Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
manoliske30
Καλησπερα αν διαχωρισουμε τα πισω φαναρια του ΚΕ30 θα πω οτι τα πρωτα ΚΕ30 φορουσαν τα (μικρα φαναρια με ολοκληρο νικελ γυρω γυρω)και τα τελευταια οπως το παραπανο του φιλου oxygen καθως και το δικο μου φορουσαν τα (μεγαλα φαναρια με το μισο νικελ)αν θελεις κοιτα εδω www.papaloudis.gr εχει καποια πραγματα φανοποιας και ιμιτασιον και μεταχειρισμενα ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημηση απλως σαν εξυπηρετηση .
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
Oxygen, φαναρια πισω θα βρουμε ημιτασιον στον Γεωργακοπουλο με εκπτωση συνεργειου που μου κανει δηλαδ -25%
Ο Μητσος με το SR θα μας βρει προφυλακτηρες και πορτα θα παμε ασπροπυργο να βρουμε.
Βοηθατε να βγαλουμε την 30αρα και παλι στους δρομους!!!!
Επισης στην γειτονια μου ειναι δυστυχως ενα λέυκο 30αρι παρατημενο αλλα μεχρι τωρα το προσεχαν πολυ.
Θελω να τον βρω τον ιδιοκτητη και να το αγορασουμε αν το δινει.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
κυρ τον προφυλακτηρα τον πισω τον στραβο τον δικό σου που μουχες δώσει να τον δώσουμε στον οκσιτζεν?
απλα θέλει εκεινο το ισιωμα αλλα κατα ταλλα ειναι πολυ καλος.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Oxygen, φαναρια πισω θα βρουμε ημιτασιον στον Γεωργακοπουλο με εκπτωση συνεργειου που μου κανει δηλαδ -25%
Ο Μητσος με το SR θα μας βρει προφυλακτηρες και πορτα θα παμε ασπροπυργο να βρουμε.
Βοηθατε να βγαλουμε την 30αρα και παλι στους δρομους!!!!
Επισης στην γειτονια μου ειναι δυστυχως ενα λέυκο 30αρι παρατημενο αλλα μεχρι τωρα το προσεχαν πολυ.
Θελω να τον βρω τον ιδιοκτητη και να το αγορασουμε αν το δινει.
Μπορεις να μου πεις ενδεικτικα τιμες για οτι εχεις βρει?
Το 30αρι ειναι τετραθυρο?σε καλη κατασταση?