Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
04-03-15, 15:02
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μεγαρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλοι μου ένα review με πλήρη παρουσίαση και φλυαρία του εργαλείου στο Youtube πιστεύω να το απολαύσετε
https://www.youtube.com/watch?v=rCOm...ature=youtu.be
Σπύρος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spirosmeg : 04-03-15 στις 15:51.
Αιτία: Προσθήκη παρουσίασης Βίντεο στο Yutube. Car DVD-GPS
|
04-03-15, 15:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αντρέα δεν ειχες παρει εσυ κάποτε κατι παρόμοιο?
|
Ναι Μάικ, το 2008 είχα πάρει ένα αντίστοιχο για τη παλιά 12άρα που είχα τότε. Πραγματικά μου λείπει πολύ ένα τέτοιο μηχάνημα στο τωρινό μου 12άρι...
04-03-15, 20:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Μπράβο,Σπύρο,πολύ καλό το βίντεο...αναλυτικότατο...
Ένα κακό είχε.
Μας ΞΕΣΗΚΩΣΕΣ...θέλω και εγωωω...
Ανδρέα,λες να κάνουμε καμία ομαδική (σαν τις χωάνες) μήπως ο Κινέζος μας ρίξει και την τιμή?
Άντε παίδες τώρα που γυρίζει...
|
04-03-15, 22:23
|
Νεότατος
|
|
|
|
Αν υπαρξει ομαδικη παραγγελια μετρηστε και εμενα μεσα!!!!
|
05-03-15, 03:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Ενημερώστε παιδιά...Το ψήνω πολύυυ άγρια.... Ερώτηση: ο φωτισμός στην κεντρική κονσόλα είναι πράσινος και σε αυτό το μαραφέτι το βλέπω πορτοκαλί, μπορούμε να αλλάξουμε τα χρώματα ή έτσι βγαίνει μόνο με ένα φως;;; (ναι ναι ναι, ξέρω είμαι ψείρας....)
|
|
05-03-15, 08:25
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Όχι και πολλά ρε Κώστα, μια χαρά είναι τα 230 € για αυτό το μηχάνημα. Το παράξενο είναι ότι ως τρόπους αποστολής έχει μόνο courier και όχι απλό ταχυδρομείο που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι δωρεάν. Να υποθέσω ότι έρχεται από Κίνα, πως και δε πέρασε τελωνείο αφού ήρθε με DHL;
|
Βάλε και τα μεταφορικά, πλησιάζει το τριακοσάρι όμως.
Είναι και σε ιστορικό χαμηλό το $ σε σχέση με το € αυτόν τον καιρό και δεν συμφέρει και πολύ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosmeg
Παιδια οχι δεν ειναι Root αν και δεν εχω προβλημα νομιζω με VRoot η με V5_root θα πιει το φαρμάκι του ως την ωρα δεν εχει χρειαστεί πάντως...
To WIFI του είναι σχεδόν όπως σε ενα smart-phone το ιδιο σημα σχεδον βλεπω με το κινητο μου μεσα στο αυτοκινητο και ισως 1 γραμμή πιο κάτω
|
Όταν και αν μπορέσεις, δοκίμασε αν rootάρεται, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ περισσότερα πραγματάκια
Με τρομάζει λίγο το θέμα της αποστολής, θα προτιμούσα να περιμένω 3 εβδομάδες και να έρθει με China Post ή Singapore. Αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι αγορές εκτός EU με courier.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εμένα με ενδιαφέρει αλλά θα προτιμούσα ένα με φλατ οθόνη, στο σχήμα των κλασικών 2DIN μηχανημάτων. Δε ξέρω εάν ο συγκεκριμένος Κινέζος έχει τέτοια εναλλακτική για Ε12.
|
Οι απλές 2DIN πηγές φαίνονται πολύ άσχημα όμως με το πλαίσιο γύρω γύρω.
