Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ke_30 gt";p="
παιδια και γω μεσα ειμαι αλλα να μου πειτε ποτε ειναι να δω αν θα ειναι ετοιμο το αμαξακι μου επιτελους!!!!! παντως χτες το απογευμα πηρε μπροστα ...... οποτε λογικα θα ακολουθησω!!!!!!!!!!
Υ.Γ. : σορρυ που χανομαι αλλα λογο δουλεια και αλλαγης ωραριου και λογου βοηθειας (ψυχολογικης υποστιριξης στον πατερα μου, παω στο μαγαζι να μην ειναι μονος του) δεν προλαβαινω και πολλα πραγματα!!!!!!
|
ke_30 gt τι εχει κ δεν ειναι ετοιμο ακομα το πρασινο σου ρε?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kp61";p="
τον κυριακο αστον...
δεν ειναι για αγωνες αντοχης....
μονο φαναρι φαναρι
χιχιχιχιχιχιχι
τσπ
γωγο μεσα αλλα θα ερθω με τρειλερ φυσικα
|
ρε βαγγο? ο κυρ δεν ειναι ΤΕΡΑΣ αξιοπιστιας?
για καποιο διαστημα καθε πρωι αλλαζε μπουζι, μεχρι που πηρε την αποκλειστικη αντιπροσωπεια της NGK (σαν πελατης).
Ο χυνος παλι ειναι ο χοντρουλης, αρκουδιαρης, με το "χρεπι", και την Hyper αναρτηση του. Με το μακρυ διαφορικο του, τον πηραν τηλεφωνο κατι τοπογραφοι, θελουν να του το αγορασουνε!
Ρωταει κ ο Χυνος γιατι?
"για να μας δειχνει πιοι δρομοι εχουν κλιση πανω απο 2-3 μοιρες, μιας και με την υποψια ανηφορας, κοβει......."
Οσο αναφορα εμενα, παιδια, ειμαι σε μια φαση Ανωτερη .......
Ειμαι σε ενα σταδιο, που προσπαθω με την σκεψη κ μονο, να διορθωσω ολα τα προβληματα των οχηματων μου, που με χαρα αντιμετωπιζω καθημερινα.
Το ξεπερασα το σταδιο του συνεργειου-παραγκας.
Κοιτας επιμονα το οχημα με την βλαβη, χωρις πολυ κοσμο διπλα σου,και του λες λιγο κλαψουριστα "γιατι ρε γμμνο?...τι σε εκανα?" κ τετοια, πιστεψτε με......
Ετσι εχετε πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να διορθωθει μονο του, παρα ο ειδικος μαστορας της γειτονιας μας.
Αυτα!!!!
Μολις κανω την σουπρα, εννοειτε οτι κατεβαινω κ εγω βολο χαλαρα!
Σεπτεμβριο το κοβω, με τα σχολεια, σαν σχολικη.
Να εχετε μαζι σας:
Καρυδακια
Μπετονακια βενζινα (αμολυβδη, μιας κ βγαζει καθαρο καρκινο, θα ειναι κατι σαν μετρο παρακινησης, να ειστε μπροστα, σας παρακινει για κοντρα, να μην ειστε πισω απο αλλο χρεπι, και μυριζετε εσεις την αμολυβδη απο το εξελιγμενο συστημα εξαερισμου, να το μυριζει αλλος)
Μπουκαλα ασετυλινη-οξυγονο(μικρο σετακι επισκευης)
2 σετ φουιτ για BMX ποδηλατο(κανει για τα φαρδια ελαστικα του χυνου)
1 ατερμονα,
1 Ζ τιμονιου
8 λτ λαδι SOGIOLA
5 λτ Παραφλου (μιας κ τα προσεχουμε τα νερα)
κ οχι δικαβαλο, γιατι κοβει σε επερχομενη κοντρα.
Οδικη βοηθεια ειναι MUST εννοειτε.
1 μπαταρια
1 φορτιστη μπαταριας
2 τακους για τροχους
1 ταπετσαρια 5μ χ 3μ, με σχεδιο τον βολο background, για οσους ατυχησουν κ δεν φτασουν, να εχουν τουλαχιστον φωτο αναμνηστικες, σαν τον στρατο.
1 φωτογραφο.
ελπιζω οτι ετσι η εκδρομη θα ειναι ανετη για ολους.