Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
27-09-09, 14:30
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
|
παιδιά, νομίζω πως αυτή η αντιπαράθεση για το εάν το αμάξι του Πάνου είναι όντως 240 άλογα ή όχι, θα πρέπει να σταματήσει κάπου εδώ...ή τουλάχιστον αν όντως αξίζει να ανοιχτεί ένα άλλο θέμα σχετικό.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν με όσα μας προδιαθέτει αυτή εδώ η ενότητα, δλδ " Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5!
|
|
|
|
29-09-09, 17:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Σόρυ για το αρχικό εκτός θέματος τόπικ αλλά στην έκθεση δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ καθώς το σάββατο το μεσημέρι ένα απαράδεκτος 67 χτύπησε έπειτα από παραβίαση στοπ τον αδερφό του κολλητού μου,με παπί το παιδί,με φορτηγάκι!!!το παλικάρι κατέληξε στο θριάσιο με 17 ράματα στο δεξί γόνατο κ 2 αιματώματα στο δεξιό μέρος του εγκεφάλου...έέέέλεος με τους απρόσεκτους άνω65άριδες που κυκλοφορούν σαν χάροι στους δρόμους....ευχαριστώ!!!!πνίγω την στεναχόρια μου!!!λοιοιοιπόν...εχθες το βράδυ γυρνόντας από το νοσοκομείο στην φυλής στο καματερό για όσους γνωρίζουν συνάντησα ένα σμάρτ το οποίο χώθηκε ανάμεσα σε 2 αμάξια για να ξεκινήσει πρώτο στο φανάρι...αυτό ήταν..ήρθε η ώρα του χαβαλέ λέω...ήμουν με την κοπελία μου αλλά ήθελα να τον δουλέψω......ξεκινάει από 1 να το πατάει..είχε κάτσει κλασικά το πίσω μέρος κ σηκωνόταν στις αλλαγές...κρατάω 1η στις 2000 στροφές για λίγα δευτερόλεπτα κ έπειτα ανοίγω τέρμα 1η,2α,3η..από την στιγμή που έβαλα 2α άρχισα να τον μαζεύω κ κόλλησα πίσω του...του έπεξα τα φώτα αλλα τπτ..τελικά τον προσπέρασα στην αλλαγή 2α-3η με κόφτη...στο επόμενο φανάρι ο τύπος με κοιτούσε για κάτι λεπτά σαν να είμαι ο ετ.....έλυωσε στο γέλιο το αίσθημα...!!! σχετικά άσχετο αλλά από φρένα δεν λέει τπτ...άρχισε να κόβει 3 δευτερόλεπτα νωρίτερα κ κατέλληξε 50 πόντους μπροστά μου...χεχεχεχ...ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
|
29-09-09, 18:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Smart εχει πατησει και ο αδερφος μου με το Swift (1000αρακι, οχι το GTi). Μονοκαβαλος αυτος κι εμεις δυκαβαλο, αλλα κλ@σ@αμε στα γελια με το τσαγακι που τον κερασαμε. Για το Corolla δεν θα ταν ευκολο?
|
29-09-09, 18:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
|
29-09-09, 18:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Σ' αυτό έχεις δίκιο. Με φίλο μου κάτοχο brabus που βάλαμε, στην αλλαγή από 2α σε 3η τον περνούσα. Μεχρι εκεί ήμουν ένα αμάξι πίσω του. Με το που κούμπωνα 3η, του έφευγα πολύ. Μας έκανε και τους 2 εντύπωση πως άνοιγα διαφορά στην αλλαγή. Από ξεκίνημα μέχρι και να μπει η 3η, η απόσταση ήταν σταθερή. Μιλάμε για ένα αμάξι 100 ίππων και βάρος 850 κιλών. Όλα αυτά με το 1400 μαμά δικό μου (μέχρι πριν λίγο καιρό).
|
29-09-09, 20:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αν μας κατσε κανα BRABUS μας εκατσε, τι να κανουμε. Καταλαβαινεις ομως απο τον ηχο του αν ειναι μαμα ή πειραγμενο, οποτε κανεις και τα κουμαντα σου.
Μητσο εχω παρατηρησει και απο το δικο μου οτι τα ΤΟΥΟΤΑ εχουν πολυ δυνατη τριτη και αρκετα καλη τεταρτη. Στις 12αρες βεβαια δεν ξερω αν ειναι ετσι, αλλα για να γραφεις οτι μολις πεταξες τριτη καλυψες την αποσταση κι εφυγες, πρεπει να ναι μια απ τα ιδια.
|
29-09-09, 20:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μήτσο, αν πας κάποιες σελίδες πίσω, θα δεις ότι κάπου έχω γράψει και για το brabus αλλά και για μια bmw 316. Και στα 2, με το που κουμπωνα 3η τους εφευγα. Το bmw να φανταστείς το έβλεπα από τον καθρέπτη του συνοδηγού. Ήμουν δηλαδή ένα αμάξι μπροστά. Α ρε Ιάπωνας!
|
29-09-09, 20:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
δλδ και με καθηστερηση αλαγη το σμαρτ λογο του αυτοματου την παλεψε γενικα να ξερεισ πανω απο 140 δεν πανε χαχαχα οπως και οτι πανω απο 3-4 μποφορ δεν ειναι να κοικλοφορουνε οποσ και οτι δεν ηταν το pasion με τα 85 το brabus ειναι πιο σβελτο πιανει 155 μη τρλενεστε με αμαξια καθαρα πολης, συγκρινετο με το IQ
|
29-09-09, 21:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
παιδια πραγματικα το σμαρτ κανει 1 δευτερολεπτο να αλλαξει ταχυτητα,αλλα εχει δυναμη,με ενα κοντο χειροκινητο 6 σαζμαν θα παταγε πολλα αμαξια.
|
30-09-09, 00:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Πάντος, πέρσι στην Γερμανία είχα πετύχει ένα σμαρτ το οποίο πήγαινε μαμιόντας... Ήμουν με του ξαδελφου μου το "κάρο", ένα μινι s και βρεθήκαμε στο φανάρι. Παρατήσρησα κάτι αυτοκόλητα που είχε στο πλάι "smartuki"! λέω κανα χαιδεφτικό για το σμαρτ θα είναι και το έκανε κ σχεδιο στο αμάξι του!
Όταν εξφενδονήστηκε στο πράσινο, άρχισα να αμφιβάλλω για αυτό...το έψαξα στο νετ και κατάλαβα πολλά για αυτό το σμαρτ! δεν περιμένω να στρίβει κιολας , αλλα σε ευθείες και λογικές τελικές πρέπει να πετάει!
Δείτε κ μόνοι σας... http://www.smartuki.com/
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18816400 seconds (77,01% PHP - 22,99% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|