Αυτός εννοούσε ότι δεν αντέχει το διάβασμα του δρόμου απλά το είπε κοπάνημα δεν κοπανάνε όμως! αλλά όπως είπα διαλέγεις ή θα στρίβεις ΤΕΛΕΙΑ και χάνεις άνεση, ή έχεις άνεση και δεν στρίβεις με τόσα χλμ όσα με τις coil, εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι να τρέχω στις στροφές και με ενδιαφέρει περισσότερο η άνεση γιατί με το αμάξι πάω και σε νησιά κτλ και γαυτό προτίμησα AGX και με μαμά ελατήρια κιόλας. Γούστα είναι αυτά όμως ότι προτιμάει ο καθένας, δυστυχώς δεν γίνεται να τα έχουμε όλα! πάντως για τις hotbits συγκεκριμένα επειδή και γρήγορες βόλτες πήγα και οδήγησα, μου έκανε εντύπωση το ΦΟΒΕΡΟ στρίψιμο! 0 κλίσεις το αμάξωμα!!! και με μπόλικα χλμ! και ότι δεν βαράγανε! αλλά σε σαμαράκια έκαναν έναν αλόκοτο ήχο, κάτι σαν ποοοοοινκ! όμως ΔΕΝ βάραγαν! αλλά η αίσθηση που διαβάζει τον δρόμο αλλιως να το πω ότι πάει πανω-κατω πάνω-κατω εμένα μου φάνηκε ενοχλητικό από τα 10χλμ!!!! γιαυτό και δεν έκανα την ανταλλαγή και για κανέναν αλλον λόγο! και το παιδί δεν μπορουσε να το ανεχτεί. Κάνε δοκιμή πρωτα μην το μετανιώσεις μετά! ο άλλος έσκασε 1400 ευρώ και σε 1 week ΔΕΝ τις ήθελε! τελικά βρήκε άλλο παιδί και αντέλαξε με AGX! το προβλημα του ήταν καθαρά θέμα άνεσης και μόνο!
|