Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Όχι και πολλά ρε Κώστα, μια χαρά είναι τα 230 € για αυτό το μηχάνημα. Το παράξενο είναι ότι ως τρόπους αποστολής έχει μόνο courier και όχι απλό ταχυδρομείο που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι δωρεάν. Να υποθέσω ότι έρχεται από Κίνα, πως και δε πέρασε τελωνείο αφού ήρθε με DHL;
|
Βάλε και τα μεταφορικά, πλησιάζει το τριακοσάρι όμως.
Είναι και σε ιστορικό χαμηλό το $ σε σχέση με το € αυτόν τον καιρό και δεν συμφέρει και πολύ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosmeg
Παιδια οχι δεν ειναι Root αν και δεν εχω προβλημα νομιζω με VRoot η με V5_root θα πιει το φαρμάκι του  ως την ωρα δεν εχει χρειαστεί πάντως...
To WIFI του είναι σχεδόν όπως σε ενα smart-phone το ιδιο σημα σχεδον βλεπω με το κινητο μου μεσα στο αυτοκινητο και ισως 1 γραμμή πιο κάτω
|
Όταν και αν μπορέσεις, δοκίμασε αν rootάρεται, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ περισσότερα πραγματάκια
Με τρομάζει λίγο το θέμα της αποστολής, θα προτιμούσα να περιμένω 3 εβδομάδες και να έρθει με China Post ή Singapore. Αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι αγορές εκτός EU με courier.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εμένα με ενδιαφέρει αλλά θα προτιμούσα ένα με φλατ οθόνη, στο σχήμα των κλασικών 2DIN μηχανημάτων. Δε ξέρω εάν ο συγκεκριμένος Κινέζος έχει τέτοια εναλλακτική για Ε12.
|
Οι απλές 2DIN πηγές φαίνονται πολύ άσχημα όμως με το πλαίσιο γύρω γύρω.
Ειδικά το κάτω μέρος τους φαίνεται πολύ χωμένο μέσα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosmeg
|
Ευχαριστούμε πολύ, θα το μελετήσω