνης αλλά δεν το θυμάμαι. Και τέλος κάπου είχα δει έναν τύπο ο οποίος εβγαλε την οθόνη από την εργοστασιακή πηγή για να βλέπει την κατανάλωση προσαρμόζοντας την κάπου αλλού.
Oσον αφορα το πλαισιο θα εχεις καποιους λιγους τριγμους εγω αυτο που εκανα και σταματησαν ελα εβαλα μια πολυ μικρη αυτοκολλητη ταινια με σφουγγαρακι απο κατω και τις βιδες εβαλα λαστιχενια ροδελα και τελος οι τρυγμοι.
Τωρα αυτο που ειπες με την οθονη η οποια βλεπεις την καταναλωση το εχω δει το συγκεκριμενο και του ειχα στειλει mail του συγκεκριμενου τυπου (στο corollaclub.uk) αλλα δεν φανηκε προθυμος να αποκαλυψει τον τροπο.
Προσπαθησα να το κανω εγω μονος μου (ειναι εφικτο αλλα) πρεπει να ξηλωσεις απο την πηγη οθονη πλακετα κουμπια να τα συμπτηξεις καπως να τραβηξεις προεκταση στην φυσα που δινει ρευμα και πληροφοριες . Το ολο project ειναι αρκετα δυσκολο οποτε απλα βαζεις μια οθονη 2 din με obd και τελος
Και μπαινω με τις πορτες.....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17264295 seconds (81,06% PHP - 18,94% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com