Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-05-10, 16:28
Το avatar του χρήστη nikos_adamo
nikos_adamo Offline:

Μοντέλο: E11 G6 3ZZ-FE
Περιοχή: Ίλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 207
nikos_adamo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
της εχει σε μια cellica tou 88 και δν θελει πολους κραδασμους..... τα δικα μου δν κοπανε καθολου μα καθολου..... θα το σκεφτω αν ειναι....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-10, 18:05
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
nikos_adamo δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις! είναι κάποιος και σου ζητάει ανταλλαγή hotbits με AGΧ+ελατήρια που έχεις εσύ ? και πως γίνεται ο αλλος να τις έχει σε celica του 88? και πως κάνουν στην corolla σου???
και εμένα μου είχε τύχει τέτοια ανταλλαγή και το παιδί τις είχε 1 week!!! και να του δώσω +500 ευρώ εμένα είχε και μαμα ελατήρια με τα AGX, και μετά από βόλτα ΔΕΝ ήθελα! και ο λόγος είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ διάβασμα του δρόμου που για τα γούστα μου coilovers και άνεση είναι τσακωμένα πράγματα δεν πάνε μαζί, προσοχή ΔΕΝ κοπανάνε! αυτό είναι άλλο πράγμα, απλά έχεις μια πολύ αγωνιστική αίσθηση και το αμάξωμα ταλαντώνετε πολυ εύντονα. Ειδικά στις hotbits το ένιωθα από τα 10χλμ! προσωπικά με ενόχλησε τόσο που δεν τις ήθελα ακόμα και σαν απλή ανταλλαγή. Σε άλλες μάρκες δεν είναι ίσως τόσο έντονο, εξαρτάτε και τις ρυθμίσεις πάντως στις coilvers ΠΑΝΤΑ υπάρχει αυτή η αίσθηση! αν σε ενοχλεί μην βάλεις και άσε αυτά που έχεις! πιστεψε με είναι πολύ ποιο άνετα! το παιδί που σου λέω μέσα σε 1 week έκλαιγε τα λεφτά του! δεν του άρεσε καθόλου για ταξίδια! και δοκιμές σε ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις! μιλάω για τις hotbits DT1 με εξωτερικές φιάλες αζώτου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-10, 19:06
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos_adamo Εμφάνιση μηνυμάτων
να αλλαξω λιγο το θεμα......... μου προτεινουν ανταλλαγη της αναρτησεις σου μου ( καυαβα agx & HR 3.5 ) με την Hotbids .... κ οι 2 αναρτησεις ειναι καπου στα 8,000χλμ... τι λετε??? την αλλαζει γτ δν αντεχει το κοπανιμα που κανει????
φιλε μου και το σκευτεσαι?!αν σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις στις στροφες το αυτοκινητο σου θα γινει αγνωριστο ως προς την συμπεριφορα του προς το καλυτερο φυσικα!οπως ειπε και ο νικηφορος αλλο το κοπανημα που κανουν μερικα σκληρα ελατηρια και αλλο το διαβασμα τπου δρομου που προσφερει μια coilover αναρτηση!

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-10, 19:54
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αυτός εννοούσε ότι δεν αντέχει το διάβασμα του δρόμου απλά το είπε κοπάνημα δεν κοπανάνε όμως! αλλά όπως είπα διαλέγεις ή θα στρίβεις ΤΕΛΕΙΑ και χάνεις άνεση, ή έχεις άνεση και δεν στρίβεις με τόσα χλμ όσα με τις coil, εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι να τρέχω στις στροφές και με ενδιαφέρει περισσότερο η άνεση γιατί με το αμάξι πάω και σε νησιά κτλ και γαυτό προτίμησα AGX και με μαμά ελατήρια κιόλας. Γούστα είναι αυτά όμως ότι προτιμάει ο καθένας, δυστυχώς δεν γίνεται να τα έχουμε όλα! πάντως για τις hotbits συγκεκριμένα επειδή και γρήγορες βόλτες πήγα και οδήγησα, μου έκανε εντύπωση το ΦΟΒΕΡΟ στρίψιμο! 0 κλίσεις το αμάξωμα!!! και με μπόλικα χλμ! και ότι δεν βαράγανε! αλλά σε σαμαράκια έκαναν έναν αλόκοτο ήχο, κάτι σαν ποοοοοινκ! όμως ΔΕΝ βάραγαν! αλλά η αίσθηση που διαβάζει τον δρόμο αλλιως να το πω ότι πάει πανω-κατω πάνω-κατω εμένα μου φάνηκε ενοχλητικό από τα 10χλμ!!!! γιαυτό και δεν έκανα την ανταλλαγή και για κανέναν αλλον λόγο! και το παιδί δεν μπορουσε να το ανεχτεί. Κάνε δοκιμή πρωτα μην το μετανιώσεις μετά! ο άλλος έσκασε 1400 ευρώ και σε 1 week ΔΕΝ τις ήθελε! τελικά βρήκε άλλο παιδί και αντέλαξε με AGX! το προβλημα του ήταν καθαρά θέμα άνεσης και μόνο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-05-10, 22:55
Το avatar του χρήστη nikos_adamo
nikos_adamo Offline:

