Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JpoL";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p="
Τώρα που λέτε για RX-8 Challenge..πρέπει να το καταπίνουμε πολύ εύκολα...
|
Πολύ σωστή παρατήρηση, το θέμα όμως είναι ΤΙ "καταπίνετε πολύ εύκολα"...
|
Παραβλέπω το ύφος της απάντησης και αναφέρω για να ξεκαθαρίζω τί έκανα... ήμουν πίσω από ένα rx-8, που ήταν σταματημένο σε ένα φανάρι... άναψε το πράσινο και ανοίξαμε και οι δύο... σε όλη τη διαδικασία ήμουν προφυλακτήρα του.. και θεωρώ ότι αν μπορούσα να ανοιχτώ θα τον είχα καταπιεί...
Δεν έχω πετύχει κανένα challenge σε στροφές, ούτε και πουθενά αλλού και δεν ξέρω πως θα πηγαίναμε.. αλλά αυτό που είδα ήταν ότι το είχα ανετότα στν ευθεία...
... τα συμπεράσματα δικά σας...
... σαν ένα A3 1.8T που ξεκίνησε κανά 3-4 αυτοκίνητα μπροστά μου στην Κηφισίας και πριν το καταλάβει κοιτούσε την εξάτμιση των 90mm.... ε κάπως έτσι ήταν η αίσθηση με το rx-8...
Καλώς ήρθες φίλε... και να ξέρεις ότι τα γκάζια από μόνα τους δεν πάνε.. θέλουν και οδηγούς... το τι καταπίνει ο καθένας φαίνεται στην κάθε περίπτωση... (να, μου έρχεται στο μυαλό που λέτε ένα S3 που στα 230 δεν ήξερε γιατί δεν μου ξέφευγε ποτέ.... και κοιτούσε με απορία τα fake-xenon μου στους καθρέπτες του... μπορεί στις στροφές να ήταν καλύτερος.. αλλά και πάλι όχι... σαν μια γκόμενα με ένα S3 στην παραλιακή που σε κάθε αλλαγή άφηνε και λίγο από τον δίσκο της... όσο μπορούσα ν ακούσω βέβαια καθώς την άφηνα καρότσες... )
Αυτά... οίστρος σήμερα... πω πω...