Ειδικά το κάτω μέρος τους φαίνεται πολύ χωμένο μέσα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosmeg
|
Ευχαριστούμε πολύ, θα το μελετήσω
|
05-03-15, 10:01
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μεγαρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DimChem
Ενημερώστε παιδιά...Το ψήνω πολύυυ άγρια.... Ερώτηση: ο φωτισμός στην κεντρική κονσόλα είναι πράσινος και σε αυτό το μαραφέτι το βλέπω πορτοκαλί, μπορούμε να αλλάξουμε τα χρώματα ή έτσι βγαίνει μόνο με ένα φως;;; (ναι ναι ναι, ξέρω είμαι ψείρας....)
|
Καλημέρα δεν είσαι μόνο εσυ ψείρας το έψαξα και εγω μέσα στις εργοστ. ρυθμίσεις σσ. (φωτο) εχει επιλογή RGB Led την επιλέγω και εμφανίζονται 3 κέρσορες με τα τρία χρώματα φτιάχνω το πράσινο που θέλουμε πατάω αποθήκευση και δεν βλέπω να αλλάζει το χρώμα στα Led ήθελα να γράψω στον Κινεζο και θα το κάνω τώρα είχα αφήσει το θέμα γιατί δεν είναι καλά τα αγγλικά μου για να του το πω όπως εχει αλλά θα το κάνω σήμερα να δούμε τι θα απαντήσει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spirosmeg : 05-03-15 στις 10:27.
|
05-03-15, 10:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Βάλε και τα μεταφορικά, πλησιάζει το τριακοσάρι όμως.
|
Αναφέρομαι μόνο στο κόστος του μηχανήματος, με τη λογική βέβαια ότι θα είχε και άλλη επιλογή αποστολής με απλό ταχυδρομείο που θα μείωνε στο ελάχιστο το επιπλέον κόστος αποστολής. Όμως όπως φαίνεται δεν υπάρχει τέτοια εναλλακτική... Δυστυχώς...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Με τρομάζει λίγο το θέμα της αποστολής, θα προτιμούσα να περιμένω 3 εβδομάδες και να έρθει με China Post ή Singapore. Αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι αγορές εκτός EU με courier.
|
Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Είναι πολύ επικίνδυνο να σου κάτσει κανένα επιπλέον "καπέλο" που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι αρκετά μεγάλο...
05-03-15, 11:10
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kερκυρα
|
|
πολύ κατατοπιστικό το βίντεο, 2 πράγματα μόνο, πώς τα πάει η οθόνη όταν πέσει ο ήλιος επάνω? επίσης, μήπως μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία απο την κάμερα οπισθοπορείας? ψήνομαι κι εγώ πολύ αλλά θα αλλάξω το καλοκαίρι την δικιά μου
|
05-03-15, 12:04
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μεγαρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Greco_mak
πολύ κατατοπιστικό το βίντεο, 2 πράγματα μόνο, πώς τα πάει η οθόνη όταν πέσει ο ήλιος επάνω? επίσης, μήπως μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία απο την κάμερα οπισθοπορείας? ψήνομαι κι εγώ πολύ αλλά θα αλλάξω το καλοκαίρι την δικιά μου
|
Η οθόνη είναι διαυγέστατη και τα γραφικά φανταστικά ο ήλιος φυσικά οταν ειναι σε γωνία τέτοια που πέφτει στην οθόνη (ειδικά το απόγευμα) μην έχουμε απαιτήσεις τρελές κάνει την αντανάκλαση της, πάντως με το κουμπί ''DIM'' που έχει εξωτερικά κάνεις παιχνίδι άμεσα και βολεύει πολύ! όπου η κατάσταση ελέγχετε...
Υπάρχει και μια εφαρμογή στο Play νομίζω που ανάλογα την τοποθεσία και τον χρόνο ντιμαρει αυτόματα την φωτεινότητα και την θερμοκρασία χρώματος
Απο την κάμερα τι φώτο θέλεις το βίντεο νομίζω τα λέει ολα είναι super!
Παιδιά, πάντως το ξαναλέω έχουμε πάρει 3 για διαφορετικά αυτοκίνητα με αποστολή EMS και δεν είχαμε ατύχημα τελώνη..
Έξαλλου μπορείς αν συμβεί κατι τέτοιο να έχεις κάνεις εξηγησει με τον Κινέζο να μην δεχθείς το δέμα σου και να ξαναγυρίσει πίσω με πλήρη επιστροφή των χρημάτων του εργαλείου απο το Aliexpress...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18818498 seconds (82,22% PHP - 17,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|