Μοντέλο: E11 G6 3ZZ-FE
Περιοχή: Ίλιον
Δύναμη Σεβασμού: 207
nikos_adamo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νομιζω εχει την celica ατ160 ,εχουμε τα ιδια ακρα απο οτι ξερω..... το θεμα που το σκεφτομαι εγω ειναι οτι κανω περιπου 50χλμ την μερα... μπορει και παραπανω κ τ αρκετα ειναι σε δρομους ανω λιοσα μενιδια.. (αρα καταλαβαινετε ) αλλα μαρεσει κ το αμαξι να ειναι απολυτο... με τα agx k H&R ειμαι 100% ευχαριστημενος απο ανεση αλλα απο κρατημα ενα 70% (για μενα παντα) αρα γνωμη σας ειναι να κρατησω τα δικα μ ε???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-10, 00:26
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos_adamo Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω εχει την celica ατ160 ,εχουμε τα ιδια ακρα απο οτι ξερω..... το θεμα που το σκεφτομαι εγω ειναι οτι κανω περιπου 50χλμ την μερα... μπορει και παραπανω κ τ αρκετα ειναι σε δρομους ανω λιοσα μενιδια.. (αρα καταλαβαινετε ) αλλα μαρεσει κ το αμαξι να ειναι απολυτο... με τα agx k H&R ειμαι 100% ευχαριστημενος απο ανεση αλλα απο κρατημα ενα 70% (για μενα παντα) αρα γνωμη σας ειναι να κρατησω τα δικα μ ε???
εξαρταται...υπαρχουν coilovers που στην πολυ μαλακη ρυθμιση τους μια χαρα συμπεριφερεται το αμαξι(απο θεμα ανεσης) και δεν σε κανει φραπε

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-10, 19:51
NikiforosGT Offline:
Moderator

Nikos οι coilovers είναι coilovers! ΟΤΙ και να κάνεις η αίσθηση που λέμε ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ! η άνεση απλά πάει περίπατο! έχω δει αρκετές μάρκες και σε όλες είναι το ίδιο και λογικό αφου υπάρχουν στενοπιάτελα ελατήρια! είναι κοινό χαρακτηριστικό ΟΛΩΝ! οπότε εγώ σου προτείνω μην αλλάξεις τίποτα και άστα όπως είναι! μια χαρά είσαι και εχεις και άνεση! εγώ τα έχω τα AGX και με μαμα ελατήρια και την έχω καταβρει με την άνεση μου μια χαρά + ότι δεν βρίσκω πουθενά και στρίβει και μια χαρά για τα γούστα μου πάντα. Και εγώ δοκίμασα και πραγματικά η αίσθηση που διαβάζουν τον δρόμο είναι άκρως ενοχλητική για μένα! τι να πω ίσως γέρασα! :Ppppp

Υ.Γ πάντως δεν έχω ξανακούσει άκρα ή ανάρτηση από celica να ταιριάζει σε corolla EE111! τσεκαρε το από την Toyota!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-10, 22:28
Το avatar του χρήστη nikcarina
nikcarina Offline:

Περιοχή: ΒΕΡΟΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 289
nikcarina είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, γνωρίζει κανείς πόσα χιλιοστά είναι η πίσω αντιστρεπτική του G6;;;
Παλιά 14-07-10, 23:59
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αν γνωρίζει κανείς να μας πει και πόσα mm είναι και η μπροστά αλλά και αν είναι ίδιες της G6 με την απλή ΕΕ111 γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 00:09
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κοιταξα στο EPC και είδα οτι οι πίσω αντιστρεπτικές σε ΕΕ101, ΕΕ111 απλό και G6 είναι ακριβώς ίδιες!

Για μπροστά ο κωδικός της 101 είναι διαφορετικός με τις 111 αλλά μπορεί να αλλάζει και να γίνεται ο ίδιος (αυτό δεν το ξέρω για να σας το πω).

Επίσης να πω οτι στο G6R spec είναι διαφορετική η πίσω ενώ οι μπροστά είναι ίδια με τα 111 απλό και G6.

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε 111 chris-e11 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 10-01-13 12:58
αναρτηση g6 G6 john ΦΟΡΟΥΜ 1 04-10-11 10:51
αναρτηση σε 111 urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 22-07-10 23:55
E12 αναρτηση itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 5 18-09-07 14:48
αναρτηση απο ts σε 1.4 poutsa TOYOTA COROLLA E 12 23 20-06-07 15:06

Page generated in 0,17750502 seconds (81,06% PHP - 18,94% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com